Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Yıldırım: Fener üç kupayı da alacak!

Default Yıldırım: Fener üç kupayı da alacak!

F.Bahçe Başkanı, "UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getireceğiz. Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda şampiyon olacağız" dedi.

Haberin devamı için tıklayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sayın Aziz Yıldırımın hayalleri güzel..
    Sadece UEFA için inşallah diyorum ama o kupayı biz alacağız bu sene..
    Dolayısı ile 3 kupada bizim
    üzgünüm sayın başkan..Önce biz varız

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

insallah diyelim oncelikle sonra da ekliyelim:
    "Artık söz değil, başarı istiyoruz"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Yeter artık yaa..Aziz Yıldırım'ın her sene bu kupayı biz alacağız demesinden çok sıkıldım;alacağız demekle olmuyor bu işler;ruh lazım yani galatasarayın 96-00 sezonları içindeki kapıldığı ruh halinden bahsediyorum, soruyorum başkana Fener naaptı da Uefa'yı biz alacağız diyor, Uefa kupasını alabilecek ayarda bi takımla maç yaptık,aldık boyumuzun ölçüsünü hala böyle şeyler diyor,ben sadece gülüyorum, 2-3 transfer yaptık diye hemen demeç verilmiş yahu vermeyin bu demeçleri,bizi ümitlendiriyorsunuz her sene ama biz her sene bi taraftar olarak Avrupa'daki maçlardan sonra hep kahroluyoruz,gerçekten yeter,gerçekçi olalım ben kupa istemiorum,elensek de olur ama benim istediğim ruhla oynamak ve iyi oynadı Fener ama yenildik denmesi.Neyse çok sinirlendim bu demece daha fazla yazmayayım yoksa....
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by physicist87
    Yeter artık yaa..Aziz Yıldırım'ın her sene bu kupayı biz alacağız demesinden çok sıkıldım;alacağız demekle olmuyor bu işler;ruh lazım yani galatasarayın 96-00 sezonları içindeki kapıldığı ruh halinden bahsediyorum, soruyorum başkana Fener naaptı da Uefa'yı biz alacağız diyor, Uefa kupasını alabilecek ayarda bi takımla maç yaptık,aldık boyumuzun ölçüsünü hala böyle şeyler diyor,ben sadece gülüyorum, 2-3 transfer yaptık diye hemen demeç verilmiş yahu vermeyin bu demeçleri,bizi ümitlendiriyorsunuz her sene ama biz her sene bi taraftar olarak Avrupa'daki maçlardan sonra hep kahroluyoruz,gerçekten yeter,gerçekçi olalım ben kupa istemiorum,elensek de olur ama benim istediğim ruhla oynamak ve iyi oynadı Fener ama yenildik denmesi.Neyse çok sinirlendim bu demece daha fazla yazmayayım yoksa....
    Gökçe sizleri en sonunda buradada görmek çok sevindirici
    Ya zaiz Yıldırıma ne bakıyonuz sözde 100. yılınızda dünya starı getirecekti
    Biz daha bir dünya starı göremedik

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Eğri oturup doğru konuşalım.

99-00 senesinde yatılı okuyordum galatasaray lisesinde.
    kongre günlerinde başkandan tut en alt düzey yöneticiye kadar görüşme fırsatımız oluyordu.
    Uefa yı alırız lafının onlardan ilk kez anca, Dortmund'u orada 2-0 yendikten sonra duydum; tabi bu arada diğer çekinilen 2 rakipten arsenal ve deportivo birbiri ile eşleşmişti ( o zaman 4. tur ve çeyrek final kuraları beraber çekilmişti biz monaco - mallorca galibi ile çeyrek final oynayacaktık ).

Yani bu kadar erkenden bu açıklamalara gerek yok. Önce gruplara kal, oradan çık; 3. tura gel sonra sonuna kadar gitmek istiyoruz de. Herşeyin zamanı var.

Yöneticiler haricinde Fatih Terim sürekli kupayı alırız diyordu, daha bologna maçından evvel; en çok zorlandığımız turun bolognaya karşı olması tuhaf değil mi ?

sadece 1 tanesini alacak Turkcell Süper Lig,Uefa'yı alsın Fb bende Fenerbahçeli olayım...

Turkcell SüperLig ve Fortis Kupası'nı alırız diye düşünüyorum mevcut kadroyla, fakat UEFA Kupası zor. UEFA Kupası'nı alabilmek için sistemin değişmesi gerekir, taktik anlayışının çok ofansif olmaması gerekiyor.

Tigana'nın elinde Fenerbahçe kadrosu olsa UEFA Şampiyonu yapabilir. Çünkü Beşiktaş takımı oyunu oynuyor, çok basıyor, çağdaş futbolu oynuyor. Tigana'nın taktik anlayışı çok iyi. Bizim ise kadromuz çok iyi. FB-BJK birleşmesi olursa, yani her iki tarafın iyi özelliklerini birleştirirsek kupayı alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

siz aziz yıldırım'in her lafına inanırsanız ona kalırsa sampiyonlar liginde basarı yapcaz diyordu gördükkk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Turkcell SuperLig Beşiktaş'ın diye düşünüyorum. Fortis'i alamaz bence çünkü hem UEFA, hemde Lig'e asılacak Fener ise 3-4 transfer yaptı diye hemen UEFA'yı mı alacakmış? Ya uyum sorunu yaşarlarsa? Ya Ortega-Anelka gibi olurlarsa? Yine alacaklar mı UEFA'yı ..? UEFA'yı da Beşiktaş alacak Allah izin verirse. Aziz Yıldırım bekle ilk biz varız !

11. Default

Quote Originally Posted by sherryy
    Gökçe sizleri en sonunda buradada görmek çok sevindirici
    Ya zaiz Yıldırıma ne bakıyonuz sözde 100. yılınızda dünya starı getirecekti
    Biz daha bir dünya starı göremedik

kezmanı adamdan saymıyormusun

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by denizimo
    kezmanı adamdan saymıyormusun
    cümle biraz yanlış yazılmış olabilir
    Sizlerden birini deseydim daha uygun olurdu

bence çok abartmış bir fenerbahçeli olarak böyle demeçlere ben de çok kızıyorum ya ne uefa kupası ya ne zaman biri gelse uefa kupası ben çok isterim tabii ki ama öyle demekle olmuyor aziz yıldırım böyle açıklamalar yapmamalı sonra her sene başarısızlık gelince milletin ağzına sakız oluyoruz
    ama inşallah uefa da başarılı oluruz

Nesil
    2006

Ben bu sözleri daha önce duymuştum ama eğer bu 3 kuapyıda alırsak hiç şaşırmam almasakta hiç şaşırman durmumuz çok krtik şuan yeni oyuncularda geldi geçen yıla göre ilk 11 değişti bakalım sonumuz nasıl olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Can ben seni Türkiye'den takım tutmuyorsun diye biliyordum meğer BJK'liymişsin....

Haberi okudum bu sene 3 kupayı da alacağız demiyor UEFA'yı da almak istiyoruz bunun için çalışıyoruz eğer baktık ki olmuyor yeni transferler yaparım diyor.

Aslında bu cümle bende haberin gerçekçiliği konusunda şüphe uyandırıyor. Daha yeni transferler yapmışsın ve olmazsa başkalarıyla değiştiririm diyor...

Hedef olarak kupa değil de gidebildiğimiz yere kadar gitme olmalıdır bence...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekopej
    Can ben seni Türkiye'den takım tutmuyorsun diye biliyordum meğer BJK'liymişsin....
    Evet, tutmuyordum. Fakat eski takımım olan Beşiktaş'a olan sempatim arttı ve 'Neden BEŞİKTAŞ'ı Bırakıyorum' dememle birlikte, Beşiktaş'a döndüm.

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

şaka yapıyor herhalde.. geçen sezonlarda da ŞL çeyrek miydi yar mıydı yoksa final miydi ne oynayacagız diyordu. hayır yani 1 nisan tarihine yekın söylese bişey demeyiz. ama şimdi söyleyince 90 yeşındaki fenerlilerin kalbine inecek maazallah
    Biraz esprili oldu sorry

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Tarık abiye katılıyorum.

WishbonE, sen takım tutmuyorum diyordun hep, şimdi de Beşiktaşlıyım diyorsun. Yarın öbürgün Galatasaraylıyım dersen şaşırmam

Ahmet Çakar'ın sözlerine bir alıntı :

Fenerbahçe'ye karşı yapılan düşmanlığın sebebi Aziz Yıldırım değildir. Düşmanlığın tek sebebi, KISKANÇLIKTIR. Sen 55 bin kişilik süper bir stadyum yapabildin mi? Sen dünya yıldızlarını kadrona dahil edebildin mi? Maddi durumun Fenerbahçe kadar iyi mi? Fenerbahçe her yönden kıskanılıyor. Fenerbahçe'yi durdurmak için KUTSAL İTTİFAK yapılıyor. El değmemiş lig pankartıyla çıkılıyor Anelka elle atınca. Olay oluyor, haftalarca konuşuluyor. Burak atınca, ne Demirören özür mesajı yayınlıyor ne de diğer takımlar bir tepki gösteriyor. Hani el değmemiş temiz bir lig istiyordunuz? Fenerbahçe kıskanılıyor.
    Ahmet Çakar'ın sözlerini çok doğru buluyorum. Kazım Kanat da el değmemiş ligle ilgili ağır sözler söyledi, utanç duyuyorum dedi. Burak elle attıktan sonra, öyle bir seviniyor ki...

