1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Ferrari'den Alonso açıklaması

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Ferrari'den Alonso açıklaması

Ferrari'den Alonso açıklaması

Ferrari Takım Direktörü Jean Todt, önümüzdeki sezon Fernando Alonso'yu transfer edecekleri söylentilerini yalanladı. İspanya'nın El Pais gazetesine verdiği bir demeçte "Bazıları ben Ferrari'de olduğum sürece Alonso'nun buraya gelemeyeceğini söylüyor. Bu, kesinlikle doğru değil" diyerek olası bir transfere açık kapı bırakır gibi görünen Todt, dün ise "Felipe (Massa) ve Kimi (Raikkonen) gibi iki harika pilota sahibiz ve ikisinin de sözleşmeleri devam ediyor. Ben, söz konusu bir temizlik görevlisi dahi olsa sözleşmesi bulunan bir personelimle yolumu ayırmam" diye konuşarak Alonso'yu renklerine bağlama ihtimallerinin yüzde sıfır olduğunu söyledi.
    Alonso'nun McLaren Mercedes'teki takım arkadaşı Hamilton'un önceki günkü bir açıklamasında "Fernando'nun önümüzdeki yıl burada kalmasındansa Ferrari'ye gitmesini tercih ederim" demesi bu sezon McLaren Mercedes'te bulunmaktan pek de memnun görünmeyen 26 yaşındaki İspanyol sürücünün Ferrari'yle sözleşme imzalayacağı iddialarını alevlendirmişti.

01.10.2007
    Kaynak : Radikal

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Alonso asla Raikkonen ve Massa'nın yerini tutamaz.Raikkonen kalıcı olmalı Ferrari'de Schumacher gibi.Michael Schumacher-Raikkonen ikilisi olsaydı Ferrari durdurulamaz olurdu.Ayrıca Alonso Ferrari'yi haketmiyor.Gelmesini istemem.

Alonso yu ne Renault ta iken nede McLaren de iken sevmiyodum... Ama hakkını vermek lazım Renault da 2sene üst üste şampiyon oldu bu büyük bir başarı.. McLaren den ayrılcağı kesin... Raikkonen çok başarılı bir pilot Ferrari de kalıcı olur heralde ama Massa nın yerine gelebilir bence...

Ama bence bu 2takım yerine başka bir takıma gitse daha güzel olur rekabet artar...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALonso benciL,hırçın,kendini beğenmiş birisi ama Kimi den de Massa dan da daha tecrübeLi ve iyi bir piLot.Ferrari ne kadar yaLanLasada ben geLecek sezon Ferrari de oLacağını düşünüyorum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Raikonen neysede Massa'dan iyi bir pilot olduğu kesindir belki Raikonen'den de. Ancak çok antipatik bir pilot. Çok şımarık. Schumacher'in kırmadığı rekor yok bukadar havalı değildi sen daha dur bi bebe.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alonso'yu FERRARİ'ye kakalasak

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Raikonen'i evet ama ALonso'yu ASLA.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Ferrari'de görmek istiyorum Alonso'yu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şemsi biber sürerim ağzına bak o nasıl laf öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

BMW alsa süper olur.rekabet üst düzeye çıkar..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Alonso kış kışş. Ferrari'ye yakışmazsın sen...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ferrari'de istemem. Kendini beğenmiş biri gibi geliyor bana hep. Ferrari'nin Alonso'ya ihtiyacı yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alonso hep daha iyi araçlar kullandı ama virajları hiçbir zaman iyi alamadı. Düzlük performasıyla şampiyon oluyor hep.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunu terbiyelemek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ahhhhh nerde SCHUMACHER!
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bencede bu kişilik ve performanslar Ferrari pilotlarının yerini haketmiyor.

Alonso gibi gıcık birini ferrari de görmek istemem.Geçen sene schumaer hakkında saçma sapan şeyler söylemişti zaten o zaman kişilğini belli etti.O zamandan beri gıcık olurum Alonsoya

18. Default

sana katılıyorum utku_hagi bence ikili oynayan birisi alonso

Mesaj Yetkileri