Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Erdem Kariyer 2 (Yaşanmış Gibi Bir Belgesel)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default Erdem Kariyer 2 (Yaşanmış Gibi Bir Belgesel)

Wigan Athletic Football Club

Wigan Athletic Football Club

Wigan Athletic.Bundan tam 75 yıl önce kurulmuş bir takım.1932 yılının son dönemine doğru kurulan takımın son 10 yıl haricinde hiçbir başarısı bulumamaktadır.İngiltere'de THE LATİCS diye lakaplandırılan klübün maçları 32138 kişi kapasiteli JJB STADİUM 'da yapılmaktadır.Klübün renkleri Lacivert - Beyazdır.

İşte bu takım İngiltere Premier Ligine tarihinde ilk kez 2005 yılında yükselir.Başkan David Whelan'un hedefi takımı ilk sene orta sıralarda,ikinci sene ise ilk 5 içinde görebilmekdir.Bunu yapabilmek için takımın başına Teknik Direktör Paul Jewel'i getirirler.Jewel ilk sezon takımın hedefini başarır ve 2006-2007 sezonunda takımın Premier Ligde 10. sırada yer almasını sağlar.2007-2008 sezonunda ise başkan Whelan takımı ilk 5'de görebilmek için yıldız transferler yapar.

DEVAM EDECEK ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yeni kariyerin hayırlı olsun. İnşallah uzun soluklu olur. Güzel transferler bekliyoruz

Başarılar Erdem Abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

basarilar....
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni kariyer açmana sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Senin kariyerlerin çok güzel ve zevkli oluyordu Erdem abi.Takipçinim.Başarılar ilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Erdem abi başarılar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Başarılar Erdem abi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar Abi..

Nesil
    2006
    Yer

Wigan sezona hazırlık için İsviçre'de kampa girer.2 haftalık bu zamanda yapılan bütün maçları kaybederler.Bu durum yönetimi biraz endişelendirir.Ancak yapılan maçların hazırlık maçları olması biraz rahatlatır onları.Başkan Whalon bu durum için bakın neler demiş :

"Hazırlık maçlarının hepsini kaybetmemiz beni biraz düşündürmüştü.O kadar yıldız oyuncularla birlikte İsviçre'nin ikinci lig takımını bile yenememişdik.O haftadan sonra gözlerimi Menajer Jewel'in üzerinden alamadım adeta.Ancak sessiz ve hafif bir korkuyla olacakları bekliyordum."

Wigan aldığı yenilgilerle tüm otoriterleri şüpheye düşürür.Onlar bile ligde nelerle karşılaşabileceklerini tahmin edemezler.Sessiz bir şekilde olacaklar beklenir...

DEVAM EDECEK ...

omer-faruk-14 Misafir

Bu, diğerini aratmaz gibi. Başarılar Erdem abi.

Basarılar erdem abi......

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hadi artık kovsun şu yönetim Jewel'ı da sen gel

Nesil
    2006
    Yer

.O kadar da aceleye gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hafta içileri okul yüzünden giremiyorum.O yüzden kov şu adamı Erdem abi Merak ediyorum transferleri falan

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aha yine başladı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Wigan'le Erdem karıiyeri

yada

Erdem'le Wigan kariyeri

Bu kariyeri takip etmeden önce 35 sayfalık Erdem'in ilk kariyerini okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=37746

Başarılar kardeşim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    -

Efsane....

Başarılar.

başarılar...

Efsane geri döndü

Haydi erdem uzun soluklu,keyifli bir kariyer bekliyoruz senden

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Efsene geri dondu, basarilar Erdem abi

Okuduğum ilk kariyer Erdem'in di ve onu okuduktan sonra da güzel bi siteye benziyor diyip daha fazla online olmaya başladım sitede.Demek ki yararlı işler yapıyormuş Erdem Yeni kariyerde başarılar merakla bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer

27.06.2006
    Erdem Kazan Ülkesi Türkiye'de Teknik Direktörlük dersi aldıktan sonra eğitimini daha da arttırmak için futbolun doğduğu ülke olan İngiltere'ye uçar.Burada eğitim için İngiltere Menajerlik ve Antrenörlük Odasına başvurur.Odadan sadece 3 aylık eğitim için izin çıkar.Erdem Kazan çaresizlik içersinde kabul eder.
    Aradan 2 hafta geçer.Erdem Kazan 2 haftalik menajer egitimini aldiktan sonra hünerleri bir hazirlik maçinda sergiler.Bu arada orda bulunan Wigan'li yöneticiler onu kesfeder ve antrenörlük için teklif gönderirler.Erdem Kazan teklifi degerlendirir ve hiç düsünmeden kabul eder.Erdem Kazan artik Wigan'in antrenörlerinden biridir.

05.07.2006
    Wigan ligin ilk haftasında haftasinda Sheffield United ile karsilasirlar.Ve beklenen olur.Yönetim maç öncesi teknik direktör Jewel'e ultimatom verir.Ancak teknik direktör Jewel bu durumu kendisine yakistiramaz ve maç saati istifa ederek stadi terk eder.Maçin baslamasina dakikalar kala bu olayin gelismesi yönetimde inanilmaz bir telasa sebebiyet verir.Bas antrenör Hutchings'inde rahatsizligindan dolayi maça katilamamasi durumu bir hayli vahimlestirir.Tam bu arada Erdem Kazan yerinden firlar ve takimi yönetebilecegini söyler.Baslarda duruma gülercesine yaklasan yönetim baska çaresinin olmadigini anlar ve Erdem Kazan'i bir maçligina Teknik Direktör yaparlar...

O gece Erdem Kazan için adeta bir rüya gibidir.Maçin baslamasina 5 dakika vardir ancak Erdem Kazan için bu zaman 5 saatten farksiz haldedir.Futbolcular sahaya çiktiginda Erdem Kazan'da yerine geçmek için koltuguna dogru hareketlenir.Gelin bu dakikadan sonrasini Erdem Kazan'in kendi agzindan dinleyelim.

"O gece inanilmazdi.Hani bir anda o kadar çok sevinirsinizde tam gögsünüzün ortasindan asagi dogru bir mutluluk ve heyecan sivisi iner ya,iste o sekilde heyecanliydim.Sanki ilk defa bir stada çikiyor,ilk defa bir futbol takimi görüyordum.Koltuguma dogru giderken o kisacik yol bana 10 Kilometreymis gibi geldi.Git git yol bitmiyordu adeta.Ancak beni en çok üzen sey taraftarlarin bana karsi tepkileriydi.Koltuga dogru yöneldigimde bana bir insan degilmisim gibi bakiyorlardi.Aslinda onlarada hak vermiyor degilim.Takimlarinin baslarinda Jewel'in yerine beni görünce bir hayli sasirmislardi.Ben o koltuga oturamadim.Sadece yanibasinda dikiliyordum.Bilmiyorum belkide kendimi layik görememistim oraya.Aklimda ki tek sey maçin baslamasiydi...Hakem düdügünü çaldi ve maç baslamisti.Maça stadi terk eden Jewel 'in taktigi ile baslamistik.Oyuncular bu taktikle bir hayli zorlaniyordu.Bu durum benim heyecanimi silmis yerine tatli bir korku birakmisti.Çünkü bu sekilde takim yenilirse hatali,taktigi degistirip kazanirsamda bir kahraman olacaktim.Bu taktikle devam ettim.Maçin 26. dakikasinda rakip gol atmisti.O anda altin bir kapinin arkasindan uzatilan isigin yavasça sönmeye basladigini gördüm.Derhal bir seyler yapmam gerekiyordu.Fakat futbolculara hiç bir sey diyemiyordum.Elim ayagim tutulmustu.Maçin ilk yarisinin sonlarina dogru rakip 2. golü bulunca cesaretimi topladim ve oyuncularla konusmaya basladim.Içimde ki his bana bu maçdan bir seyler çikacagini söylüyordu.Ilk yari sona erdi ve takimimla birlikde soyunma odasina girdim.Onlarla uzunca konustum.Bu maçin benim ve takim için öneminden bahsettim.Taktigi degistirerek onlara cesaret verdim....Artik ikinci yariya basladik.Ikinci yarida sanki sahada yildizlar toplulugunu olusturmus gibiydik.Rakibimiz adeta dağılmıştı.Dakika 57'de farki bire indirdigimizde inanilmaz bir sevinç içersindeydim.Ancak benim için esas sevinç 68. dakikada beraberlik golü ile gelmisti.O kadar çok heyecanliydim ki bu heyecani anlatmak için kelime bulamiyorum.Megersem 79. dakikada bu heyecanim kat kat artacakmis.Bu dakikada galibiyet golünü bulmustuk.Futbolcular yanima kosup bana sarildi.Altin kapida ki isik simdi o kadar çok parliyordu ki gözümü bile almisti.Maç sona erdi ve biz soyunma odasina dogru yöneldik.O geceyi hafizami yitirmedikçe asla unutamam..."

Evet o gece Erdem Kazan inanilmaz bir basari ile maçi kurtarmisti.Ancak o tam kendini Wigan'in yeni teknik direktörü olarak görmeye baslarken soyunma odasinda tam bir sokla karsilasti.Yönetim Erdem Kazan'a "Senden müthis bir antrenör olur.Iyi ki seni kesfetmisiz." demisti.Erdem Kazan Teknik Direktörlük hayali kurarken bu haber onu hayli üzdü.

Ertesi gün Erdem Kazan'in haberleri bas sayfalarda yer alir.Bütün basin onun basarisindan söz ederken o üzüntü içersinde yönetimin belirleyecegi yeni Teknik Direktörü bekler.Yönetim bu göreve ünlü Menajer Martin O'neil'i düsünür.Görüsmeler olumlu geçer ve O'neil'in bir kaç gün içersinde imza atmasi beklenir.Ligin 2. haftasinda Wigan Totthenam ile karsilasacaktir.Maç saatine 2 gün kalmistir fakat Teknik Direktör O'neil 'den hala ses çikmaz.Aksam saatlerinde gelen sok haber Wigan'i bir kez daha yikar O'neil Aston Villa takimi ile anlasmistir.Bunu üzerine yönetimin aklinda ki tek isim yine Erdem Kazan'dir.
    Erdem Kazan 2. kez takimin basina geçer.

Taraftarlar Erdem Kazan'ı bu kez muhtesem bir sevgi ile karsilar.Erdem Kazan ikinci maçina müthis bir destek ile çikar.Maç sonrasinda Erdem Kazan yine müthis bir basari ile galibiyeti alir.Artık yönetimin yeni bir menajer aramasına gerek kalmaz ve Erdem Kazan'a 1 yıllık Teknik Direktörlük imzası attırırlar...

DEVAM EDECEK...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Basarilar Erdem abi. Efsane Versiyon 2.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

başarılar.Okuması çok zevkli, devamını bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçları bekliyoruz abi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar Erdem abi de o kadar şeyi yazmaktan üşenmiyor musun yaw

ronnie91 arkadaşıma katılıyorum 1-site sahibi,2-fenerbahceli rumuzlu kişi,3 de sen hiç üşenmiyormusunuz????

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Saatlerce yazdı adam.Her hadi dediğimde az kaldı az kaldı diyo. Ama yazımıda tam yazıyo.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri