saat=16:00
Tarih=20.10.2007
Yer=Hüseyin Avni Aker Stadyumu / Trabzon
Hakem=Bülent Yıldırım
Son Karşılaşma=Trabzonspor 3-2 BEşiktaş
Bu maç hakkındaki görüşlerimizi burada belirtelim..
saat=16:00
Tarih=20.10.2007
Yer=Hüseyin Avni Aker Stadyumu / Trabzon
Hakem=Bülent Yıldırım
Son Karşılaşma=Trabzonspor 3-2 BEşiktaş
Bu maç hakkındaki görüşlerimizi burada belirtelim..
Daha çok erken miLLi maçLardan sonra devam ederiz.O zamana kadar kiLitLiyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Macin berabere bitmesini umit ediyorum. Kazanan olacak ise Besiktas alir bu maci.
Trabzonspor'un ve Ziya Dogan'in imdadina yetistik,Trabzon kazanir ikinci yaridaki maca kadar Ziya Dogan takimin basinda kalir ,ikinci macida alir ve boylece Ziya Dogan Trabzonda sezonu bitirir ve onumuzdeki sezonun calismalarina baslar
tahmin oyununda tercihimi bizden yana kullansamda ,trabzon kazanacak
not: takimimiza guvenmemezlik degil ,Ziya Dogan faktorunu goz onunde tutarak bu varsayimlari yapiyorum
![]()
Ya Beşiktaş ya da berabere.
Ersen Martin gibi bize ters gelen bir oyuncu yok kaleci konusunda sıkıntı çekmeyiz zaten as kalecilerimiz bir dünya gülünecek gol yiyor... Kazanırız...
Zor maç olacak iki taraf içinde.Trabzon bize ters gelen bir takım.Geçen senedende bir hesabımız var.Umarım kazanan taraf biz oluruz.
So what?
Saike
5-0 aLırız.
2-1 veya 1-0 Trabzon alır
Beşiktaş Puan aLırsa İyi..
Farklı kazanırız.Karşımızda bizdende kötü bi takım var..
@exciting
Gerek Şampiyonlar Ligi'nde Porto-Marseille maçları gerekse lig maçlarında yaptığın müthiş yorumlar dikkatimi çekiyordu uzun zamandır.Tebrik ederim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Berk nereye sizden kötü oluyormuşuz.![]()
So what?
Saike
Trabzonspor'u yener moral buluruz.
Trabzon daha şanslı hem beşiktaşta kaleci sıkıntısıda var
2-0 veya 3-1 alırız diye düşünüyorum...![]()
Serdar Özkan'ın sakatlığına üzülen Beşiktaş, Bobo'dan gelen habere sevindi.
Beşiktaş'ta, Nevzat Demir Tesisleri'nde dün yapılan antranmanda sol arka adelesinden sakatlanan Serdar Özkan'ın bugün yapılan kontrolleri sonucu sol arka adalesinde ödem olduğu ve Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Genç futbolcunun Liverpool maçında oynayıp oynamayacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.
Öte yandan yine dün akşam yapılan çalışmada sakatlanan İbrahim Akın'ın sol arka adelesinde sakatlığı olduğu, bu futbolcunun da Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.
Beşiktaş teknik heyeti Serdar Özkan'ın sakatlığına üzülürken, 3 Ekim'de Porto ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında bel kasından sakatlanan Bobo'nun tedavi sürecinin kısalmasına sevindi. Bugünden itibaren takımla antrenmanlara çıkacağı öğrenilen Brezilyalı oyuncunun, Liverpool maçında oynayabilme şansının olduğu kaydedildi.
bu saat ne ya rezillik resmen saat 4 e maç mı konurmuş bjk-ts maçı deli oldum yaa
Beşiktaş 4-0 ilk yarıyı kapatır 2. yarı maçı 5-4 alırız...
herşeye ragmen kazanırız..Bjk ile oynadıgımız maçlar gerçekten çok zevkli geçiyor..umarım yine öyle olur..
Trabzonspor`un öyle bir sistemi varki,ne kendileri oynayabiliyorlar ne karsi takimi oynatiyorlar.Bu nedenden dolayi maclari hep alt bitiyor.Eger Trabzonspor elindeki nimeti kullanabilirse bu macta sansli olan taraftir kanimca.Yok Ziya Dogan ben bu kafayi degistirmem,4-6-0 oynayacam derse mac berabere biter![]()
Yeneriz...
TrabzonsporLu arkadaşLar bakıyorumda çok iddaaLıLar.Maçtan sonra sonra yönetim istifa diye tutturmayın.
Çok zor maç.Şu an itibarı iLe kaybederiz gibi.Ama adam gibi oynarsak.Biraz potansiyeL ortaya koyarsak yeniLmeyecek bir takımda yok karşımızda.
Beşiktaş'ın eksikleri fazla özellikle kalede sıkıntı çekecektir trabzon alır diye düşünüyorum.
Bundan sonra bu maçLa beraber üstünLük istatistik kaLmayacak.Artık başka şeyLer buLun bizi yenmek için![]()
Trabzonspor Gökdeniz'i iyi kullanırsa çok pozisyon yaratır. Biz yavaş tempo futbol oynayan bir ekibiz. Daha çok yardımlaşmak gerek ki çok pozisyon bulabilelim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Trabzon top mop oynayamıyor.Ts'yi rahat geceriz bizim tek sorunumuz gol yallarında etkisiz kalmamız yoksa cok iyi top oynuyoruz..