Stad: Philips Stadium
Tarih: 23 Ekim 2oo7
Saat: 21.45
Yayın: Star TV
Stad: Philips Stadium
Tarih: 23 Ekim 2oo7
Saat: 21.45
Yayın: Star TV
Lig maçLarı tamamLanmadan konuLarımızı açmıyoruz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Devam edebiLiriz.
1 puan alsak yeter diye dusunmeden oynarsak kazanırız.
Kezman yok kazanırız. !
İlk başta rakibi tartmalıyız. ilk yarım saatten sora kontra ataklarla etkili olabilriz. Zico akıllı oynarsa kazanabiliriz.![]()
Bu maçta beraberlik yetecektir. Evimizdeki maçı kazanarak çıkarız. Grupta ki en zor maçımız. Bol gollü geçmesini bekliyorum.
Lazovic ve Koevermans çok etkililer.F.Bahçe puan almak istiyorsa bu ikliyi durudurmalı...
Ligde iyi gidiyor ya şimdi Fenerbahçe şimdi gider Avrupa da ters orantı kurar.Umarım ve inşaLLah Fenerbahçe kazanır.
Şampiyonlar liginde iyi oynuyor fenerbahçe ama Psv çok formda şu sıralar. Özellikle koevermans çok yönlü bir oyuncu . Beraberlik iyi sonuç olur fenerbahçe için.
Beraberlik Fenerbahce için iyi skor olur.Ya Psv Ya beraberlik
PSV'nin forvetleri çok etkili.Fenerbahçe defansına çok büyük görev düşücek.
Bana bu hafta 3 Türk takımı da yenilcek gibi geliyor İnşAllah yanılırım.Fenerbahçe'mize başarılar...
Fenerbahçe en az 1 puan alır
1 puan alırsak eğer gruptan çıkarız gibime geliyor..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Şöyle ki; eğer Fenerbahçe ilk 20 25 dakika içinde gol "atmazsa" (inşallah atmaz, atarsa da hemen ikilesin yoksa işler sarpa sarar ki pek zor bir şey bu) ve aynı süre zarfında gol de yemezse bu maçı kaybetmez; ha olur da golü atarsa da bu maçı kazanamaz.
Noterdam'dan inciler![]()
O ne demek ya F.Bahçe gol atarsa kazanamaz.F.Bahçe erken bulacağı bir gol onu galibiyete taşır dikkat etmesi gereken tek şey rakibin hızlı oyuncularıdır bunlara boş alan bırakmayarak rakibe önde basarak oynarsa F.Bahçe 3 puanla döner
Tahmin yapmak çok güç, takımlarımız o kadar istikrarsız ki. Her hafta başka bi oyun oynuyolar. Gönlüm tabii ki fb nin kazanmasından yana, ama her türlü sonuca hazırım. Kazanmaya şartlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Kaybederse zaten motivasyon anında yerlerde sürünür ve tepe taklak 4 puanla kalırız bu grupta ...![]()
Eğer galibiyet alırsak lideriz.
Bu maçta Fenerin ilk 30 dk. kapanıp rakibi karşılaması ve rakibin hızlı oyuncularını sıkı marke etmesi lazım. Bu zaman diliminde gol yemezse daha sonra ibre her iki taraf için de dönebilir. FB' ye başarılar diliyorum...
İlk yarı gol yemezsek puan yada puanlar alabiliriz ordan
1 puan alsak bile çok güzel olur..
Kendi evimizde alacağımız 3 puan ise bizi gruptan çıkarır..Hele ki burdan 3 puan alarak ayrılırsak 1. olarak çıkma şansımız %90 lara vurur..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Puan çıkarıcaz inş. ama buradan puanla dönmek kolay olmayacak...
Fenerbahçe bu maçtan her türlü skoru alabilir.Yeterki şans yanında olsun.
So what?
Saike
Konya maçı bu kadar iyi geçmeseydi yenilebiliriz derdim ama şimdi Konya maçındaki moralle en az beraberlik olur diyorum...
Bu Arada Kezman Kadro Dışı. Hollanda'ya Götürülmedi.
Kezman bir Hollanda takımına karşı nasıl kadroya alınmaz hayret ediyorum. Belkide adam PSV karşısında gerçek futbolunu oynayacak. sonuçta o oranın futbolunu çok iyi bilen birisi...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Koeman: Fenerbahçe Galatasaray'dan iyi...
Yusuf Bakırcı bildiriyor
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Fenerbahçe'ye karşı evlerinde oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak, yarınki maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Ronald Koeman, futbolculardan Danko Lazoviç ile PSV Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının soruları yanıtladı.
Koeman, grupta puan açısından Fenerbahçe'nin gerisinde olmalarına rağmen şanslarının Fenerbahçe ile eşit olduğunu savundu.
Fenerbahçe'nin önceki yıllara göre daha iyi bir futbol oynadığını belirten Koeman, en azından geçen yıl karşılaştıkları Galatasaray'dan daha iyi durumda olduklarını bildiğini belirtti. Koeman, Fenerbahçe'nin tahmin ve beklentilerinin ötesinde iyi bir futbol oynadığını, İnter Milan ve CSK Moskova ile yaptıkları karşılaşmaların da bunu gösterdiğini anlattı.
Ronald Koeman, Kezman'ın Fenerbahçe'de yarın oynamayacak olmasını, onun adına şanssızlık olarak değerlendirdiğini kaydetti.
PSV'nin Sırp futbolcularından Danko Lazoviç de Fenerbahçe'de Kezman'ın oynamamasının, kendileri için çok iyi olduğunu söyledi.
Maçı kesinlikle kazanacaklarına inandığını belirten Lazoviç, Fenerbahçe'nin iyi bir takım olmasına rağmen bunu başaracak güçte olduklarını savundu.