1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: her macta gol yiyorum!!

Default her macta gol yiyorum!!

slm herkese issiz bi kariyerde basladim sonra akcaabata gectim amacim takimi dusurmemek averaj takim olarak gorunuyorum ama her yolu denememe ragmen her macta gol yiyorum taktigim 4-1-2-2-1 kisa pas normal tempo yaraticilik az genis alan ve alan daraltma fazla defansim da geride sizce hata yaptigim yer varmi ne var ofsayt taktigi kullanmiyorum kullaniyimmi destek verirseniz sevinirim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İlhan abinin(peluk) yaptığı taktikleri deneyebilirsin..

Edit:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47612

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46684

Yaptığı taktiklere bu linklerden ulaşabilirsin...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımı atak oynat, topluca hücuma ayarla, defans çizgisi derin olsun, alan daraltma sık sık, tempo çabuk, zaman geçirme çok nadir yada normal, Atak oyuncu kullan, Sıkı markaj yaptır.Bu taktiği 4-4-2'de dene.

bence ortasahanı kalbalık tut alandaraltmayı sık sık, sıkı markaj ,atak oyuncu kullan,oyunu hucuma dayalı yap ama fazal abrtma dengeli olsun gerisi senin oyuncularına kalmış =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kaleci antrenörünü değiştir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

4-4-2 klasik oyna orta sahanın ortasında oynayan iki adamdan birini defansif yap uzun toplarla çık forvetinde bir uzun adam olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Başka takıma geç

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kalecini değiştir
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    Başka takıma geç
    kesinlikle pes4ever arkadaşımızın dediğini yap

oyunda keşke diğer vatandaşlığımı ingiliz yapsaymışım birminghama geçcektim kabul etmediler üstüne bide yönetimin bana güveni sarsıldı kaleciyi de değiştirdim tolga zengini aldım ancak o gelebildi ligin averaj takımına olmuyo olmuyo... bide hazırlık maçlarında takımı atak oynatıyim dedim 3-0 yenildim deplasmanda kapanıyorum bu yüzden... kaleci antrenörü olarak da boş bi koç bulamadım eldekiyle yetincem koçumun kalecileri çalıştırması 5 öyle işte fikirleriniz için sağolun denicem zorundayım son maçta 10 kişi kalıp 4 yedim kovulmadan denesem iyi olur.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

canavar20'nin 'yenilmezlik iksiri' taktiğini dene taktikler bölümünde bulabilirsin..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Taktik önerme gibi oldu ama..Toutatis'i dene..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yemek, atmak ve ya berabere kalmak hepsinin mevcut oldugu bi durum futbol, dünyanın en iyi takımı olsan da gol yiyiyorsun, ben Milan'la oynuyorum uzun zamandır yenilmiyorum ama nerdeyse her hafta bi tane de olsa gol yiyiyorum

Quote Originally Posted by olmayan nick View Post
    slm herkese issiz bi kariyerde basladim sonra akcaabata gectim amacim takimi dusurmemek averaj takim olarak gorunuyorum ama her yolu denememe ragmen her macta gol yiyorum taktigim 4-1-2-2-1 kisa pas normal tempo yaraticilik az genis alan ve alan daraltma fazla defansim da geride sizce hata yaptigim yer varmi ne var ofsayt taktigi kullanmiyorum kullaniyimmi destek verirseniz sevinirim...
    Defansını geriye çok yaslama adamlara daha çok gol pozisyonu imkanı verirsin defansında herkesin güvendiği lider karakterli iyi bir oyuncu olmalı(ya da kaleci) 4-1-2-1-2 riskli orta alandaki boşluklar artar tek forvete dön çizgi oyuncularına pres yaptır ve genişliği biraz azalt zaten kısa pasla oynuyorsun topa hakim olma yüzden artar bunları yap en azından bazı haftalar gol yemezsin sabırlı olursan bir de yaptığın taktik aklına yatarsa tamamdır. Dediklerimi kesin dene.

Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
    Defansını geriye çok yaslama adamlara daha çok gol pozisyonu imkanı verirsin defansında herkesin güvendiği lider karakterli iyi bir oyuncu olmalı(ya da kaleci) 4-1-2-1-2 riskli orta alandaki boşluklar artar tek forvete dön çizgi oyuncularına pres yaptır ve genişliği biraz azalt zaten kısa pasla oynuyorsun topa hakim olma yüzden artar bunları yap en azından bazı haftalar gol yemezsin sabırlı olursan bir de yaptığın taktik aklına yatarsa tamamdır. Dediklerimi kesin dene.
    tek forvet oynuorum zaten 4-1-2-2-1 şeklinde(oyunda 4-3-3 normal diye gösterir) ileri ikili amr/l bölgesinde bazen onları orta sahaya çekiyorum çizgi de en geriden bikaç kalem önde dar alanda da oynayım dedim bu sefer rakip kanattan gelip gol atmaya başladı taktiklerin güzel onları da denicem çoğunu uyguluorum ztn bu takımda amacım pas attırmak yoksa çok zor tff2 ye düşerim medyaya göre en büyük adayıyım da

4-2-3-1 taktiğine geç 4 lu savunma önünde 5 li orta saha vede tek forvet şeklinde. Sna denk takımlara 2 kanat oyuncunu öne çıkart senden güçlü olanlara karşı 2 kanat oyuncunuda tam orta çizgiye al. Ortanın tam ortasındakini mc olarak düşün ilerde amc olarak kullanma. Yüksek temoda oynamanda fayda var nedeni ise saha şartlarının kısa pasa uygun olmaması. Direk top yüksek tempo. Zaman geçirmede ya normalde yada sıksık olsun. Göbekteki dc ler çakılı hatta 4 lüyü çakılı yapabilirsin. 2 tane dmc ler full press tatlı sert. Forvette enazından topu tutsun Kontra atak açık, sıkı markaj açık, bolge savunması, önde oynayanlar sert geridekiler taatlı sert oynasın. Dene faydası olur.

Mesaj Yetkileri