ewet arkadaşlar fm oyunlarının en sevmediğiniz yanlarını yazarmısınız
[yani şu şöyle olsaydı bu böyle olmasaydı gibi]
ewet arkadaşlar fm oyunlarının en sevmediğiniz yanlarını yazarmısınız
[yani şu şöyle olsaydı bu böyle olmasaydı gibi]
ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA
fm de en sevmediğim şey 80 ve üstü dakikalarda hep gol atıyorlar beni yeniyorlar hem ayrıca yenince zaman geçmiyor yenilince saha yüzü goremiyorum![]()
Konuyu Oyuncu Platformuna taşıyorum.
Ya SevmedİĞm Yani Gol KralliĞi Yok Oda Olsa SÜper Olacak
her yanını seviorum
transferler edimiyor küçük takımlar kötü oyuncuları almıyorlar illa göndereceksin öyle
en sevmediğim yanı taç veya out çıktığında saha görünmemesi bide ben yenince zaman geçmiyor yenilince saha yüzü yok keşke top goals scores te olsaydı i olurdu
her yanını seviyorum fm'nin
bende transfer edince iki katı para gdiiyo bu beni çok sıkıyo
Defans hataları... yani defans oyuncusunun kaleciye geri pas vermesi onun da kısa düşmesi ve gol olması. Hep beni buluyor![]()
fm yi seviyom da bu pc de sarmıyo :S 128 MB RAm ilemaç sonuçlarını beklerken fırına gidip pide kuyruğuna giriyom
geldiğimde anca bitiyo
hele f.a cup olunca
![]()
büyük bir kulübe gitmek istemeleri
bencede ya 80.dk den sonra ben yeniyosam vakit geömio hiç spkerde olsa bile izlenim modu ve hep 89.dk da yerim golü ve kahrolurum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
haha çok güldüm işte buna ama gerçekten fem oynamak için iyi özellikleri olan biligisayar lazzım
fm iyi hoşda bende 1-0 gibi skorlarla öndeyken rakip kaleye hiç gidemiyorum oyun benim ceza sahasının etrafında oynanıyor.sonunda gol yiyorum.
son dakikalarda gol yemek...
oyun fazla fair play üzerine kurulu keşke maçlarda olaylar çıksa saha kapama cezası falan alsak
benim en sinir olduğum orta halli takımlarda 3-4 sene tüm lig kupaları avp kupalarında yarı final çeyrek final oynamış olmama rağmen iyi futbolcuların gelmek istememesi işte bu beni fecci sinir ediyo
en kötü yanı oyuncuları alırken 10tl değerindeki adamı 25tlden aşagı alamıyosun ama sattığın zaman pul oluyo.bu konuda fm 2005 daha iii.
Gol krallığı olsa tam süper olacak.Birde asist krallığı(oldumuki)![]()
*****YA KARŞINDAKİ TAKIM KİM OLURSA OLSUN OYUN SANA KARŞI ZOR AYARLANDIĞI İÇİN BİRAZ GÜÇLÜK ÇEKİYORSUN Bİ KADRO YAPIYORUM CHELSEA'DE DÜNYA YILDIZLARINI DOLDURUYORUM KENDİ EWİMDE STUTGART BANA 3 ATIYO ADALETE BAK
Fm in her tarafını seviyorum gece onun hayaliyle yatıp sabah onun için uyanıyorum![]()
oyuncu tam iyi form yakaliyo ama sakatlaniyo
Tribunler olsa taraftarlar olay cıkarsa seyırcı efektlerı olsa bnuların olmamasını sevmıyorum bende. Aynı zamanda Cm deki gibi taktik ekranı daha havalı olsa orta sahayı 6 lıyabilsek falan
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Ya beyler bende size katılıyorum abicim o kadar ugraşıyorum taktik yapıyorum fln kadrom süper gidiyorum 1 tane bile yıldızı olmayan bi takımın oyuncuları benim adamlarımdan daha hızlı kosuyo, daha iyi kafa vuruyo, daha güsel çalım atıyo, daha güsel topa vuruyo en sinir oldugum bu ve oyun hiç takımlarıa bakmıyo bence şu takım yencek diyo ben 4 gol atsamda 15 dk da 5 gol yiyorum nasıl oluyo bende bilmiyorum ama oluyo işte bide zaman konusu çok sıkıyo yaa yani sinir olmak için ideal bi oyun ama fm olmadanda olmuyo![]()