Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Ucuz. Geçen yıl oyunu sanırım ya 70 YTL yada 77 YTL'ye aldım. Ama euro'nun düşmeside bunda etkili olmuştur. Ama oyun 50 YTL'nin altında satılması gerek. Fifa ve PES bu fiyatta satışaca çıkacak(FİFA çıktı) FM'de piyasada olması için bu fiyatta olması gerekiyor diye düşünüyorum.
FM alın FİFA alacağınıza o zaman.![]()
Gençler FM 65.5 YTL imiş konu buydu sanırım.
Benim içinde biraz pahalı ama bir çaresine bakacağım artık. Bunun için ek bir iş yapıyorum hatta Arefeye kadar part-time mesai.![]()
vallaha benim babamdan aldığım ayda 40 ytl bunun yemesi içmesi sigarası var zaten çok zor yetiştiriyorum parayı sanırım benim için çok pahalı geldi bu oyun maalesef yine korsana yöneleceğim![]()
İlla mavi birilerini bekleyeceksiniz ha merak etme gelirler şimdi.![]()
Espri göreceli bir olaydır . Ben yapılan espriye gülerim sen gülmezsin .
Konunun hassaslığı ve senin buradaki durumun beni düşündürüyo ?
1-Konu neden hassas?
2-Sen buradaki konuyla ilgilenmek yerine bir adet mesajla niye ilgileniyosun?
Düşünüyorum Neden durup dururken yazdığım bir adet mesaja takıldı diye . Arkasında bir eziklikmi var bu işin diye .
Boşverin tartışmayı yahu
(/s)
Yine mi kapışma ?
65 YTL'ye belki alabilirim.
Belki alırım. Bayramda alacağım paraya bağlı.![]()
KONUNUN ADI ORJINAL FM 39 AVRO(65.5 YTL)
Tartisma alani degil burasi, gidip MSN'de tartisin![]()
Arkadaşlar CEZA PUANI yemeden sakinleşemiyor muyuz ???
Konuya dönelim.Konu dışı mesaj yazmayalım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
65 ytkk çok para yagelde 2 ytl ye korsan alma offff
valla cok pahalı ha 65 ytl korsan 1 ytl burda hanigisini tercih edersiniz?
Geçen Yıla göre daha ucuz.Ama yinede bu fiyat can yakar.Hadi 30 YTL Falan olsa düşünebilirdim ama bu şekilde Korsana yöneliyorum![]()
Fiyat bence pahalı değil.
Tabi pahalı da geçen seneki fiyatlara göre.
Param olmadığı için malesef korsan alıcam![]()
Merak etme yine 70~77 gibi alirsineger turkiyedeki bir magazadan alirsan
keske amazon turkiyeden siparisleri kesmeseydide(tamamiyle vatandaslarimizin yanlisi) cook ucuza alabilseydik oyunu
eger araliktan itibaren yoklarsaniz CD nin 2. Elini (hic acilmamis bile oluyor) ucuza getirebilirsiniz
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Ben Malatya'da yaşıyorum. Geçen yıl niyetlendim PES6 alayım dedim. Bir teknoloji mağazasına girdim, bir de ne göreyim? PES6'nın üstünde kaç YTL yazıyordu sizce? tam 140 YTL!!! Ee tabi vazgeçtim. Bir ay sonra başka bir yerde 70 miydi 80 YTL'ye gördüm ama hevesim kırılmıştı bir kere. Şimdi eminim bizim burda FM 2008'i 150'den aşağı satmazlar.2D maç moturu geliştirildi (!) ya! Onun için pahalı olur.
Allah ıslah etsin bu esnafları.
![]()
![]()
bende bu sene orjinal alcam fiyat o kdar da pahalı değil
Korsan alıcam demeyelim.Kurallara aykırı.
Kredi kartı için annemi ikna edersem alıcam büyük ihtimal.
FM'nin orjinali eminim birçoğumuza cazip gelmiyordur. Mesela orjinalinde ekstradan Türkçe dil paketi olsa ve k*r*an cdlerde bu olamasa eminim orjinal cd satışları patlar. Kafayı biraz daha çalıştırmaları lazım. En azından PES gibi online oynanamamalı falan da filan.
Birde şu açıdan düşünsek. Biz oyunu orjinal alsak, oyun yapımcıları bu ülke oyunu seviyor ve alıyor deyip oyuna Türkçe dilini eklerler.
PES bildiğiniz gibi oyun ülkemizde sattığı için Internet diline Türkçe'yi ekledi. Aynı bu yatırım olur.
Oyuna Microsoft gibi orjinal anahtar uygulaması getirilebilir. Böylece oyun Internet üstünden kontrol edildikten sonra yüklenir.
Batuhan hoş diyorsun da. İşte bak PES alınca online oynayabiliyorsun ama FM alınca k*rs*n cd den farklı olarak ne yapabiliyorsun? Aradaki fark açık sanırım. Elbette yani ben gidip şimdi pastaneden 7000 bin tane pasta istesem adam satılıyor diyip bi 7000 daha çıkarır, üstünü süsler falan (burası Türkçe dil paketi oluyor) ama ben diyorum ki benim evde yaptığım pastadan bir farkı olsun, ben mesela fındık bulamadıysam adam içine fındık parçaları atmış olsun. Eğer öyle yapıyorsa ben niye evde yapayım gidip pastaneden alırım. Sonuç olarak aslınsa SI o kadar da sallamıyor bu işi. Onlar için çok önemli bir kitle olduğumuzu sanmıyorum.
Sonuçta nufüsü 10 milyon olan Danimarka dilini ekleliyor. 10 milyondan kaç kişi bu oyunu alırki? Bizim nüfus 80 milyona dayandı birde bu ülkede orjinal nasıl alınır? Eğer gümrükte vergiler ucuz olsaydı veya SI ülkemizde firma açsaydı oyununu kat kat ucuza alabilirdik. Ama şunu söyleyeyim Ingiltere oyunlar ülkemize göre daha pahalı satılıyor(Tabii Türk parasına indekslersek) Ingilizler için oyunlar ucuz sayılıyor.
Peki sence 10 milyonluk Danimarka'nın aldığı kadar orjinal alınmıyor mu bu ülkede. Madem 10 milyonda kaç kişi alır diyorsun. Yani sorun SI'in kafasında. Bizimle alakası yok. Neyse konuya dönelim.Ben belki alırım ama önceliğim PES7.
![]()
![]()
Ben geçen sene harçlıklarımdan biriktirim 75 ytlye PES6yı orjinal aldım neden çünkü ONLİNE oynama hevesi vardı sırf bunun için aldım ...
Orjinal alan ile k.san cd alan arasında fark kalmıyor o zamanda diyorsunuz Neden Alim ?
Ben siparişi vermiştim geçen hafta. Çıkar çıkmaz elime ulaşır. Fiyat normal gibi gözüküyor. Fakat Fifa ve PES'ten sonra bende birazcık daha ucuz bekliyordum.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Elimde nakit para yok.Kredi kartıyla alırız artık![]()