iyi takım, süpriz beklenebilir...
iyi takım, süpriz beklenebilir...
İyi kadroları var özellikle forvetlerini beğendim ama sürpriz yapacaklarını sanmıyorum..
EURO 2008: Hırvatistan kadrosu açıklandı
2008 Avrupa Şampiyonası'na bir ay kala, Hırvatistan milli takımının 23 kişilik kadrosu açıklandı.
Hırvatistan milli takımı teknik direktörü Slaven Bilic, turnuvaya bir ay kala 23 kişilik kadrosunu açıkladı.
Bilic, Hırvatistan Futbol Federasyonu'yla olan sözleşmesini 2010'a kadar uzattığı imza töreninde aday kadrosunu da basına açıkladı.
Kadroda has geçirdiği böbrek ameliyatının ardından yeniden form tutan Werder Bremen'in golcüsü Ivan Klasnic'in yanısıra, eski Beşiktaş kalecisi Vedran Runje de yer alıyor.
İşte Hırvatistan kadrosu:
Kaleciler: Pletikosa (Spartak Moskova), Runje (Lens), Galinovic (Panathinaikos)
Savunma: Corluka (Man City), Simic, Robert Kovac (Borussia Dortmund), Simunic (Hertha Berlin), Knezevic (Livorno), Vejic (Tom Tomsk)
Orta saha: Pranjic (Heerenveen), Srna (Shakhtar Donetsk), Niko Kovac (Salzburg), Modric (Dinamo Zagreb), Kranjcar (Portsmouth), Leko (Monaco), Rakitic (Schalke), Vukojevic (Dinamo Zagreb), Pokrivac (Monaco);
Forvet: Petric (Borussia Dortmund), Olic (Hamburg), Klasnic (Werder Bremen), Budan (Parma), Kalinic (Hajduk Split).
Olic,Modric,Corluka,Srna,Rakitic bunlara dikkar![]()
Runjeİyi kadroları var turnuvaya yine renk katacaklar Modric'i çok merak ediyorum normalde maçını izlemedim ...
Hırvatlar turnuvanın süpriz adaylarından iyi bir kadroları var
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
runjede var yahuhırvatistan gercekten cok kaliteli bir ekibe sahip memo'nun saydıkları dısında kranjcar, mladen petric, jerko leko gibi cok kaliteli oyuncuları var
İyi kadroları var.Kranjcar ve Rakitic farklı gözle izleyeceğim isimler...
Bu ismi unutmayin Nikola Kalinic!
Eduardo'da olsa tam olacaktı...
kalinic gelecek vadeden bir golcü bu sene hırvat liginde 17 yada 18 gol atmıştı
Krancjar çok etkili biri.Modric ve Rakitic'i de ayrıca merak ediyorum.Bir Eduardo eksik.Ayağı kırılmasaydı bankolardandı.
sağlam kadroları var gerçekten