Boş iken dört dörlük oluyorsa dolü iken nasıl bir tabir kullanılır merak ediyorum![]()
Boş iken dört dörlük oluyorsa dolü iken nasıl bir tabir kullanılır merak ediyorum![]()
Mükemmel bir yorum tebrik ediyorum gerçekten.
FM Gazetesi
Uefa nın kontrol etmesi hata..Koprinica stadı örnek..
İnönü stadı yeni yapıldığında o korner atıldığı yerler sorun filan diyorlardı UEFA açısından sorun yok demek
Eğer sorun deselerdi ingiltere liginde ki bütün statlar uygunsuz olurdu.
FM Gazetesi
Korner noktalarında aslında bana göre de hata var.
Korner kullanan oyuncu ile köşedeki taraftarlar nerdeyse iç içe,orada adam elini uzatsa elele verirler
İngilterede de aslında durum farksız, kaleci degaj için gerildiği zaman kale arkasındaki taraftarlar kalecinin sırtına vuruyor "hadi koçum" dercesine![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ne güzel dedin valla Murat abiŞaka bir yana stad cidden görünüşüyle,yeriyle özellikle de taraftarıyla dört dörtlük bir stad.Taraftarı maçlarda görür artık UEFA
![]()
Şampiyonlar Ligi'nin gözü taraftar görecek bu sene.
FM Gazetesi
Bu habere çok şaşırmadım stadımız tabikide 4 - 4'lükBirde seyircisiyle izlesin Uefa.. Kendilerinden geçerler
![]()
inönü stadı'nı gerçekten çok beğeniyorum oranın da ayrı bir atmosferi var gerçekten...
18 Eylül'de başlayacak olan Şampiyonlar Ligi Grup maçları öncesi, UEFA heyeti BJK İnönü Stadı'nı inceledi. Heyet, İnönü Stadı'na tam not verdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi maç direktörü Pascal Fratellia, basın direktörü Alexis Dedes ve organizasyon komitesi adına Rudolf Benzler ile Natali Huber’in yer aldığı incelemeler üç gün sürerken, bugün yapılan son kontrollerin ardından çalışmanın tamamlandığı açıklandı.
BJK İnönü Stadı’nda genel olarak bir eksikliğe rastlanmadığı, istenilen ekstra taleplerin de kısa sürede yerine getirileceği açıklandı.
FM Gazetesi