Selamlar kardeşlerim oncelikle daha yeni bir üyeyim surçu lisan edersem af ola. biraz uzun yazıcam sizler sıkılmazsınız umarım. şimdiden özür dilerim
Ben bir cm 01/02 fanatiği idim bu oyunu iki sene bir fiil oynadım ve çogu kimsenin goremediği (belki goren vardır tabi ama) yılları sezonları ve muazzam kulup butcelerini gordum ve oyuna doyduktan sonra baya bi sure oynamadım ama gunlerden bir gun bu menejerlik hastalığı bende yaniden hortladı ve fm 07 yukledim baya bi uğrastım eski cm 01/02 taktikleri eski idman programları vs vs her seyi bu fm 07 ye entegre etmeye çalıştım.ama sonuç ne mi oldu ? tabiki hüsran
Arkadaslar oyun çok ama çok gelişmiş değişmiş her olayın ince bir detayı var.bu detayları nasıl çözücem bilemiyorum? (ki o kadar forum sayfası geziyorum ama uygulamada bulunamıyorum) siz fanatik arkadaslarla bu derdimi paylaşmak ve sizlerden eski bir fanatik ve yeni bir fm fanatiği olarak bazı ricalarda bulunmak istiyorum?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=50416
Yukarıdaki forum sayfasını kopyalayıp bakarsanız orada bir taktik sayfası var konuyu baslatan arkadas 5 3 2 basarılı olmak isteyenlerin taktiği adı altında bir taktik vermiş.bende o taktiğini kullandım. Antreman olarakta yine bir forumda ama nerede olduğunu bilmiyorum horizon defans adı altında bir antreman programı uyguladım bu antreman programının detayı ise yazımın sonunda mevcuttur.ama ne mi oldu?
Bu 5 2 3 taktiğini yapan arkadasın taktiğini bizzat uyguladım antreman olarakta yukarıda belirttiğim durumu uyguladım.Eskişehirspor u yonetiyorum ve taktik tabiki 5 2 3 antrEman da dediğimin gibi baska bir yerden tamam taktik le idman programı birbirine ortuşmemiş olabilir ama bu tezi yıkan olayım takımın 13 maç hiç yenilmemesi.
Ama daha sonra malesef 13. maçtan sonra takımımın sıra sıra mağlubiyetlere baslaması ve takımdaki tum oyuncuların formunun ve moralinin dusmesi beni hayal kırıklığına uğrattı.Tam bir papaz tabi bu olay
Ligteki en iyi golcum belli bir sure sonra ben maça cıkmak istemiyorum kendime guvenmiyorum gibi dusuncelere kapıldı oyuncularım muazzam derecede agresif ve peşi sıra her maçta 7 ye yakın sarı,3 yakın kırmızı kart gormeye basladı.
Tabi ben su sıralar bu ruyanın bitişini anlamaya çalışırken siz arkadaslarımında fm e,cm ye gonul vermiş arkadalarımın da bu olayı bilmelerini ve bana nacizane yardım etmelerini diliyorum ey dostlar ben ne yapmalıyım?
Sabrınızdan oturu herkese teşekkürler ozelede genelede mesajlarınızı nasihatlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum ben ne yapmalıyım???
hepiniz hoşça ve sevgiyle kalın... Süleyman Bubik/Eskişehir
Not:Antreman programım soyle idi
Dayanıklılık: Düşük (en alt ta)
Aerobik:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Kalecilik:Yok
Taktikler:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Top Kontrol:Orta (kademinin ortasının bir birim küçüğünde)
Savunma:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Ofans:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Şutlar:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Duran Toplar:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
İş yükü: Orta (en son dan bir dusuk kademe)