1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Altyapı saçmalığı(bence)......

Default Altyapı saçmalığı(bence)......

Hepimiz fm yi seviorz çünki gerçekçi olduğu için.ama fm bir konuda çok saçma alt yapı.cm oynayanlar bilirler cmde iyi koçları fullediğimizde alt yapıdan inanılmaz adamlar çıkardı tabi tesislerde üst düzeydeyse ama şimdi tamamen şans o zaman ne önei var atl yapı tesislerinin gelişmesinin değilmi

eğer yanılıorsam,bu konu hakkında bişeyler biliosnz lütfen pylşn.
    Bir kötü yanıda cm oynayanların bildiği,taktik ekranındaki toplu ve topsuz oyun....ğinşallah ileride eklenir çünki gerçek bi taktik ancak with ball ,withoutball ile verilebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

Default kesinlikle katiliyorum

altyapi tesislerini gelistirmek istedigimde adamlar bana zaten en iyi tesisler sizde gerek yok dediler!ama sorarsan kac oyuncu A Takimina cikardin diye?5-6 orta kalitede oyuncu cikardim ki, KSK da oynamalari mumkun degil.bende kiralayak para kazaniyorum
    not:kiralayarak cok iyi paralar kazanabilirsiniz oynatmayacaginiz oyunculari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dediğin doğru ama alt yapısız 110 pa sı olan adamlar çıkıyodu bende.şidi alt yapı herşey süper 145 pa dan aşşağı çıkmıo

Quote Originally Posted by sivaslizoro View Post
    dediğin doğru ama alt yapısız 110 pa sı olan adamlar çıkıyodu bende.şidi alt yapı herşey süper 145 pa dan aşşağı çıkmıo
    AAAAA.......Dostum eğer dediğin doğruysa olay mantıklı ama ben hiç bakmadım potansiyellere....
    ilginçmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Kinghorn View Post
    Hepimiz fm yi seviorz çünki gerçekçi olduğu için.ama fm bir konuda çok saçma alt yapı.cm oynayanlar bilirler cmde iyi koçları fullediğimizde alt yapıdan inanılmaz adamlar çıkardı tabi tesislerde üst düzeydeyse ama şimdi tamamen şans o zaman ne önei var atl yapı tesislerinin gelişmesinin değilmi

eğer yanılıorsam,bu konu hakkında bişeyler biliosnz lütfen pylşn.
    Bir kötü yanıda cm oynayanların bildiği,taktik ekranındaki toplu ve topsuz oyun....ğinşallah ileride eklenir çünki gerçek bi taktik ancak with ball ,withoutball ile verilebilir...
    Altyapıdan bir tane adam yetiştirdiğimi hatırlamıyorum. Sürekli rakip takımlardan alırım gençleri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ben her zaman genclere sans veririm su anda valencia dayım alt yapından yetisme dr,dmc,fc olmak uzere 3 adamım var cok adamım da kiralık tabi ben kucuklukten adamları alıp 18 yas altına koyuyorum ama bu dedigim adamlar kendiliginden cıktılar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

katıldıgım nokta Cm serilerinin antreman konusunda daha detaylı olması bence fm serileri de bu şekilde olsa daha iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer

en iyi altyapi kayseri ve denizlide arkadaslar.uc buyuklerinde iyi ama super star cikmiyor onlardan

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Arkadaşlar alt yapıdan oyuncu istiyorsanız yetenekli gençlere 11'de şans verin... Tabi öncesinde güzel bir antreman programı da lazım.. Bu şekilde iyi oyuncular çıkarabilirsiniz. Ama 1-2 maç değil en az 8-9 maç oynatmanız lazım.

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    katıldıgım nokta Cm serilerinin antreman konusunda daha detaylı olması bence fm serileri de bu şekilde olsa daha iyi olurdu

Bencedee...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eveeet detyalı antremasn istiyooz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

arkadaslar fm de de super oyuncular yetistirilebiliyor size bi tane ornek veriyim

bu adamin pa si 182 ve ca si 150
    genc koclarinizin yerli olmasina genclerle calismasinin potansiyel ve yetenek yargilamasinin yuksek olmasina dikkat edin diger ozellikler arti olur
    genc akademisi sart
    bir de turkiyedeyseniz 18 yasinin altindaki oyunculari u18 kadronuzda oynatin

Yok abi yaw bazen guzel herifler cikiyor

Nesil
    2006
    Yer

pa ca ne?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

pa potansiyel yetenek ileride gelebilecegi en yuksek puan 200 uzerinden
    ca su anki yetenegi 200 uzerinden

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    pa potansiyel yetenek ileride gelebilecegi en yuksek puan 200 uzerinden
    ca su anki yetenegi 200 uzerinden
    Genie scouttan da öğrenebilirsiniz bunları...

Nesil
    2006
    Yer

Default kral

puanlarin toplaminimi aliyorsun?ben boyle hesap yapmiyordum da

Herşey 3 şeyde toplanıyor,ANtreman,Tesis,Hoca bu üçlü iyi olunca kaliteli adamlar çıkıyor birde bunlara şans verildimi alın size en kral para kaynağı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kinghorn View Post
    .Bir kötü yanıda cm oynayanların bildiği,taktik ekranındaki toplu ve topsuz oyun....ğinşallah ileride eklenir çünki gerçek bi taktik ancak with ball ,withoutball ile verilebilir...

With ball without ball ozelligini nasil ozluyorum anlatamam... Muhtesemdi oyunun her ayrintisina kadar mudahale edebilmeyi sagliyordu...
    Mesela without ball oldugu zaman sectigim bolgenin etrafini cember olusturacak sekilde futbolcularimla sariyodum boylece hertop bende kaliyodu Ama tabi ben kafamda kurmus da olabilirim zira ozamanlar 2d falan yoktu goremiyoduk

Nesil
    2006

Altyapıdan çıkan regen oyuncular. Genellikle elinizde bulunan koçların bulunduğu vatandaşlığına göre belirlenmektedir. Örneğin; Brezilya'lı hocaların bulunduğu bir Türk takımında Brezilya vatandaşlığını içeren oyuncular çıkar.

Bu Koçlar ne kadar gelişmiş ise çıkan oyuncuların PA'ları daha yüksek olur. O yüzden Koçlarınızı iyi şeçmeye özen gösteriniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, FM 07'de Genç tesislerinizi geliştirip akademi yaptırırsanız 5 yılda A takımda oynayabilecek enaz 4-5 oyuncuyu alt yapınızdan çıkarırsınız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by simbat26 View Post
    altyapi tesislerini gelistirmek istedigimde adamlar bana zaten en iyi tesisler sizde gerek yok dediler!ama sorarsan kac oyuncu A Takimina cikardin diye?5-6 orta kalitede oyuncu cikardim ki, KSK da oynamalari mumkun degil.bende kiralayak para kazaniyorum
    not:kiralayarak cok iyi paralar kazanabilirsiniz oynatmayacaginiz oyunculari
    nasıl kazanıyoruz kiralayınca?

Nesil
    2006
    Yer

nasil mi?kiralik olarak takimlar istiyorlar ve bende sezon sonu 2 milyin verin alin diyorum.bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

genç antrenörü Ali Bilgici yi öneririm hem serbest hem ca sı yüksek özellikleride gayet iyi + alt yapınızdan iyi oyuncu yetişmiyorsa sizde diğer takımlardan takviye yapabilirsiniz oyuncuları ikna etmeniz çok zor oluyo ama değiyo amaç istediğiniz oyuncunun favori personeli olabilmek sonrası zaten kolay
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Bence de onemli olan tesislerin ii olup olmaması antreman ve hocalar daha az etkili diye dusunuyorum. Ama bence oyunda bi eksik var gercekte bircok avrupa takımının afrikada ( gana da, senegal de, nijerya da, kamerun da...) futbol kampları var bence bole kamplar oyunda acılıp oradan da ii genc oyuncular getirilmeli Ayrıca antrenorun ulkesine gore altyapıdan oyuncu cıkması bence sacma

Nesil
    2006
    Yer

Default iyi bakin

arkadaslar ben her zaman manchester dan mc coll...diye bi antrenor var onu aliyorum-ismini tam hatirlayamadim-yine manchester dan 2-3 tane daha adam aliyorum .doktor olarak ta kesinlikle Tavanna yi oneriririm.zaten bosta gozukuyor basta!yada atletico dan aliyorum.iyi adamlari var
    not~FM2006 da surekli bas antrenorum mancester dan jony cook tu arkadaslar!

Alt yapıdan yetiştirdiğim 3 oyuncudan ikisi millî takımında oynuyor.
    Ben de arada oynatıyorum. Diğeri zaten as oyuncum oldu.

Bnde suana kadar oynadm fm cm serilerinde en ii pa cıkan adm aston villada fm 2007 de cıktı.Adamın Pa 194 dü.Dahada ii cıkartamadm.Hep baska takımlardan 16-17 yasnda aLr dunya capı futbolcular YaPıorm

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by simbat26 View Post
    puanlarin toplaminimi aliyorsun?ben boyle hesap yapmiyordum da
    yok arkadasın dedigi gibi genie scout tan bakılabiliyor mesela pa sına bakarak ileride nasıl olacagı hakkında bilgi edinebiliyorsun

Mesaj Yetkileri