Ewet arkadaşlar hep iyi oyuncuları paylaştık fprumda.Birazda önermiyeceeeniz kötü oyuncuları paylaşam bakam
Ewet arkadaşlar hep iyi oyuncuları paylaştık fprumda.Birazda önermiyeceeeniz kötü oyuncuları paylaşam bakam
ne işe yarayacak ki???
Amungu Kabungula'yı hiç önermiyorm mu diyecez![]()
he öyle diyecen ben mesela kaleci rensingi önermiom hayatta afdam her maçta en az3hata yapar defansım ii olduğu için kurtarırımOriginally Posted by Silent Island
Bence serkan balcı
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ha bide saviola var büyük umutlarla bayerne almıştım 18maçta 4gol 7asisst yaptı
adaptability'si düşük oyunculardan ilk sezon bir şey beklemeyin.Ama 2. sezon iyi işler çıkartırlar.E tabi bir de bu oyuncuyu senin kullanamamış olman gibi bir ihtimal var.
bu adam super nediyonOriginally Posted by hp-fm-gs
![]()
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
bende milanın yedek kalecisi kalac ı aldım uzun boylu gol yemez diye adam her golü yiyo boyu 2.02 m yinede her golü yiyo
gökhan tokgöz
savıolamı????
fener ve atl madrıdde sahane ısler yapan adam ????
javıer savıola dımı baska deıl??
serkan balcı? cultured mıdfıelder olan dımı fb dekı?
bence bunları kotulemeyın sız yetelı sureyı veya gereklı yerı vermemıssınız
eger savıolayı koyup hava topu yapın kafaya oynayın deren olmaz tabı o ayrı
yada serkanı amr koyarsanda olmaz
bence necatı ates eksık bı oyuncu kotu deıl ama o paraya cok daha ıyılerı alınır
ya kardeş bu konu bence biraz saçma herkeste oyuncuların performansı değişiktir bence
aynen katılıyorumOriginally Posted by erdemerok
bi tane daha buldum serkan gedik adamın bitiricilik 20 uzun şut 20 o kadar maç oynattım hiç bişe yapamadı
serkana kötü dedinyaOriginally Posted by umarfarukum
belkide forumda en cok övülen oyunculardan biri ve super bi adam fenerde oynatıyorum
Bencede çok saçma bir konu olmuş . Yinede paylaşım yapmadan geçmiyim ... Benim için de Leo Messi tam bir hayal kırıklığı idi.
bencede messi hayal kırıklıgı
Dejan Petkoviç sakın almayın 2001-2002 den süper bi oyuncuydu ve acaip sağ kanata sıkışıp 2,3m euroya o yaştaki adamı almıştım ve berbat performansı var sakın almayın paraya yazık![]()