Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: galatasarayla mı baslayacaksiniz!!!bi bakin

Default galatasarayla mı baslayacaksiniz!!!bi bakin

valla baya iyi gidiyo bu taktik:

mondragon

cihan song tomas ergün(orhan ak)

saido koray avcı
    (ayhan,nuri sahin)

ugur yildirim necati heinze
    (hasan sas) (ilic) (altan)

ümit karan(hakan sükür)

yani 4-2-3-1 taktik.necatiyi taktik ayarlarindan striker yapin.ugur yildirim bolbol sut atsin,ve ugurun freekickleri 19 haberiniz olsun.hakan sükür de iyidir yasli kurt yani.defansif oynayin kontra atak defansinizi önde kurun.yorumlarinizi bekliyorum.eksikleri yanlislari tamamlayalim.birlik birlik birlik.EN BÜYÜK GALATASARAY....

cihan ve ergünü ileri dogru uzatin necatiyi de forvete dorgu uzatin ugur ve heinze yide yablara uzatin.

ben başından beri bu taktikle oynamıştım,hatta buraya koydum, lige fırtına gibi girdim, fakat 4. bitirdim, 2. sezon felaketti gs nin bu taktiği kaldıracak amcleri yok, ilerleyen haftalarda çok kötü düşüşe geçersin söyliyim, bu oyunda 4-5-1 den başka taktik işlemez, amc için yıldırayı mutlaka al müthiş oynuyo, necatiye long shot often yaptır, 2 bekinin ve dmclerden en az birinin çok kaliteli olması lazım, cihan nuri şahin en iyisidir...

cihan dmc de iyimi?sag bekte kim var senin.ugur yildirim cok iyi.

cihanın dmc nin sağına koy gerçek pozisyonu orasıydı ztn, çoşuyo yanınada oyun kurup derinlemesine pas atabilecek bi adam koy nuri gibi, sağbekte uğur oynuyo halim oynuyo ikisi de iyi, ama ben hamit i almıştım müthiş bi futbolcu...

abi valla maşallah süper oyunlar kurmuşsunuz

deneyim bi ya.para bittide bulacaz bi yolunu

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben Galatasarayla klasik 4-4-2 oynuyorum bi şampiyonluk birde türkiye kupası aldım abakalım 2. sezon nolcak..

bende onu düsündümde.oyun gelmeden kafamda bu taktik vardi gerets niye oynatmiyo diyodum bi de fm de deneyim dedim iyi gidiyo bakalim.tek sorun para.ah özhan baskan ahhh!!!neyse gs baskanisin boynumuz kıldan ince sana canimiz feda.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

canaydının gayet eli açıkdır oyunda.....bu arada hatırlamışken CANAYDIN İSTİFA!!!

parayı nereden bulcam ben

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

satıcan milleti ben takımın yarısını sattım mesela hep pafdan adam aldım yerlerine

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

ben de aynı dertten muzadaribim..

Kontrat bitimiyle oyuncu alıp, bonservis bedeliyle oyuncu satarak olayı çözmeyi düşünüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Yalova - Flagment Cafe

İnsanın Aziz Baba Gibi Başkanı Olmasın PAra Problem diil

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Abi 3. sezondayım...

Şu an herşey çok iyi, büyük bir mucize olmazsa şampiyonum...

Ayrıca yenilme derdininde çözülebildiğini göstermek için yenilmeme rekorum; 24 maç, bunun 6 sı beraberlik...

Yenildiğim maçta da Denilson 6. dakkada ikinci sarıdan kırmızı gördü, kalecim 5, karşı takımın kalecisi 8 oynadı...

Taktik: Klasik 4-4-2, bekler ve açıklar bir kademe ileri....

İlk 11.............................Taktik

Hocam fazla söze gerek yok işte para olsada olmasada GS daima bir numara!!!