Neyse, konu dışına çıkmayalım, ama madem Beşiktaşlı arkadaşlar böyle yorumlar yazmış. Düşmanlığı bırakın artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

fener mevcut kadrosuyla Uefa da başarılı olamaz...

Quote Originally Posted by WishbonE
    Evet, tutmuyordum. Fakat eski takımım olan Beşiktaş'a olan sempatim arttı ve 'Neden BEŞİKTAŞ'ı Bırakıyorum' dememle birlikte, Beşiktaş'a döndüm.
    hmm bjk son 2,3 sezondur kötü diye bıraktın heralde BJK yi. bu yıl iyi başlangıç yapıncada tekrar döndün. ama taraftarlı iyi ve kötü günde takımının yanında olmaktır...

konuya dönersek. aziz yıldırım hala akıllanmamış anlaşılan. artık büyük konuşmaması gerektiğini anlayamadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin kadrosu UEFA Kupası'nı almak için yeterli bir kadrodur.Ancak sorun Aziz Yıldırım'ın sahip olduğu vizyonun Fenerbahçe camiasında olmamasıdır.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

aziz yildiriminin uefa kupasi dileklerine insallah diyorum..
    ama hic sanmiyorum.. cunku fenerbahce avrupada oynayamiyor nedenini hala anlamis degilim.. bi avrupa maclarina cikiyolar bir önceki macta izledigin alex tumer tuncay bu macta yok oluyolar...

Tarık her konuda olduğu gibi bu konudada haklısın.
    Dedikleri gibi düşmanlığı bir kenara bırakırsak bunlar kolay iş değil. Senin takımın 4-5 tane yeni transfer var bunların takıma oturup, düzen sağlaması en az 1 sene sürer. Bu sene belki erken adapte olurlarsa belki olabilir ama daha çok erken.. Grupları geçtikten sonra yapılsa bu açıklama kimse böyle cevap vermezdi. Yıldırım çok erken açıklama yapıyor bu konularda biraz düzeni görüp takımın ne yapacağını görüp öyle bir açıklama yapsa kimsenin ağzını bıçak açmazdı..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

konu yine dönmüş idrar yarışına yine neyse diyelim devam edelim
    insanlar sanmam ki ratık A.Yıldırım adlı kişiden söz beklesin onun yerine icraat gözler oldu herkes
    Kendisi artık yapmadan birşey hakkında söz etmekten vazgeçsin yaptıktan sonra ise istediği herşeyi söylesin sesi çıkan olursada alsın kafasını koparsın ama artık camianın boş lakırdı sayacağı söylemlerden vazgeçsin

26. Default

sen ne şey adamsın la fenerlisin aziz başkanımıza mafya diosun fenerlilerin yüz karası

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence çok doru sölüo adam mafya ben fenerli olarak hiç sevmiyom bu adam ki diğer takım taraftarları vs nası sevsin çünkü adam herşeye karışıyo fenerbahçe onun sanıyo geçen senlerde daum gençleri oynatmak istemiş bu engel olmuş iyi adamlar almak istemiş fernando meira vs. ama hiç bi iş yapmayan 'kralımız' alex yalnız kalmasın die luciano nobre gönderilmedi bence tümer alex ten daha iyi en azından koşuyo neredeyse alex kadar duran topta kullanıyo anelka giderken gerçekleri açıklamış takımda alex e yakın olanlar ilk 11 servet selçuk gibi oyuncular yedek anelka yı da bu adam yedi çünkü anelka gelince bunun kankası fabiano gitti alex gitmeden fenerden fazla bişey beklemem türkiye de herşeyi yapar ama avrupada hiç bişey yapamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Öncelikle eskiden Alex in dünya starı olup olmadıgı tartısılırdı şimdide Kezman mı tartısılıyor. Kezman dünya starı degildir diyen futbolu bilmiyordur bana göre..
    2. ise Türkiye Kupası ve Lig Kupası cok uzak degil Fenerbahceye fakat Uefa kupasında pek sansımız olduguna inanmıyorum
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

S-B-Z Misafir

kısaca bir yorum yapmak gerekirse kendi adıma3 kupa şu şekilde olacak.
    lig şampiyonu;BJK
    kupa şampiyonu;BJK
    artık uefada fener nereye kadar gidebilirse başarısı o olacak bence 100. yılında

Aziz Yıldırım 100.yılda şampiyonlar ligi kupasını alıyodu.Biz bunları çok duyduk

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri