1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: G.Saraylı yıldız isme teklif yağıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Default G.Saraylı yıldız isme teklif yağıyor

Cimbom’da sözleşmesi sezon sonunda bitecek savunma oyuncusunun transferi için Marsilya, Nantes, Monaco ve Olympiakos harekete geçti. G.Saray, özellikle Marsilya’nın teklifiyle kafası karışan Song’un sözleşmesini 2 yıl uzatmayı düşünüyor.

Galatasaray’ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song paylaşılamıyor... Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve teklif üzerine teklif alan savunma oyuncusu, transferde sarı kırmızılı yönetimi oldukça terletecek. 4 Avrupa kulübü, Fransa’dan Nantes, Marsilya ve Monaco, Yunanistan’dan da Olympiakos, Song için düğmeye basarak harekete geçti. Galatasaray Yönetimi de kendisine doğrudan bir teklif gelmemesine rağmen Kamerunlu futbolcuya gelen önerileri öğrenince nabız yoklamaya başladı.

Diouf bastırıyor
    Daha önce G.Saray’dan Saidou’yu kadrosuna katan Nantes ile Kamerunlu yıldızı yıllardır transfer etmek isteyen Marsilya ön plana çıkıyor. Marsilya Başkanı Pape Diouf’un FIFA menajerliğini yaptığı Song’u kendi kulübüne kazandırmak için ısrarcı olduğu belirtildi. Song’un Liverpool ile Köln’e transferlerinde de büyük rol oynayan Diouf’un Kamerunlu futbolcuya gelecek sezon için 1.3 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Marsilya’nın dışında Nantes ve Monaco ile Olympiakos’un da Song ile masaya oturmak istediği, ancak Kamerunlu futbolcunun bu teklifleri şimdilik yanıtsız bıraktığı ifade edildi.

Teknik direktörü Erik Gerets’in isteğiyle "Ara transfer dönemine kadar transfer konuşulmayacak" demesine rağmen Galatasaray Yönetimi, Avrupa kulüplerinin kapısını çaldığı Song’un transfer konusundaki fikirlerini öğrenmek için futbolcusuyla görüştü. Song’un "Galatasaray’da mutluyum. İlk etapta aklımda Galatasaray’da kalmak var. İmza atmaya hazırım. Ancak şartların uygun olması gerekli" dediği öğrenildi.

Alternatif Fransa
    Sarı kırmızılı yönetim kurulunun da Song ile sözleşmesini 2 yıllık bir anlaşmayla uzatmayı istediği belirtildi. Bir yanda mutlu olduğu Galatasaray, öte yandan Marsilya başta, Avrupa kulüplerinin cazip teklifleri, Kamerunlu futbolcunun aklını karıştırdı. Song’un Galatasaray ile anlaşamaması halinde Fransa’ya gitmeyi düşündüğü öğrenildi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

songda giderse defansta emre ile tomas her mac hata ustune hata yaparlar...

Nesil
    2006

Song'un takımdan ayrılması defansta büyük sorunlara neden olabilir Song giderse mutlaka G.Saray'ın onun gibi bir oyuncu bulması gerekecek.

NOT:BU haber için yalan haber balon haber gibi mesaj sayısını artıracak yorumlar yapmayınız yapıldığı taktirde o yorumları sileceğim.

Del Piero_10 Misafir

defansta zaten bir düzgün Song var

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

song giderse yerine bide adam bulmak zorunda kalırız
    haberdeki takımlar GS'den üstün takım degiller
    giderse yanlıslık yapar
    insallah da gitmez..

ben gideceğini zannetmiyorum .. daha sezon sonuna çok var ... o zamana kadar sözleşmesini uzatırlar ... yani ben öyle umuyorum ....

song kalsinda su tomasi göndersek yerine evertondaki yoboyu alsak müthis olur,degeri 6 milyon euro.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bence song ile anlasırız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Song giderse bizim için kötü olur. Bir an önce anlaşma sağlamalıyız.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

song galatanın en önemli oyuncusu.TRABZON MAÇINA MUDAHALE EDEMESEDE başarılı

Quote Originally Posted by y_layta
    song galatanın en önemli oyuncusu.TRABZON MAÇINA MUDAHALE EDEMESEDE başarılı
    sen herseyi trabzona baglamaya devam et...hayatinizda kac kere bizi yendiniz ki!ya sabir

ama konumuz suanla ilgili geçen sene ona teklif varmıydı olsa konuşulurdu sene 2006dayız

Song ile Anlaşma Sağlarız ,
    Eğer Diyelim Sağlıyamadık ; Yerine Adam Bulmak Zorunda Kalırız , Galatasaray Bu Kötü Başladığı Sezonda daha Kötüye doğru gider..
    Asıl Lazım olan mevkilere adam bulamıyoruz , mevkide adam olan oyuncu giderse kötü olur..

adam bulursunuzda almak dert

Geçen sene parasını alamadığı için sorun yaratan Song ile yönetim arasında belirgin bir soğukluk var. Song çok iyi bir defans ancak bu nedenle bir anlaşma sağlanamayabilir bir ihtimal. Bir şekilde giderse ne yaparız onu hiç bilemiyorum o nedenle o konuya hiç girmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gitmemesi lazım.. Giderse Tomas'ın ne hatalar yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum..

ama galata parayı görünce satar mı satar

Mesaj Yetkileri