1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: 'Bilerek atıldım' İlhan Mansız-Pancu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default 'Bilerek atıldım' İlhan Mansız-Pancu

Samsun karşılaşmasının son kartını gören İlhan Mansız da konuştu: 'Ben ve Pancu bilerek atıldık.'
    13.9.2007

Samsun karşılaşmasının son kartını gören İlhan da konuştu: Ben ve Pancu bilerek atıldık. Çünkü maç çığrından çıkmıştı

‘Her şey farklı olurdu’
    “Samsunspor maçında bilerek oyundan atılan oyuncular vardı” diyerek dikkatleri üzerinde toplayan Yasin’e İlhan Mansız yanıt verdi. “Eğer maçı 11’e 11 tamamlasak, her şey farklı olurdu” ifadesiyle sözlerine başlayan İlhan, “Zago, İbrahim ve Ahmet Yıldırım’ın oyundan atılmasının ardından maç tam anlamıyla çığrından çıktı. Önce Pancu sonra ben kırmızı kart gördük. İkimiz de bilerek atıldık çünkü maç, maç olmaktan çıkmıştı” diye konuştu.

‘Yorum yapmak istemem’
    Kimseyi suçlamadığını dile getiren İlhan, “Zago, İbrahim Üzülmez ve Ahmet Yıldırım’ın bilerek oyundan atıldığını düşünmüyorum. Yasin’in sözlerine yorum yapmak istemem. Kendi düşüncesidir. Yasin’in ifadeleri kendisini bağlar. Benim de sözlerim beni bağlar. Maçın hükmen tamamlanması için kendimi oyundan attırdım. Eğer Samsunspor maçı olmasaydı, o takımla çok büyük başarılar kazanabilirdik” ifadesini kullandı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu zaten bilidik bir olay...Baktı olacak gibi değil Samsunspor bilerek yarı sahayı bile geçmiyor İlhanda oyundan attırdı kendini..Bunu açıklamak saçmalık zaten =)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AçıkLanacak ve iLginç bir oLay yok zaten.Pancuda iLhanda biLerek atıLdı bunu sağır suLtan da biLiyor.Ne açıkLması bu şimdi anLamadım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hatta Serkan'ın maçtan sonra açıklaması vardı..İlhan allahtan maçdan attırdı kendini diye..

Çünkü maçta canımız sıkılmıştı..Malum rakib az kişi bizde gol atmak istemiyoruz demişti
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten Pancu çıkarken gelin gibi bir işaret yapmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

şu maçın videosunu bulan varsa koysun..BEn maçı hatırlıyorum ama bilerek atıldıklarını bilmiyordum...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

saolasın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş yönetimi hakemlere suç bulacağına kendi takımına baksaymış belki şampiyonluğu kaptırmazdı

3. kirmizi karttan sonra samsunspor maci koparmisti ve kendi sahasinda top ceviriyordu once pancu ve daha sonrada ilhan kirmizi karti gordu, bilerek...
    ilhan ikinci saridan kirmiziyi gormustu

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

İyi yapmışlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gereksiz polemik yaratılacak bir konu.
    "YÜCE ATATÜRK"