1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: FM oyunlarının sevmediğiniz yanları

Question FM oyunlarının sevmediğiniz yanları

ewet arkadaşlar fm oyunlarının en sevmediğiniz yanlarını yazarmısınız
    [yani şu şöyle olsaydı bu böyle olmasaydı gibi]
    ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA

fm de en sevmediğim şey 80 ve üstü dakikalarda hep gol atıyorlar beni yeniyorlar hem ayrıca yenince zaman geçmiyor yenilince saha yüzü goremiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mouko_dijon View Post
    fm de en sevmediğim şey 80 ve üstü dakikalarda hep gol atıyorlar beni yeniyorlar hem ayrıca yenince zaman geçmiyor yenilince saha yüzü goremiyorum
    Tamamen Katılıyorum...

Nesil
    2006

Konuyu Oyuncu Platformuna taşıyorum.

Ya SevmedİĞm Yani Gol KralliĞi Yok Oda Olsa SÜper Olacak

her yanını seviorum

transferler edimiyor küçük takımlar kötü oyuncuları almıyorlar illa göndereceksin öyle

8. Default

en sevmediğim yanı taç veya out çıktığında saha görünmemesi bide ben yenince zaman geçmiyor yenilince saha yüzü yok keşke top goals scores te olsaydı i olurdu

her yanını seviyorum fm'nin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende transfer edince iki katı para gdiiyo bu beni çok sıkıyo

Defans hataları... yani defans oyuncusunun kaleciye geri pas vermesi onun da kısa düşmesi ve gol olması. Hep beni buluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

fm yi seviyom da bu pc de sarmıyo :S 128 MB RAm ile maç sonuçlarını beklerken fırına gidip pide kuyruğuna giriyom geldiğimde anca bitiyo hele f.a cup olunca

Nesil
    2006

büyük bir kulübe gitmek istemeleri

Quote Originally Posted by mouko_dijon View Post
    bencede ya 80.dk den sonra ben yeniyosam vakit geömio hiç spkerde olsa bile izlenim modu ve hep 89.dk da yerim golü ve kahrolurum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mami_LEE View Post
    fm yi seviyom da bu pc de sarmıyo :S 128 MB RAm ile maç sonuçlarını beklerken fırına gidip pide kuyruğuna giriyom geldiğimde anca bitiyo hele f.a cup olunca
    haha çok güldüm işte buna ama gerçekten fem oynamak için iyi özellikleri olan biligisayar lazzım

fm iyi hoşda bende 1-0 gibi skorlarla öndeyken rakip kaleye hiç gidemiyorum oyun benim ceza sahasının etrafında oynanıyor.sonunda gol yiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

son dakikalarda gol yemek...

oyun fazla fair play üzerine kurulu keşke maçlarda olaylar çıksa saha kapama cezası falan alsak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara, Eskişehir

benim en sinir olduğum orta halli takımlarda 3-4 sene tüm lig kupaları avp kupalarında yarı final çeyrek final oynamış olmama rağmen iyi futbolcuların gelmek istememesi işte bu beni fecci sinir ediyo

en kötü yanı oyuncuları alırken 10tl değerindeki adamı 25tlden aşagı alamıyosun ama sattığın zaman pul oluyo.bu konuda fm 2005 daha iii.

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

Gol krallığı olsa tam süper olacak.Birde asist krallığı(oldumuki)

21. Default

*****YA KARŞINDAKİ TAKIM KİM OLURSA OLSUN OYUN SANA KARŞI ZOR AYARLANDIĞI İÇİN BİRAZ GÜÇLÜK ÇEKİYORSUN Bİ KADRO YAPIYORUM CHELSEA'DE DÜNYA YILDIZLARINI DOLDURUYORUM KENDİ EWİMDE STUTGART BANA 3 ATIYO ADALETE BAK

Fm in her tarafını seviyorum gece onun hayaliyle yatıp sabah onun için uyanıyorum

oyuncu tam iyi form yakaliyo ama sakatlaniyo

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    son dakikalarda gol yemek...
    baştan sona maçı üstün götürüp son dakikalarda bi duran toptan yada kontradan gol yemek ...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by mert nobre View Post
    oyun fazla fair play üzerine kurulu keşke maçlarda olaylar çıksa saha kapama cezası falan alsak
    Tamamen katılıyorum mesela şampiyonluğun gittiği bi maç diyelim taraftarlar olay çıkardı diye bi yazı geçse... daha güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Tribunler olsa taraftarlar olay cıkarsa seyırcı efektlerı olsa bnuların olmamasını sevmıyorum bende. Aynı zamanda Cm deki gibi taktik ekranı daha havalı olsa orta sahayı 6 lıyabilsek falan
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Ya beyler bende size katılıyorum abicim o kadar ugraşıyorum taktik yapıyorum fln kadrom süper gidiyorum 1 tane bile yıldızı olmayan bi takımın oyuncuları benim adamlarımdan daha hızlı kosuyo, daha iyi kafa vuruyo, daha güsel çalım atıyo, daha güsel topa vuruyo en sinir oldugum bu ve oyun hiç takımlarıa bakmıyo bence şu takım yencek diyo ben 4 gol atsamda 15 dk da 5 gol yiyorum nasıl oluyo bende bilmiyorum ama oluyo işte bide zaman konusu çok sıkıyo yaa yani sinir olmak için ideal bi oyun ama fm olmadanda olmuyo

Mesaj Yetkileri