1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: "Ben görevimi yapıyorum"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default "Ben görevimi yapıyorum"

"Ben görevimi yapıyorum"

Beşiktaş derbisinin ardından Lig Tv mikrafonlarına konuşan Galatasaray teknik direktörü Feldkamp "Benim Galatasaray'a karşı sorumluluklarım var. Ben görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi.
    Galatasaray'a karşı sorumlulukları olduğunu belirten tecrübeli hoca "Ben görevimi layığıyla yapmaya çalışan bir insanım Lincoln ve Hakan Şükür bugün aramızda yoktu bu benim kararım ama ileride bizle olacaklar" dedi.

Beşiktaş'ın kendilerini çok zorladığını belirten Feldkamp "Bu maçın bizim için zorlu olacağı belliydi. Biz bugün Beşiktaş'a göre ikili mücadellerde daha fazla ayakta kaldık. Biz bugün kazanmayı rakipten çok fazla istedik" dedi.

Linderoth'a da övgüler yağdıran Kalli " Linderoth bugün orta sahada bize çok katkı sağladı öndeki Ümit ve Nonda'nın ileri uctaki performansları bizi çok şey kazandırdı." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kaybetseydi çok büyük tepki alacağını düşünüyorum.Çünkü Lincoln'süz Gs dünkü maçta hücumda çok etkili değildi.Zaten atılan gollerden biri duran top diğeri penaltı.İkiside tartışılır orasıda başka bir muamma..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Feldkamp disiplin işinin biraz suyunu çıkardı bence. Madem disipline bu kadar düşkün, kendi de kampta kalsaydı. Bir de, Hakan Şükür'ün kızını ve Lincoln'ün akrabalarını ihbar eden kişi her kimse kına yaksın. Umarım Galatasaray'daki ömrü olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hakem'in kararları olmasa maçta gitmişti Gs için ve Feldkamp Lincoln'u kadroya almadığı için eleştiri alacaktı ama pozisyonlarda inanılmaz acemi bir hakem varıdı ve Feldkamp kurtuldu..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hakkımızla kazandık mutluyuz, Kalli'yi tebrik ediyorum taktiksel zekasından dolayı [her ne kadar şu disiplin meselesine kafayı çok takmış olsa bile ]..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç konusu niye var arkadaşlar. Konu kilitli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri