Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Fenerbahçe Beşiktas ve Galatasaray ı Solladı.. !!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fenerbahçe Beşiktas ve Galatasaray ı Solladı.. !!

F.Bahçe, IFFHS değerlendirmesinde ağustos ayı sonu itibariyle Beşiktaş ve Galatasaray'a fark attı

Turkcell Süper Ligi'nde liderliğini sürdüren Fenerbahçe, dünya futbolunda da yükselişe geçti. Fenerbahçe, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) değerlendirmesinde ağustos ayı sonu itibariyle ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ı geride bıraktı.

Takımların son bir yıllık sürede oynadıkları resmi maçlar baz alınarak belirlenen ve 1 Eylül 2005 ile 31 Ağustos 2006 tarihleri arasını kapsayan değerlendirmede Fenerbahçe, bir önceki aya göre 12 basamak birden çıkarak, 162 puanla 42. sırada yer alıp, Türk takımları içinde en iyi dereceyi yaptı.

Değerlendirmede bir önceki ay 43. sırada bulunan Beşiktaş, 13 sıra gerileyerek 148,5 puanla 56. sıraya düşerken, 34 basamak birden yükselen Galatasaray ise 122,5 puanla 90. oldu.

Türk takımları içinde en büyük çıkışı Kayserispor yaptı. Daha önce 192. sırada bulunan Kayserispor, 93 sıra birden yükselerek, 116,5 puanla ilk 100'e girdi ve 99. sırada yer aldı.

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Fenerbahce icin cok guzel bir gelisme.
    Ama 42. sıraysa alıyorsa Türkiyenin en yusksek derecesi bu kotu iste.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

busene 20 lere çıkarız....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

kayseri ve galatasaray müthiş sükse yapmışlar. BJK liler üzülmesin onlardaki düşüş henüz avrupa maçı yapmamalarından dolayı. eğer onlarda eleme oynasaydı belki dahada yükselirlerdi.

Ben bu yıl avrupadan çok ümitliyim

Fenerbahçe bunu hakediyor. Beşiktaşın daha da yükseleceğini düşünüyor, Galatasaray hakkında yorum yapmak istemiyorum. sadece Allahtan yardım diliyorum GS için.

Bu sene, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kayserispor ve Trabzonspor Avrupa'da başarı elde ederlerse 5 takımımız ilk 50'ye girmemesi için hiç bir neden olmaz. Yeter ki inanalım ve başaralım..

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Türk takımlarına tbrikler inş biz de o günleri göreceğiz ziya doğan da geldi bizim aramızda Ona ADAM GİBİ ADAM ZİYA DOĞAN derlr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ziya doğan nın gelmesi çok ii oldu ts ye lazaroni yi duyunca aklıma garfield geliyodu lazanya fln

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

helal olsun. ama ilk 15 te filan da grürüz umarım

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    ziya doğan nın gelmesi çok ii oldu ts ye lazaroni yi duyunca aklıma garfield geliyodu lazanya fln
    Ben de içinde LAZ harfleri bitişik olduğundan sempati duymuştum hay duymaz olaydım bu arada FenerBahceli Lazaroni zamanında sizin takımda da görev ypmış Fenerbahçenin Man Utd yi yendiği maç vardı ya hani o 40 yıldır yenilmeyen man utd ile maçınız vardı boliç o maçta uzaktan bir gol atmıştı o maçta fenerin teknik direktörü Lazaroni imiş geçen günlerde gördüm golden 15 saniye sonra lazaroni görünüyor

fenerliler
    izlemek için isterseniz tıklayın
    http://www.youtube.com/watch?v=If36ZSDfB8M

Nesil
    2005
    Yer
    ev

çok güzel gelişmeler yaşanıyor
    hep birlikte daha ileriye

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

türk futbolu bu sene coştu inşallah dahada çoşar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

abi demekki durumumuz baya vahim ya

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bir gs li olarak fb yi tebrik ediyorum..hep beraber daha yukarılara çıkarız inşallah

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    türk futbolu bu sene coştu inşallah dahada çoşar
    Hic ama hic katılmıyorum.

Çoşan sadece Kayserispor. O da İntertoto yu ciddiye alıp, katılması sayesinde oldu. Yoksa Türk futbolunun çoştuğu felan yok.

anlamadigim millet niye bu kadar optimistic. Ne Turk futbolunun costugu ne fenerbahcenin. Felaket bir durumdayiz bence.Bu senede pek bir basari beklemiyorum Fener 3.tura kadar. Karakartaluim 4.tura kara. Gsden umutluydum ama oda umudu kirdi gibi birsey.Yani hayal dunyasindan gercek dunyasina yavastan yol alsak iyi olur

Nesil
    2006

helal olsun Kayserime diğer teamlarada başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

vay be bi zamanlar galatasaray ustlere oynuyodu şimdiki duruma bak

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

helal kayseriye 99. olmuş bea sıralamada daa inşallah daa da yükselecek

İlk 2 sırayı iki İspanyol takımı alıyorsa (Barcelona ve Sevilla), bu Türk futbolunun ne kadar kötü durumda olduğunun göstergesidir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu sıralamanın neye göre yapıldığını bir türlü anlayamadım.puan sistemi nasıldır bu sıralamada lig performansımı avrupa kupası performansımı yoksa her ikisi birden mi değerlendirmeye alınıyor?

-lig performansına göreyse fb nasıl bjkya bu kadar fark atabilir?
    -avrupa kupalarına göreyse elenen fb yükselirken turu geçen gs neden yükselemedi?
    -her ikisi birden ise fbnin geçen seneyle beraber bjkya ciddi bir fark yapmış olması gerekmez miydi?

vay be ne güzel ne güzel. bi fenerli olarak gurur duydum ama bu takıma az diye düşünüyorum inşallah bu sene ilk 20 nin içine gireriz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

vayy bu duruma bile sevinir hale geldik yazık...

Nesil
    2006

Fenerbahçe'nin durumuna seviniyorum inşallah ilk 50 içine 10 takım girebileceği günleride görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerlileri tebrik ediyorum o zaman. İnşallah bu durum değişirde daha ilerilere yükseliriz. Tüm takımlarımız yüksek sıralarda olur.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

fenerbahce sollamış cimbomu sollasın nasıl olsa biz sampiyonlar ligindeki basarılar ile tekrar onları geceriz

yaw nasıl olur Bjk birinci değilmiydi fener taa 100 lerdeydi Gs de 65 miydi neydi

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

eee futbol bu..herzman deişio

Allah Allah

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Fenerli olarak bir kez daha gurur duydum takımımla.Türkiye'nin gururu Fenerbahçem

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri