Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Türkiye - Fransa 64-85

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Türkiye - Fransa 64-85

12.09.2007

Saat : 20.00

Türkiye - Fransa

Prestij Mücadelesi...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fark yeriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fransa açısından çok önemli bir karşılaşma, bizim için ise prestij mücadelesi.

YENEMEYİZ !

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Rahat kaybederiz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kaybederiz..

6. Default

Fransa bizi zorluyor

İspanya'da süren 35. Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci tur (F) Grubu'nda yarın Fransa ile karşılaşacak (A) Milli Takım'ın rakibine karşı şansı tutmuyor. (A) milliler, tarihinde bugüne dek Fransa ile yaptığı 39 maçta 28 yenilgi, 11 galibiyet aldı. Fransa ile ilk kez 1949'da Kahire'de yapılan Avrupa Şampiyonası'nda karşılaşan milliler, karşılaşmadan 47-33 yenilgiyle ayrılmıştı.
    ''12 Dev Adam'', Japonya'da geçen yıl yapılan 15. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ise 5'incilik maçında Fransa'ya 64-56 yenilerek, 6. olmuştu.
    -RESMİ MAÇLAR-
    Türkiye, Fransa ile bugüne dek 22 resmi maç yaptı. Resmi maçlarda da rakibine üstünlüğü bulunmayan Türkiye, 22 maçta 16 yenilgi, 6 galibiyet aldı.
    (A) Milli Takım, daha önce Fransa ile Avrupa Şampiyonası finallerinde 11 kez karşı karşıya geldi. Milliler, 11 maçın 9'unda salondan yenilgiyle ayrılırken, 2 maçı kazandı.
    1951 yılında Fransa'da yapılan şampiyonada rakibini 42-40 yenen Türkiye, 1997 yılında da İspanya'da yapılan şampiyonada rakibini 82-71 mağlup etti.
    -TANJEVİÇ DÖNEMİ FRANSA MAÇLARI-
    (A) Milli Takım, başantrenör Bogdan Tanjeviç döneminde Fransa ile 1'i resmi, 4'ü hazırlık maçı olmak üzere toplam 5 kez karşı karşıya geldi.
    Türkiye, Tanjeviç döneminde rakibiyle yaptığı 5 maçın 2'sini kazandı, 3'ünde salondan yenilgiyle ayrıldı.
    Tanjeviç dönemindeki Fransa maçları ve sonuçları şöyle:
    Organizasyon Yer Tarih Sonuç
    ----------------------- ------- ---------- -----
    Süper Cup Almanya 21.08.2004 57-69
    Efes Pilsen World Cup 4 İstanbul 30.08.2005 93-85
    Limoges Turnuvası Fransa 10.09.2005 56-75
    Süper Cup Almanya 05.08.2006 89-76
    15. Dünya Şampiyonası Japonya 02.09.2006 56-64
    (Not: Sonuçlarda ilk takım Türkiye olarak verilmiştir.)

11.09.2007
    Kaynak: AA

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok rahat 30 olur diyeyim..

Eğer bu maçta Cenk,Ersan,Hakan süre almassa tanjeviç resmen turnuvayı sattı derim.. Sebebine gelince ise bu oyuncualar neden kadroda 2010 için iddasız bir maçta bu çocuklar oynamalı eğer oynatmassa turnuvayı sattı demek olur...Hiç boşuna 2010 a ümitlenmeyelim derim..Akşam göreceğiz..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kazanacağız.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vedamız Fransa ile

İtalya yenilgisiyle Avrupa Şampiyonası'na havlu atan Türk Milli Takımı, turnuvadaki son maçını bugün Fransa ile oynayacak. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak. 12 Dev Adam'ın dört yenilgiyle son sırada yer aldığı F Grubu'nda Fransa'nın iki galibiyet ve iki mağlubiyeti var. Horozlar bu sonuçlarla çeyrek finale çıkmayı önceden garantilemiş durumda.
    F Grubu'nda bugün iki maç daha var. 17.30'daki Almanya-İtalya maçını kazanan çeyrek finale yükselirken diğer ekip elenecek. 22.30'da başlayacak Litvanya-Slovenya mücadelesini kazanan grubu namağlup lider bitirecek.
    E Grubu'nda ise dün oynanan maçlarda Rusya Hırvatistan'ı 83-70, Yunanistan ise Portekiz'i 85-67 mağlup etti.

12.09.2007
    Kaynak: Radikal

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Parker: "Türkiye'yi tanıyamadım"

Avrupa Şampiyonası'nda birçok yıldız basketbolcu ülkelerinin başarısı için ter döküyor. Bu yıldızlar arasında kariyerlerini NBA'de sürdürenler doğal olarak daha öne çıkıyor.
    Basketbolseverlerin ve medyanın ilgisi bu oyuncuların üzerinde oluyor. Bu isimlerden biri de Tony Parker. 2001-02'den beri oynadığı San Antonio Spurs'te 3 NBA Şampiyonluğu yaşayan 25 yaşındaki basketbolcu, 2 kez All-Star oldu; bu yılki şampiyonluğun final serisinde de MVP seçildi. Fransa Milli Takımı'nın idmanında yakaladığımız Parker, Türkiye'den geldiğimizi duyunca "Takımınızı burada tanıyamıyorum" diyerek söze başladı.
    Parker, "Geçen yıl Dünya Şampiyonası'nda çok istekli bir Türkiye vardı. Buradaki performansınıza ise inanamıyorum. İspanya'da tanınmayacak kadar kötü oynuyorsunuz" dedi. Avrupa Şampiyonası'na kürsü hedefiyle geldiklerini belirten yıldız basketbolcu, "2005'te bronz madalya almıştık. Bu kez de madalyasız dönmek istemiyoruz. İkinci turda Litvanya karşısında aldığımız yenilgi nedeniyle üçüncülükten yukarı çıkamayacağız. Aslında ikinci turdaki stratejimiz hiç yenilmemek ve en azından ilk ikiye girmekti. Ama olmadı. Son maçımız Türkiye ile. Kazansak da, kaybetsek de gruptaki yerimiz değişmeyecek. Türkiye de turnuvaya kazanarak veda etmek isteyecektir. Ama bizim adımıza kazanma alışkanlığını yeniden elde etmemiz için çok önemli bir karşılaşma diye düşünüyorum. Çeyrek finale galibiyetle yükselmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

12.09.2007
    Kaynak: Sabah

Fark yeriz,yerin dibine gireriz,Tanjevic ile yollar ayrilir.Adam takmaz bizi,olan bizim rezil oldugumuzla kalir.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Önemsiz maç.Ne halleri varsa görsünler.Türk basketbolunu bu kadar rezalet,aşağılık duruma getirenler utansın.Afedersiniz millet şeyiyle gülüyordur bize..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fransa 20 bilemedin 30 sayı fark atar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İçime doğdu kazanıcaz bu sefer.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

fark yiyecegiz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Türkiye
    Ender Arslan
    Ersan İlyasova
    Hidayet Türkoğlu
    Mehmet Okur
    Kaya Peker

Fransa
    Tony Parker
    Joseph Gomis
    Boris Diaw
    Frederic Vice
    Yakuba Diawara

İlk 5'ler bu şekilde.Bol şans Türkiye.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

22-20 Öndeyiz.

İlk Periyot Sona erdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Elendik ya hızlı çıkıyoruz artık hücumlara

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

31-28 öndeyiz.

Kaya 13 sayı ile adeta şov yapıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fransa:67
    Türkiye:59

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

71-62 mağlubuz.

4.Periyotta son 4 dakika.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

77-62

Mağlubuz.

Hedef 2010 diyor Tanjeviç ancak neden o 2010 için getirdiği gençleri oynatmıyor.

Yuh be ! Sadece 1 galibiyet alabildik 6 macta.Ne desek bos ! Tanjevic defol ! Rezil ettin bizi yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Türkiye 64-85 Fransa.

Yazıklar olsun TANJEVİÇ.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu kadar olmaz rezillik!!!Yazıklar olsun Tanjevic istifa....All-Star Memo milli takımda ne yapabiliyor.Kendine bi sorsun.Sadece Memo değil herkes kendini sorgulamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tanjeviç'in de foyası ortaya çıktı.

Gençleri düşünüyoruz dedi.Bu maçta Hakan Demirel 0 dakika oynadı.Bravo.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bu sene fenerbahçede ne yapar bilemem...

Nesil
    2006

Rezillik. Bütün maçlarımızı kaybettik. Hadi bıraktım bu maçı kaybedebilirz doğal bir olay. Bari gençleri oynatsaydın. Bundan iyi fırsat mı olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçtan galibyet beklemiyordum zaten.

Git artık Tanjevic.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Başka fark yemediğimiz takım kaldımı?Lütfen gelsinler fark yiyelim nasıl olsa yerin 99999 kilometre dibine geçtik.Reziller..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri