1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: TFF 1.LİG 8.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default TFF 1.LİG 8.Hafta

13 Ekim Cumartesi:

16.00 Kartalspor-Giresunspor: Aytekin Durmaz

14 Ekim Pazar:

14.30 Boluspor-Kayseri Erciyesspor: Hamza Mısır
    15.00 Mardinspor-Diyarbakırspor: Bünyamin Gezer
    15.00 Orduspor-Antalyaspor: Eray Yurtseven
    16.00 Eskişehirspor-Altay: Hüseyin Göçek
    16.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-İstanbulspor: Ömer Faruk Ocak
    16.00 Samsunspor-Elazığspor: Cem Deda
    16.00 Karşıyaka-Kocaelispor: Abdullah Yılmaz

15 Ekim Pazartesi:

20.00 Malatyaspor-Sakaryaspor: Süleyman Abay

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

8. Hafta Maç Sonuçları

13 Ekim 2007
    Kartalspor - Giresunspor 3 - 1

14 Ekim 2007
    Samsunspor - Elazığspor 2 - 0
    Karşıyaka - Kocaelispor 0 - 2
    Mardinspor - Diyarbakırspor 1 - 0
    Orduspor - Antalyaspor 3 - 3
    Eskişehirspor - Altay 3 - 0
    Gaziantep B.B.- İstanbulspor 0 - 1
    Boluspor - K.Erciyesspor 3 - 3

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

3-0 rezalet

Harikasın karşıyaka böyle devam et inşallah küme düşerler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kartalspor muthis

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sergen 2 asist yaptı bu hafta...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Orduspor-Antalyaspor Maç analizi.......

Maçtan önce giresunlu arkadasları agırladık çay falan içdik.....bizim akıncılar grubuna katıldılar hep beraber maı izlediler.......

Defansimizin yedigi goller gecen haftalarda yedigimiz gollerin benzerleri adeta. Arkaya atilan toplarda defans allak bullak oluyor, deli tavuk gibi topu izliyorlar.
    1) Defansa saglam adam sart, sarkan toplari toplayacak bir topcu lazim takima.
    2) defansin onune Selcuk Yildirimkaya gibi ya da Volkan Basyurt gibi defansin onunde rakibe basacak adam lazim. Basmadigimiz icin adamlar ellerini kollarini sallaya sallaya ceza sahamiz icine girip 3 pasta golu atiyorlar.
    3) Mac sonu Orduspor maratona gidiyor, taraftardan su sesler yukseliyor: Ordu sizinle gurur duyuyor.
    Mac sonu bizim cekimi izliyorum, yine ayni. Sanki zaferle ayrilmisiz gibi bir hava var. Gecen 2 sezon boyunca yenilgi sonrasinda ya da beraberlik sonrasinda boyle bir hava gormedim takimda. Taraftarin boyle bir mac sonu takimini cagirmasi, gurur duymasi ilerisi adina guzel bir gelisme bence.
    4) Mac sonu yorumlari izledim. Suat Kaya "19 yas ortalamasina sahip bir takimin hocasi olarak takimimla gurur duyuyorum, sizler de gurur duyun"
    dedi basina. Antalyaspor'u sahadan sirkulase ettigini ve 20 tane korner attigini, sagli sollu saldirdigini soyledi. Oyundaki mucadeleden memnun fakat bu mucadele 3 puan getirmiyor maalesef.
    5) ilk gol cok guzel ve estetik. Ugur Erdogan gol harici nasil oynadi bilmiyorum, maca gidenlerden futbolcu analizi alsak cok daha iyi olacakti. Ugur golden sonra hocasina sarildi, uzun zaman sonra gol atmanin mutlulugunu yasadi, adeta havalardaydi. Ugur Erdogan konusunda halen suphelerim var. Suat Kaya onu yetistirmek istiyor, golcu yapmak istiyor ama bence Ugur Erdogan su asamada takimi 1 kisi eksik oynatiyor (tabi benim gorusum). Onun yerine oynayacak olan Senol Demirci Orduspor'a pas yapma anlaminda, orta yapma anlaminda cok daha guzel seyler katacaktir.

Takim iyi yolda bence kim ne derse desin. Gecen sezon 8.hafta sonunda 6 puanla 16.sirada iken simdi 12.puanla 7.siradayiz. Istatistik olarak gecen seneye oranla daha iyiyiz. Aciklamalara bakiyorum, Antalyaspor'un geldigi 3 atakta golu yemisiz. Alinacak onlem belli, defansa adam lazim. bunu da devre arasi operasyonla cozecekler ve takim cok daha iyi olacak diye dusunuyorum. takimimizin tam bir takim olmasi icin de 9 haftaya ihtiyac oldugunu dusunuyordum. Kaldi 1 hafta, onumuzdeki haftayi da en iyi sekilde bitirdigimiz taktirde Orduspor'un gelecek maclarinda istikrari yakalayacagini dusunuyorum.mehmet öncan ve senol demirci ilk onbirde oynaması gereken adam...

orduspor önündeki 5 maç alt sıralardaki takımlarla bir seri yakalarsak çok iyi olur..

Ocak ayında sadi gibi adamların dönme ihtinmali var...

Artık evimizde karsıyaka macına bakıyoruz.....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Altay çooook kötü gidiyor.
    Bu gidişe bir dur demesi lazım birilerinin..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bu gidişle altaya kimse dur diyemeyecek:

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ordu'yu genc Ugur Akdemir kurtardi 90+4

Mesaj Yetkileri