16. Default

FAkir ama gururluyuz yaaa naparsın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben ilici hemen oyunun başında 5milyon$a sattım yerine mokoena volkan bekiroğlu fahri tatanı aldım takım bir hayli iyi gitti özellikle sol kant yokluğunda volkan ilaç gibi geldi takıma
    ligde 2.devre başlamadan hasan kabzeyi ve volkanı toplam 5 milyon$a fenere sattım yerlerine sezer sezgin ve doğa kayayı aldım artık sol kanat hariç her bölgede en az 2 alternatif oyuncum var
    sezon sonu için de guarin deschacht ve nuri şahinle anlaştım
    4-1-3-2 ile ligde bjk ile aynı puanla liderim uefada çeyrek finaldeyim türkiye kuapsında da yarı fianldeyim bakalım sezon sonu ne olacak?
    bu arada altyapıdaki volkan bekçi ve halim kurtuluş güçlerine aldırmayın mutlaka oynatın süper oynuyolar

ne olursa olsun her zaman her yerde en büyük cimbom.İNANMAYAN TARİH SAYFALARİNA BAKAR

ilk sezonumda lig şampiyonluğunun ardından beklemediğim bir başarı oldu ama en zevklisi finalde de olsa fenerin intikamını almaktı

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

asajj bu ekran görüntüsünü nasıl elde ettin yav?nerden hangi yamayı indirdin?

dinaMYt oyunun başında bende satlık listesine koyuyorum iliç i ama kimse almıyor beleşe ancak gönderebiliyorum.

GALATASARAY herzaman enbüyük.......
    Ya bu görüntü nasıl oluyo???

penaltıları kalecimi kurtardı yoksa dışarı mı attılar? eğer kaleci kurtardıysa kaleciye tebrikler

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 11
    asajj bu ekran görüntüsünü nasıl elde ettin yav?nerden hangi yamayı indirdin?

dinaMYt oyunun başında bende satlık listesine koyuyorum iliç i ama kimse almıyor beleşe ancak gönderebiliyorum.
    walla ben direk satışa koydum gak diye bi takımdan 5 milyonluk teklif geldi hemen sattım yalnız şu tomasla saidouyu yollayacak bi takım bir türlü bulamadım

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben 3 ünü birden sattım iliçi 5.5 e saidooyu 300bin toması 500bin dolara..

iliç kesin satılıyo yaa, en az 3,5 dan açılıyo kapısı, az la cska moscow istiyo en çok, öbürleride kralın dediği gibi ancak o fiyatlara satılıyo heinz satılmıyo yanlız, dandikliğinden kimse istemiyo onu, ben hasanı da hemen satıyorum hiç bir halt yaptığı yok ama iyi para ediyo, 2002 dünye kupası piyasası hala sürüyo enterasan...

http://www.sortitoutsi.net/index.php...le&fileid=4663

skini buradan indirebilrsiniz şunu söyleyim ki cm 99/00 sezonunda belçika ligini türkiye ligi olarak yapan patchten sonra indirdiğim ilk official olmayan bir dosya ve iyiki de indirmişim.

içindeki read me dosyasından kurulumu anlatılıyor aynı zamanda 2d macları full screen olarak izleme opsiyonuda mevcut

Penaltıların ikisini kaleci kurtardu ikiside direğe gitti hep şans ai 'nın yanında olacak değil ya

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

valla sana tebrikler bana guruplardan hemen sonra liverpool çıkdı Ali Sami Yen de 0-2 yenildim deplasmanda 1-2 yendim ama elendim ilk sezonda da middlesboro ya elenmişdim artık 3. sezonda inşallah...

abi o nicola zigic mi?? birde neden kaleye cariniyi aldın mondi çok kötü bir hata mı yaptı??

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Abi Mondi yaşlandı be, ben de 100 milyara bi ispanyol takımına bıraktım...

Evet abi o Nikola Zigic...

Default buda benim oyun stilim

merhaba bende fm2006 da oyun taktiğim 4-1-2-1-2
    defansta solda koji nakata-edu dracne-song-hamit altintop
    Dm Nuri Şahin
    Orta saha ML Hasan sas MR Okan Koç
    Amc Yildiray Bastürk
    forvet Mido Ümit karan
    Emre Belezoğlunu oynatacak yer bulamıyorum Hasan sası satıp orda oynatacam Bu taktikle türkiye Şampiyonu oldum uefada İlksenemde Finalleri valencia ile oynadım Kaybettim.harika bir taktik deneyin 4-1-2-1-2

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri