Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

13 28.26%
  • Arsenal

31 67.39%
  • Beraberlik

2 4.35%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Arsenal [ Şampiyonlar Ligi 3. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fenerbahçe - Arsenal [ Şampiyonlar Ligi 3. Maç ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe hiç ümit vermiyor bana.Avrupa'da farklı oynardı ama bu sezon Avrupa'da da çok kötü.Arsenal çok iyi bir kadroya sahip.Maçı Arsenal'ın alacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ne yalan söyleyeyim bu futbolla fark olmaz umarım diye umut ediyorum, kazanmayı geçtim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fb de durumlar cok kötü. Kocaeli gibi ligin en kötü takımını cok zor yendiler. Bu maclarda yaptıgın hataları Arsenal gibi bir takım affetmez ve facia yasayabilirsin. Macı Arsenal in kazanacagını düşünüyorum. Beraberlik alabilirse iyi bir iş basarmış olur Fb. Carlos kanadında acıklar vermeye devam ederse; Walcott gibi bir oyuncu orayı koridora cevirebilir ve Fb hiç hoş olmayan skor ile karsılasabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Umut etmeden olmaz macı kazanacağız her seye rağmen...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yenilmemizi bekleyenleri maalesefki üzmeyeceğiz herhalde. Hiç umut vermiyor futbolumuz ama bellide olmaz. Top yuvarlaktır. Hull City kendi evinde Arsenal'i yendiyse bizde yenebiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Arsenal'den Fenerbahçe nostaljisi

21 Ekim Salı gecesi Devler Ligi kapsamında Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak İngiliz ekibi Arsenal resmi internet sitesinde (Arsenal.com) Fenerbahçe ile 1979-1980 sezonunda oynadığı maça yer verdi. Geriye dönüş; Fenerbahce 0-0 Arsenal - 1979 başlıklı verilen haberde Fenerbahçe'nin o sezon mücadele ettiği kadrosunun resmine yer verilirken maçın içinden detaylardan bahsedildi.
    3 Ekim 1979 yılında oynanan Kupa Galipleri Kupası 1.turu, rövanş mücadelesi 0-0 eşitlik ile sona ermişti. Londra'daki ilk maçı Arsenal 2-0 kazanmıştı. Öte yandan haberde 40 bin kişilik büyük atmosfere de dikkat çekilirken, Arsenal'in o gün gösterdiği mücadele için FIFA başkanı Stanley Rous'un "Bir İngiliz ekibinin deplasmanda şu ana kadar gösterdiği en iyi performanstı" ifadelerine yer verildi.

Kaynak : Sporx.com

İnsanın diyesi gelmiyor ama rezil olmassak başarıdır şu duruma göre. İnşallah bizleri yanıltırlar ve yeneriz arsenali.
    Last edited by bay e-ko : 20.Ekim.2008 at 15:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sürpriz olmazsa Arsenal rahat alır maçı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal'de üç eksik!
    Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Arsenal'de sakatlığı süren Kolo Toure, William Gallas ve Bacary Sagna forma giyemeyecek. Arsenal defansının en etkili isimlerinden Kolo Toure, son oynanan Everton mücadelesinde omuzundan sakatlandığı için Salı günü takımındaki yerini alamayacak. Bir diğer defans oyuncusu William Gallas ise ise Fransa milli takımı ile çıktığı maçta dizinden sakatlandığı için yine Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek isimler arasında.

Yine bir defans oyuncusu olan Bacary Sagna'da diz problemi devam ettiği için sarı lacivertlilere karşı forma giyemeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cesc'in burnu kırık - van Persie'de milli takım haftasında sakat ama oynayabilecek durumda sanıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Toure Gallas çok büyük eksik Biraz özgüvenle oynarsak bu maçtan puan veya puanlar alırız Arsenal deplasmanlarda etkili bir takım değil

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şuan ki tabloda Arsenal çok rahat kazanır gibi duruyor. Fark olacak diyenlerinde oranı bir hayli fazla... Ancak Fenerbahçe'li oyuncular "ne hale geldik yeter" derlerse Arsenal'i perişan edebilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Toure Gallas çok büyük eksik Biraz özgüvenle oynarsak bu maçtan puan veya puanlar alırız Arsenal deplasmanlarda etkili bir takım değil
    Katılıyorum.
    Yani Arsenal'in son zamanlardaki durumunu diğer takımlarla kıyasladığımda gerçekten korkutmuyor beni.

Çok genç takım olması hem iyi hem kötü.Ama puan alınmayacak takım değil.Ancak bişey daha var bu maç dönüm maçı değil olmamalıda..

Bu maçı yenersek herşey iyi mi?O tren bence kaçtı gitti..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şuan ki tabloda Arsenal çok rahat kazanır gibi duruyor. Fark olacak diyenlerinde oranı bir hayli fazla... Ancak Fenerbahçe'li oyuncular "ne hale geldik yeter" derlerse Arsenal'i perişan edebilirler.
    o cümleyi söylemediklerini mi düşünüyorsun abi?Eğer bu vakte kadar demedilerse bundan sonrada varsın söylemesinler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arsenal`le 29 Yıl Sonra Yeniden...

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu mücadelesinde yarın Arsenal ile karşılaşacak Fenerbahçemiz, bugüne dek Avrupa kupalarında İngiliz ekiplerle yaptığı 13 maçın 4’ünü kazandı. Takımımız, Avrupa kupalarında Şampiyon Kulüpler Kupası, Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası ve Kupa Galipleri Kupası’nda İngiliz ekiplerle toplam 7 kez eşleşti. İngiliz ekiplerle yaptığı 13 maçın 7’sinde yenilen Fenerbahçemiz, 2 maçta ise beraberliğe razı oldu.

Geçen sezon ünlü İngiliz ekibi Chelsea ile Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde karşı karşıya gelen Fenerbahçe, Kadıköy’de 2-1 yendiği rakibine deplasmanda 2-0 mağlup olarak elendi.

29 YIL SONRA
    Fenerbahçemiz, 29 yıl sonra Avrupa kupalarında Arsenal ile karşı karşıya gelecek. İngiliz ekiple 1979-1980 sezonunda Kupa Galipleri Kupası 1. tur mücadelesinde eşleşen Fenerbahçemiz, deplasmanda 2-0 yenildiği rakibiyle İstanbul’daki maçta 0-0 berabere kalarak, kupadan elenmişti.
    Last edited by JunkChorn : 20.Ekim.2008 at 16:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Fenerbahce cok kötü oynuyor,oyuncularda mücadele ruhu yok.Arsenal´in bu macta rahat kazanacagini düsünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçe bu şekilde oynarsa Fark gelebilir. Bakalım ne olucak.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fenerbahce cok kötü oynuyor,oyuncularda mücadele ruhu yok.Arsenal´in bu macta rahat kazanacagini düsünüyorum.
    Bekledigim gibi Arsenal maci farkli kazandi,Aziz Yildirim bu takim yürüyerek basarili olacak dedi,birakin yürümeyi takim kendini yirtsa bu takimdan bisey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bekledigim gibi Arsenal maci farkli kazandi,Aziz Yildirim bu takim yürüyerek basarili olacak dedi,birakin yürümeyi takim kendini yirtsa bu takimdan bisey olmaz.
    Peki sen haklı çıktın.
    Var mı önerin abi bu takım için?

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Peki sen haklı çıktın.
    Var mı önerin abi bu takım için?

Sirf ben degil,cogu kisi hakli cikti bu macta.Durumun böyle olacagi belliydi,Aragones´te hatalidir,ama en büyük hata Aziz Yildirimda´dir! Bu takima düzgün takviyeler yapmayarak,kadroyu zayif birakarak hatanin büyügünü yapmistir.Önerileri benim degil,yönetimin,futbol takimindan sorumlu olan kisilerin yapmasi gerekiyor,ne diye orada duruyorlar yoksa?Ayrica artik cok gec,devre arasina kadar böyle gidecek takim.Yani;
    "Gecti Bolu pazari,sür essegi Nigde´ye."

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

"Gecti Bolu pazari,sür essegi Nigde´ye."
    Belki konuyla alakasız olacak ama atasözümüzün aslı ;

''Geçti Bor'un pazarı , sür eşşeği Niğde'ye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyuncular bu maçın öneminde fakat bu maçı kazansak herşey düzeldi diyemeyeceğimiz gibi kaybetsek de herşey bitti diyemeyiz. Pek yorumum yok, sadece TV karşısına geçip maça bakmak istiyorum. Umut elbette var, umutları olmadan yaşayamazmış insan.

Semih yedek oturarak savunmaya ağırlık verip başlamalıyız maça. Geçen sene çok iyi uyguladığımız takım savunmasını yapamazsak işimiz çok zor.

Şu da var ki;

Neden olmasın?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hiç ama hiç umudum yok.Beraberlik olursa iyidir bence ki Arsenal'in rahat kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006

Oyunumuz oratada. Aragones farkında. Dünkü; takım ile yaptığı toplantıda Kocaelispor maçında ki gibi oynarsak fark yeriz demiş. Wenger bizi çözdüğünü belirtiyor. Fenerbahçe normal şartlarda kaybeder.

Tabii Fenerbahçe'li olduğum için bu maçı kazanmamızı istiyorum ve bu nedenle de ankette Fenerbahçe kazanır dedim. Geçen yılda Inter maçı öncesinde de böyle bir hava mevcuttu. Umarım gene aynı oyun ile aynı skoru elde edebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçenin Yenilmemesi Lazım Ben Beraberlik Olabilir Diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin Arsenal maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: Volkan Demirel, Gökhan (Ali Bilgin), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Alex, Uğur, Semih, Guiza.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre bu maça yetişebilseydi güzel olurdu. Rakip Arsenal ve ortasahada rakibin pozisyonunu bozabilecek - ne kadar bozabileceği tartışılır - tek oyuncu Selçuk. Forvet hattında 2 kralın uyumu ve geriden Alex'in desteği ile gol ya da goller bulabiliriz fakat kalemizde göreceğimizden az mı olur fazla mı olur 90 dakika sonunda göreceğiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Avrupanın en önemli takımlarından birine karşı Çok zor bir sınav vereceğiz yarın akşam.Az da olsa bir umudum var,bu yüzden seyredeceğim bu maçı.

Ben de neden olmasın diyorum,ama işimiz çok zor.Allah yardımcımız olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe inşallah geçen seneki gibi yüzümüzü güldürücek göğsümüzü kabartıcak tek dileğim bu galatasaraylı olarak.Umudum demiyorum dileğim diyorum çünkü Boromir'in bi sözü vardır bilen bilir;

''Umut bu topraklardan gideli çok oldu...''
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006

Tek forvet oynamalıyız. Bize ortasaha lazım olacak. Orta alanı ne kadar kalabalık tutarsak rakibi o kadar kilitleriz yoksa boş bir ortasahada Arsenal''lı oyuncuların ne yapacağını yazmak istemiyorum. Gelde arama geçen yılki Fenerbahçe'yi... Ah ah Appiah'ı göndermeyecektik.

fener'in kocaelini yenmesi iyi oldu moral buldular ama Aragones taktiği oturtmalı yoksa fener en kötü sezonunu yaşayacak...

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri