1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Menejer Ozellikleri

Default Menejer Ozellikleri

Menejer ozellikleri neye gore ve nasil yukseliyor.Mesela yonetime el atma hic deismior biri yardimci olabilirmi bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen.Herkese bol fm li gunler

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Galiba her sezon sonu oluyor artış veya eksiliş..
    (/s)

sezon sonu başarına göre değişiyor bunlar;

kazandığın kupalar
    aldığın ödüller
    kaç maç yaptığın
    attığın gol
    yediğin gol
    toplam galibiyet
    toplam malubiyet
    toplam beraberlik
    eğer bide düşük bir kulüpten yüksek kulübe transfer olmanda etkiliyor

Fakat arkadaslar dikkat ediyorum yonetime el atma surekli dususte ozellikle bunu anlayabilmis deilim.Yonetime el atip ne yapabilirim acaba stat kapasitesinin genisletilmesini isitma sistemi fln mi istemek lazim bunun artmasi icin?bu arada cvplar icinde tesekkurler arkadaslar...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

evet boyle seyler istediginde artıyor zannediyorum para isteyince falan

Tesekkurler yardimlariniz icin bir kac sezon deniyelim bakalim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde arkadaslar ben mesela Ss koyacagim printscreen yapiyorum fakat boyut hep buyuk oluyor upload edemiyorum buyuk oldugundan nasil koyuyorsunuz uygun boyutta ardim lutfen

Vallahi bende bilmiyordum bunları iyi oldu öğrendiğim..

Evt onmli bi konu cunku uzun zamandir dikkat ediyorum yonetime el atma fln hic deismiyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim bir ara "Yönetime el atma" 20'ydi..Durmadan birşey istiyordum..İlk başlarda hiç kabul etmiyolardı ama başarılı olunca kabul ettiler..Sonunda stadyum kapasitesinin artırılmasını istedim reddettiler "ultimatom" verdim..Kovuldum..

Talking Ilginc:d

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Benim bir ara "Yönetime el atma" 20'ydi..Durmadan birşey istiyordum..İlk başlarda hiç kabul etmiyolardı ama başarılı olunca kabul ettiler..Sonunda stadyum kapasitesinin artırılmasını istedim reddettiler "ultimatom" verdim..Kovuldum..
    Guzel kardesim sonuna kadar cok guzel aciklamissin da sonundaki sahne beni uzdu keske kovulmasan iimis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zuhahaha keşke ultimatom vermeseydin.ben vereniom

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi bu ultimatom olayı çok saçma olmuş. Kulüp hemen kapının önüne koyuyo. Hepinizin başına gelmiştir. O kadar kupa da ve ligde başarılı oluyoruz. Kulübe tarihinde hiç almadığı kupaları alıyoruz. Ama sezon başından beri bi stadyumu genişletmek veya transfer bütçesi istemek suç oluyo. Sabrediyosun Sabrediyosun fakat sonunda patlayıp Ultimatom veriyosun. Bu ultimatom olayını biraz daha gerçeğe uygun hale getirmeliler.

Wink

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi bu ultimatom olayı çok saçma olmuş. Kulüp hemen kapının önüne koyuyo. Hepinizin başına gelmiştir. O kadar kupa da ve ligde başarılı oluyoruz. Kulübe tarihinde hiç almadığı kupaları alıyoruz. Ama sezon başından beri bi stadyumu genişletmek veya transfer bütçesi istemek suç oluyo. Sabrediyosun Sabrediyosun fakat sonunda patlayıp Ultimatom veriyosun. Bu ultimatom olayını biraz daha gerçeğe uygun hale getirmeliler.
    Haklisin birader bu konuda biraz daha uzerinde durmalari lazim fakat butun kulupler kovmuo benim kovulmadigim baya olmustu oluo yani bazi kuluplerde ama ayni kulup bidahakine kovabiliyor ama genelde kovmuyorsa bidaha kovmuo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ama sureklı ıstedıgımız de olamaz demı sureklı stad buyutulemez sureklı paraya sız bulabılırmısınız bırazda burayı dusunun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ama sureklı ıstedıgımız de olamaz demı sureklı stad buyutulemez sureklı paraya sız bulabılırmısınız bırazda burayı dusunun.
    Ama ben sürekli istemiyorum. Bazen oluyoki transfer bütçesi 0 Maaş bütçesi çok az. Ben turnuva düzenliyorum sezon öncesi 3-4 tane lig düzenliyorum ve baya bi gelir elde ediyorum. İyi bu sefer maaş bütçesini çoğaltmalarını talep eder serbest futbolculara bakarım diyorum deyiş o deyiş yönetim maaş bütçesi yeterli diyo.

Başka bi takıma gittiğimde yönetim oyuncuya göre maaş bütçesi verebiliyo ve sinir oluyorum.Kaliteli bi adam oluyo ama 31-32 yaşında oluyo.
    Örnek olarak 800.000 yıllık + 30.000 imza bedeli istiyor benim yönetim bu miktarı verebileceği halde yıllık en fazla 70.000 gibi komik bir rakam veriyo. O anda dövesim geliyo. Ahhgg keşke bide yönetimi döv seçeneği olsa yada küfür et gibi seçenekler gelse onlarda bize küfür etse daha zevkli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bak ilk paragrafta haklısın hiç değilse para gelince bir yerlerden transfer bütçesi vermeleri lazım ama o parayı başka yerlerede harcıyor olabilirler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Ben bir kere ultimatom vermiştim. Geçen sezon başarılı olduğum için istediğim şeyi yaptılar.

Talking

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ama ben sürekli istemiyorum. Bazen oluyoki transfer bütçesi 0 Maaş bütçesi çok az. Ben turnuva düzenliyorum sezon öncesi 3-4 tane lig düzenliyorum ve baya bi gelir elde ediyorum. İyi bu sefer maaş bütçesini çoğaltmalarını talep eder serbest futbolculara bakarım diyorum deyiş o deyiş yönetim maaş bütçesi yeterli diyo.

Başka bi takıma gittiğimde yönetim oyuncuya göre maaş bütçesi verebiliyo ve sinir oluyorum.Kaliteli bi adam oluyo ama 31-32 yaşında oluyo.
    Örnek olarak 800.000 yıllık + 30.000 imza bedeli istiyor benim yönetim bu miktarı verebileceği halde yıllık en fazla 70.000 gibi komik bir rakam veriyo. O anda dövesim geliyo. Ahhgg keşke bide yönetimi döv seçeneği olsa yada küfür et gibi seçenekler gelse onlarda bize küfür etse daha zevkli olur.

Insallah yakinda bu secenekleride eklerler yonetim icin

Nesil
    2007
    Yer
    kafdagının ardı

bn kayseriyi aldim borcu wardi onu duzellttim simdi 2.5m kardayiz para istiom durum kotudio kupa lig filan yapiom gene wermio bikere stadyum genislet dedim
    hyr dediler ultimatom werdim saolsun taraftarin baskisiyla oldu kovulmadim sora para istedim werdiler 2 oyuncu buldum28 yaslarinda aldim o sezon sampiyon oldum

Mesaj Yetkileri