1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Hagi'den Beklenen İstİfa

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Hagi'den Beklenen İstİfa

dönem Galatasaray forması da giyen ve unutulmaz başarılara imza atan Romanya futbolunun efsane ismi George Hagi'nin, teknik direktörlüğünü yaptığı Steaua Bükreş takımından istifa ettiği bildirildi.
    Romanya'da yayın yapan İnternet spor portalı sport.ro'da yer alan bir haberde, George Hagi'nin Steaua Bükreş teknik direktörlüğünden istifa ettiği belirtildi. İnternet sitesi, oynadığı dönemde 'Karpatların Maradonası' lakabıyla bilinen Hagi'nin Bükreş ekibinde baskılara dayanamadığı için görevi bıraktığını ziyaretçilerine aktardı.
    Hagi ise, Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag'la deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kaybettikler H grubu ilk maçının ardından yaptığı açıklamada, "Artık yeter. Bu kadar tansiyon bana çok fazla. Steaua'da eziyete dönüştü" demişti.
    Bu arada Hagi'nin istifası henüz resmi olarak doğrulanmazken, Steaua'nın sahibi Gigi Becali yaptığı bir açıklamada, "Hagi'nin kulüp başkanı tarafından ofisine çağrıldığını biliyorum. Hagi, başkana kararını bildirdi ve o, geri dönmeyebilir" dedi.
    Son haftalarda Romanya basınında çıkan ve tüm dünya spor basınında da yankı bulan haberlerde, Hagi ve Becali arasında soğuk rüzgarlar estiği ve Hagi'nin 22 Ağustos'ta görevinden ayrılacağı ifade ediliyordu. Son olarak Becali, Hagi'yi kendi istediği oyuncuları takımda oynatmadığı için sert bir dille eleştirmişti.
    Kariyeri boyunca, Steaua Bükreş, Real Madrid, Barcelona ve Galatasaray gibi kulüplerin formasını başarıyla giyen Hagi, geçtiğimiz Haziran ayında Cosmin Olaroiu'nun yerine Bükreş ekibinde göreve başlamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hagiden teknik direktörlük kariyer bitti gittiği hiç bir takmda başarı sağlayamadı sağlayacağınıda sanmıyorum

bir türlü başarı istikrar sağlayamadı Hagı menajerlikte aslında çok erken başladı biraz daha beklemesi lazımdı

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Hagi bu menajerlik işini kıvıramadı bence . Biz onu karpatların MARADONA'sı olarak hatırlasak hem bizim hemde kendisi için en iyisi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yorumlara kesinlikle katılıyorum. TK. Hagi değil Oyuncu Hagi olmarak anılmasıl gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbolculuğu ile teknik direktörlüğü arasında dağlar kadar fark var.. Beceremedi bu işi..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

teknik direktorluk cok tehlikeli bi meslek ozellikle adini tarihe altin harflerle yazmis oyuncular icin butun karizmalari yerle bir olabiliyo.Pele ye neden teknik direktorluk yapmadigi sorulmus Pele hafif bir gulumsemenin ardindan beklenmedik bir cevap vermıs "Ben teknık dırektorluk yapıcak kadar aklımı yıtırmedım"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe'ye 5 attırarak, ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu kanıtladı..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gittiği her takımda başarısız oldu her iyi futbolcudan iyi teknik direktör çıkmaz lafını bir kez daha gözler önüne seren biri Hagi.Kendi taraftarına hırsızsın diyen biri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zico da öyle...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Her iyi futbolcu iyi teknik direktör olcak diye kural yok.Zico ve Hagi günümzdeki örnekleri...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Bursaya geldiğinde sözü vardı bu sene bu takım UEFA ya oynayack diye ama o sene küme düşmüştük...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri