Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Ve Karar Açıklandı

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Ve Karar Açıklandı

Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı karşılaşma hakkında PFSDK'nın kararı beklenirken, Trabzonspor basın sözcüsdü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Kulübü'ne 5 maç seyircisiz oynama cezası ve saha olayları nedeniyle 30 bin YTL, koridorlarda olan olaylar için de 1000 YTL ceza verildiğini söyledi.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Umarım herkese ders olmuştur...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Maç puanını kime vercekler?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Maç puanını kime vercekler?
    Skor kararı milli maçtan sonra verilecek..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Normal cezalar....

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bundan azı medya tarafından fazlası Trabzon'dan tepki alırdı..5 maç dediğim gibi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Rize-Bjk-Ankaraspor-Ankaragücü ve Konya maçları seyircisiz oynanacak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Olaya bakya skor kararı neden hemen vermiyorlar kesin ne tepkiler olacak diye bakacaklar sonra ona göre verecekler...

Hükmen Sivas galip bu kural heryerde öyle neyini bekiyorlar...

inşallah bide sivasa maçı verırler.hukmen 3-0.nede olsa memleket

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Olaya bakya skor kararı neden hemen vermiyorlar kesin ne tepkiler olacak diye bakacaklar sonra ona göre verecekler...

disiplin kurulu verdi bu cezaları..Maçı hakem tatil ettiği için kararı vermek federasyonun görevi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BJK için cok iyi oldu 2 derbimizde seyircisiz..

Beşiktaş iki tane derbiyi seyircisiz oynayacak ama Saraçoğlunda ki maç seyircili olacak inşallah o da hepsine bedel zaten...

Ayrıca kararlarda normal hatta bence biraz daha fazla verilmeliydi ceza Galatasaray'ada aynı cezayı verdiler ama orda sadece su atılldı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

30 saniye daha dayanabilselerdi keşke, gerçekten yazık oldu.. Büyük ihtimal maçı da hükmen Sivas alacak.. Olay çıkaranlar gerçek taraftar değil bence, gerçek taraftar bunu yapmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Fazla verilmis, GS'nin yaptiklarindan sonra aldigi cezayi herkes az bulmustu Trabzon onlarin yaptiginin 4/1'ini yapmadi fakat 5 mac ceza aldi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

5 maç ceza için, birilerinin ölmesi gerekiyor zaten.. Dayak yemek yeterli olmuyor.. Konuyu bir şekilde Galatasaray'a bağlıyorsun, bu özelliğin yüzünden bir gün siteden atılmak zorunda kalacağım..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Fazla verilmis, GS'nin yaptiklarindan sonra aldigi cezayi herkes az bulmustu Trabzon onlarin yaptiginin 4/1'ini yapmadi fakat 5 mac ceza aldi..
    Heryerde Galatasaray'a sataşıyorsun.Sesimizi çıkarmayalım diyoruz ama tahrik ediyorsun.Lütfen dikkat biraz..

Ayrıca ceza en çok Beşiktaş'a yaradı, 2 derbi maçı oynayacaklar ve bunlar seyircisiz olacak.Şans diye buna derim ben..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ben yakin zamandan örnek vermek istedim o nedenle GS'ye verilen cezayi söyledim amacim kimseyi karalamak degil ayrica ne yazsam sizi karalamis oluyorum iyi yada kötü önemli degil, ne yazsam ayni seyler yok GS'yi karaliyorsun BJK'yi karaliyorsun, bi kerede buraya yazilanlari anlamaya calisin isinize gelmeyince "karalamis" oluyorum , GS'nin o macta bi adam öldürmedigi kalmisti zaten, bütün spor yazarlari ayni seyi söyledi GS'lisi,BJK'lisi,FB'lisi GS ye verilen cezanin az oldugunu söylediler, Trabzonda 1 taraftar sahaya atliyor diye 5 mac veriliyor o sahaya atlayan taraftarda elini kolunu sallayarak iniyor sahaya 1 kisi bile müdahale etmiyor. Ozaman burda suc kimin Trabzonspor'un mu?? Tabiki de hayir, ordaki ortamin güvenligini saglamak icin stada gönderilen polislerin, polis adami tutup götürmüyorsa Trabzon'un sucu ne? Avrupa maclarinda görüyoruz, 1 taraftar sahaya atladigi an, yakaliyorlar tutup götürüyorlar bizimkiler ne yapiyor adamin sirtini sivazlayip tribüne yolluyor.. Simdi düsünün bu verilen ceza fazla mi yoksa az mi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

10 maç vericeksin ki bir daha ömür boyu böyLe oLay oLuyor mu bakaLım.Az bence
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ben yakin zamandan örnek vermek istedim o nedenle GS'ye verilen cezayi söyledim amacim kimseyi karalamak degil ayrica ne yazsam sizi karalamis oluyorum iyi yada kötü önemli degil, ne yazsam ayni seyler yok GS'yi karaliyorsun BJK'yi karaliyorsun, bi kerede buraya yazilanlari anlamaya calisin isinize gelmeyince "karalamis" oluyorum , GS'nin o macta bi adam öldürmedigi kalmisti zaten, bütün spor yazarlari ayni seyi söyledi GS'lisi,BJK'lisi,FB'lisi GS ye verilen cezanin az oldugunu söylediler, Trabzonda 1 taraftar sahaya atliyor diye 5 mac veriliyor o sahaya atlayan taraftarda elini kolunu sallayarak iniyor sahaya 1 kisi bile müdahale etmiyor. Ozaman burda suc kimin Trabzonspor'un mu?? Tabiki de hayir, ordaki ortamin güvenligini saglamak icin stada gönderilen polislerin, polis adami tutup götürmüyorsa Trabzon'un sucu ne? Avrupa maclarinda görüyoruz, 1 taraftar sahaya atladigi an, yakaliyorlar tutup götürüyorlar bizimkiler ne yapiyor adamin sirtini sivazlayip tribüne yolluyor.. Simdi düsünün bu verilen ceza fazla mi yoksa az mi ?
    O zaman bende derim ki Fenerbahçe'nin yaptıklarını unutmadık.Eric Gerets'in kafası yarıldı, Ümit Karan yine aynı şekilde yaralandı, Mondrargon darbe aldı..

Bunlar çok masumca olaylar mıydı?

Verilen ceza gayet normaldir, akıllansın tribünler..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hemende oLayLarı diğer maçLarda yaşananLara da çekmekte üstümüze yoktur hani.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Eğer bir dokundurma varsa, biz de gereken cevabı veririz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence yerinde olmuş.Belki 4 olabilirdi.Ben maçında Trabzon lehine sonuçlanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    O zaman bende derim ki Fenerbahçe'nin yaptıklarını unutmadık.Eric Gerets'in kafası yarıldı, Ümit Karan yine aynı şekilde yaralandı, Mondrargon darbe aldı..

Bunlar çok masumca olaylar mıydı?

Verilen ceza gayet normaldir, akıllansın tribünler..
    Ben Fenerbahce'nin yaptiklarini savunmadim kardesim, Fenerbahce'yede ceza verilsin BJK yede verilsin GS yede verilsin en agir cezalar verilsin ki akillansinlar, fakat bu olaylari önlemenin tek yolu ceza vermek degil istedigin kadar ceza ver yarin öbür gün yine aynisi oluyor, federasyon stad güvenligini kulüplerin eline vermeli kulüplerde isin ciddiyetine varmali yoksa sen istedigin kadar polis yolla polis isini yapmadiktan sonra neye yarar? polislerde bikti artik 1 maca 5000 tane polis gidiyor, dünyanin neresinde var böyle bir uygulama ? biz avrupadan 20 sene geri kalmisiz avrupa maclarina bir bakin kac tane polis var? stad güvenligi stadin sahibi olan kulübe ait, özel güvenlik tutuyorlar polise felanda gerek kalmiyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ceza bence fazla , herseyi Trabzonspor camia'sina yuklememek lazim.Kendini bilmez 5 kisi sahaya giriyor futbolculara saldiriyor emniyet o sirada uyuyor.Trabzonspor taraftari kendi kalitesini yine gosterdi bence 5 kisinin ardindan 10 bin , 20 bin kiside girebilirdi sahaya girme imkánlari varmiydi Bence vardı ama buna rağmen giren topu topu 5-6 kendini bilmez.Kendini bilmez diyorum çünkü 1-0 galip takımın maçın bitmesine 30 saniyeden az bir zaman var ve sen sahaya atlayıp oyunu katlediyorsun.Bu tür davranışları yapanları ömür boyu stad'a sokmamayı bırak stadın önünden dahi geçirtmeyeceksin.

Dediğim gibi ceza bence ağır 5-6 kendi bilmezin yaptıgını Bütün Trabzonspor camiasına yıkmamak gerekir.Maçın hakkıda Trabzonspor'un.Federasyon ya Maçın kalan kısmını oynatma kararı almalı yada maçı Hakedene Trabzonspor'a vermeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Ceza bence fazla , herseyi Trabzonspor camia'sina yuklememek lazim.Kendini bilmez 5 kisi sahaya giriyor futbolculara saldiriyor emniyet o sirada uyuyor.Trabzonspor taraftari kendi kalitesini yine gosterdi bence 5 kisinin ardindan 10 bin , 20 bin kiside girebilirdi sahaya girme imkánlari varmiydi Bence vardı ama buna rağmen giren topu topu 5-6 kendini bilmez.Kendini bilmez diyorum çünkü 1-0 galip takımın maçın bitmesine 30 saniyeden az bir zaman var ve sen sahaya atlayıp oyunu katlediyorsun.Bu tür davranışları yapanları ömür boyu stad'a sokmamayı bırak stadın önünden dahi geçirtmeyeceksin.

Dediğim gibi ceza bence ağır 5-6 kendi bilmezin yaptıgını Bütün Trabzonspor camiasına yıkmamak gerekir.Maçın hakkıda Trabzonspor'un.Federasyon ya Maçın kalan kısmını oynatma kararı almalı yada maçı Hakedene Trabzonspor'a vermeli.
    Hele sükür beni anlayan birisi cikti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Hükmen galip verilecek maçlardan kalan süre kararı %90 etkiler kalan süre yok maçta hükmen malup sayılmicaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Mehmet kardeş çok güzel özetlemişsin..sahada 90 dk emek veren bi takım var kendini bilmez 6-7 kişinin sahaya girmesiyle bu adamların emekleri boşa gidecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Santra'da konuşuyorlardı büyük ihtimal maç Trabzon'un lehine verilecekmiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Doğal bir ceza artık bu tip olaylardan sonra hiç bir federasyon beş maçtan az ceza veremez. Ama bu ceza hiç bir zaman bu olayları önlemeyiecektir. Bunu herkes bilmeli.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri