Turksportaldan Randers macına gidecek var mı _?
Turksportaldan Randers macına gidecek var mı _?
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
keşle istanbulda otursamda gelsem maça ama taa öbür kıyıda adanada oturuyorum![]()
Arkadaşlar maç kaçındaydı?
14 eylul perşembe saat 21:45 yer :sukru saracoglu,
kadroları veriyom:
veremiyom))
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
Biraz deli biraz kaçık bu alemde kral migros açık.Ordayız....(Buarada Antalya maçına gelen varsa yazsın toplu gideriz)
İstanbulda olsam kesin giderdim.![]()
Ben gidecektim bu rakibe bu para değmez dedim gitmiyorum gruplara kalırsak oradaki en ciddi rakibin maçına gitcem.
hep destek tam destek noolduOriginally Posted by batuhan1907
![]()
yazık kardes sanaOriginally Posted by batuhan1907
fb stadındaki o atmosfer ...
sozlerle ifade edemiyorum
onu yasamak deger
sonrasında destek falan geliyor
İşim olmaz diyen arkadaşlar cevap atmasınlar... ben bir Galatasaraylı olarak gelmek isterdim ama 12sindeki maça taa izmirden kalkıp geliyorum o maça kadar orda kal bide bilet ayarla çıkmaz o kadar paraumarım kalabalık olursunuzda zevkli geçer
insallah hurmetOriginally Posted by hurmet
ornek insansın walla
senderson o macada gidiyorumOriginally Posted by senderson
migrossa birlikte gideriz....
biletixden fenerium ust a blok a ayırttrm bile ,
olsun insallah bi dahaki maca
hep destek tam destek![]()
randers macı migros üst yerim hazır
tep destek tam destek
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
su ana kadar gidecekler 3 oldu
ama ne yazık ki aynı tribunde deil gidecekler
Beyler bu maça biraz zor ama gruplara kalalım![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
anlamadım kardes
Yani PARa yok maça gelemiyorum demek istedimOriginally Posted by manutd0fb1
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
grup maclarına bekeriz
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
insallah kardesOriginally Posted by kkanke