Koray Dusova making tactical change...
Acaba 3 G ne anlama geliyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gökhan Gökhan Gökhan...
Şehir koduna dikkat...
Koray Dusova making tactical change...
Gökhan Galatasaray Gökhan![]()
plaka gü olabilirdi aslında ama güzel araba
Koray abi plaka kodunu bence GGG yapmak için almış.Bildiğin gibi birkaç şehirimizde 3 harf kullanılabiliyor.
3 G'yi merak ettim hakkaten.Oradan bişey çıkabilir aslında.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bina sarı, araba kırmızı!
Plakada 3 tane G var ve 34!..
Galatasaray'da kesin![]()
Konuyu açan Koray abi duyumlar alabilicek biri,plaka kodu 34 3 G var Gs olabilir bunlardan biri.Araba kırmızı bina sarı yani Gökhan Gs'de
![]()
Bende eminim Koray abinin bişeyleri bildiğine
Bizi meraklandırıyor.
Plaka'nın anlamı: Gökhan Galatasaray'a Geldi.![]()
GGG acilimi:Gökhan Galatasaraya Gelecek,geldi![]()
Galatasaraya Gelecegi için şimdiden hazırlık yapıyor![]()
Bankadan aLdığınız zaman zaten kredi iLe aLıyorsanız otomatik oLarak 34 pLaka yoLLuyorLar size hemen fikirLer forza![]()
Gerçi gökhan peşin de aLmış oLabiLir ama.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gökhan gibi adam peşin almışdır...Zaten Gökhan 1 veya 2sene sonra büyük ihtimal bizdeŞimdiden hazırlık yapıyor...
Futbolla ne alakası varki Gökhan'ın arabasınınHayırlı olsun,güle güle kullansın ne diyelim.
Koray abi sen ne düsünüyorsun![]()
Koray abi aldık mı gökhan'ı![]()
Onun arabası var güzel mi güzel
GGG de ayrı bir konu.
Hayırlı, uğurlu olsun.Her gördüğünüz şeyden bişey çıkarma gibi bi zorunluluğunuz mu var?Sezon sonu gelirse gelir bekleyip görürsünüz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Araba süper bu adamın 3. araba oldu bu yav.Demekki KS iyi para veriyor.Plakası hep 34 zaten Kayseride 3 Harf yok daha ondan almıştır.:P
GGG olmasının sebebinin en basiti isminin Gökhan olmasından dolayıdır. Her şeyden bir şey çıkarmayın yaf.![]()
Koray abi böyle bir konu açtıysa bir bildiği vardır herhalde..
Gökhan'ın kesin transfer olayı var ve şu resimle birlikte ibre Galatasaray'ı gösteriyor!
Şöyle de olabilir Gökhan Göztepe'ye Geliyor
Hem Göztepe'de sarı kırmızı
Bu işte bi iş var.Tartışılır![]()
Ya Bildğim Kadarıyla Koray Abim böyle bi saçma konu açmaz Elbet bi bildiği vardırBize bi msj vermek istemiştir.
Geliyoruz Geliyorum Geldim![]()
![]()
Koray abi senin aklından ne geçiyor....
bence,
Gökhan Galatasaray'a Gitmeyecek!
hahaha
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı