Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Holosko: "Beşiktaş'ı uçururum"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Holosko: "Beşiktaş'ı uçururum"

Holosko: "Beşiktaş'ı uçururum"
    Avrupa'da çeşitli takımların transfer listesinde yer alan Vestel Manisaspor'un Slovak golcüsü Filip Holosko, gönlünün Beşiktaş'ta olduğunu belirterek, ''Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum'' dedi.

Vestel Manisaspor ile ilgili program yapan bir televizyon kanalının Tarık Almış Tesisleri'ndeki çekimlerinde ropörtaj veren Holosko, Paris Saint Germain, Juventus, Werder Bremen ve Beşiktaş takımlarının kendisiyle ilgilendiğini belirtti.

Gönlünden geçen takımın Beşiktaş olduğunu siyah-beyaz formayı giyerek gösteren 23 yaşındaki Filip Holosko, ''Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaşamımı simgeliyor. Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum'' dedi.

Önüne konulan dört formadan Beşiktaş'ın formasını tercih ederek üzerine giyen Holosko, ''İşte benim gönlümdeki takım ve renkleri'' dedi.

-''TÜRKİYE VE VESTEL MANİSASPOR'A GELMEKTEN MUTLUYUM''-

Türkiye'ye gelip futbol oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu, ayrıca yaşadığı süre içerisinde Türkiye'ye aşık olduğunu belirten Vestel Manisaspor'un oyuncusu Holosko, Türkcell Süper Lig'de en çok Trabzonsporlu Gökdeniz, kaleci olarak da kendi takım arkadaşı Ufuk'u beğendiğini kaydetti.

Kendi ülkesindeki Trencin, Slovan ve Liberec takımlarında forma giydikten sonra Vestel Manisaspor'a gelen Filip Holosko, Türk milli takımının formasını giyip giymeyeceğine ilişkin bir soru üzerine, ''Böyle bir teklif beni mutlu eder, ama bir Türk oyuncu nasıl farklı bir ülkenin milli forması altında bulunmak istemiyorsa, benim de bulunmamam o kadar doğaldır. Bu konuda bir Türk sporcu gibi düşünüyorum. Türk Milli Takım formasını giyen yabancı futbolcuları da yadırgamıyorum. Arkadaşların Brezilya milli takımının formasını giyme şansları olmadığı için böylesi bir tercihte bulunmalarını saygı ile karşılıyorum'' diye konuştu.

-''ERSUN YANAL'A ÇOK ŞEY BORÇLUYUM''-

Teknik direktör Ersun Yanal'a çok şey borçlu olduğunu ifade eden Holosko, şöyle devam etti: ''Ersun Yanal benim Türkiye'ye gelmemde tek etkili olan teknik direktördür. Bugüne kadar hep mütevazı takımlarda futbol oynadım. Vestel Manisaspor'u da bunun için tercih ettim. İyi ki Türkiye'ye ve Vestel Manisaspor'a gelmişim. Bu şehri ve insanlarını çok seviyorum. Bu şehirde yaşayan tüm insanlar benim kardeşlerim ve ağabeylerim gibiler. Onların hepsini ailemden birisi olarak görüyorum. Türkçe'yi onun için öğrendim.''

Vestel Manisaspor'da futbol oynamaktan çok keyif aldığının da dile getiren Holosko, ''Transferim gerçekleşene kadar oynadığım Vestel Manisaspor takımı için sahada ter dökeceğim. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Bu nedenle tüm konsantrasyonumu futbol oynadığım takımım için harcarım. Benden kimse aksini de beklemesin'' dedi.

-''ANTRENÖRÜM TOKAT ATTIĞI İÇİN HENTBOLU BIRAKTIM''-

Vestel Manisaspor'da başarılı olmasında takım arkadaşlarının katkısının çok büyük olduğunu belirten Holosko, spor geçmişini şöyle anlattı: ''Spora hentbolcu olarak babamın desteğiyle başladım. Ancak, hentbol oynadığım takımın antrenörü çok sert bir adamdı. Çocuk olmamıza rağmen söylediklerini yapamadığımızda tokat bile atabiliyordu. Bu nedenle hentbolu bırakmak zorunda kaldım. Doğduğum şehir olan Piestany ile aynı adı taşıyan takımda futbola başladım. Eğitimime devam ederken, bir yandan da futbol oynuyordum. 15 yaşıma kadar aynı takımda futbol oynadım. Daha sonra bir spor okulu olan Sports Gymnasıum da futbol oynamaya devam ettim. 18 yaşında profesyonel olarak, Liberec A takımı ile antrenmanlara çıkıp, ikinci takımında forma giydim. 1,5 yıl ikinci takımda forma giydikten sonra A takım ile maçlara çıkmaya başladım. Liberec takımı forması ile 54 maça çıktım ve 17 gol attım. Geçtiğimiz sezon Vestel Manisaspor'a transfer oldum.'' 21.10.2007

Kaynak : AA
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Umarım gelir ve uçurur bizi.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bence Beşiktaş'a yakışacak bir oyuncu..
    Higuain'i alana kadar bunu alsaydık keşke..
    Valla şu haber bile beni heyecanlandırdıysa-sonuçta daha transfer dönemine daha çok var-,gelirse iyi işler yapacağına inandığımdandır..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Higuain'i alana kadar bunu alsaydık keşke..
    Hay agzına saglık.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Kimse kötüyüm demez zaten gelsinde görelim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş formasıda yakışıyo aslanıma
    Umarım alırız Bobo ile güzel ikili olurlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Gerçekten iyi oyuncu Holosko gelirse iyi işler yapar .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Werder Bremen'e Giderse 2 Yıla Kalmaz Avrupa'nın büyük klüplerine gider.

Ki Bunun Nedeni Çok Golcü Bi Takım Olmaları. Holosko'nun da Bitirciliği Çok Çok İyi. Ee Ne Arıyorsun Sen Beşiktaş'ta.

Ama Onun Bileceği İş. Beşiktaş Manisa'nın İstediği Parayı veremez. Holosko Werder Yada Juve'ye Gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

holosko iyi golcu fiziksel olarakta fena degil besiktasa yarar saglar ama hata yapmıs bence türkiyede transferde ne zaman ne olacagı belli olmaz bjk dısında 4 büyüklerden baska bi takıma giderse söledikleri sorun cıkartır kendisine

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Feyyaz Abinin dediği gibi keşke Higuain yerine Holosko'yu alsaydık.Higuain şu ana kadar varlık gösteremedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko'nun aklı bizde kalmış.Belki devre arasında gelir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşta yapapaz...Holosko

Bkz:Youla örneği..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by samet.süner View Post

Youla ile alakası yok.Youla sprinter bir forvetti.Ama bitiricilik çok zayıftı.Yani Beşiktaş gibi genelde kendisine karşı kapanan takımlara karşı oynayan bir takımın oyuncusu değildi Youla.Ama Holosko ceza sahası içinde hareketli,kendisine pozisyon yaratabilen,bitiriciliği iyi bir forvet.Youla ile alakası yok yani.Manisa sezon başı o kadar para istemeseydi ne güzel Higuain yerine Holosko'yu alacaktık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ne alaka?

Holosko ile youla aynı özellikte oyncular değilki , holosko kafa toplarındada ekili sadece defansın arkasına sarkan forvet tipi değil holosko. Youla sadece kontaratak futbolcusuydu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Holosko Beşiktaş'ı uçurur.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Gönlünden geçen takımın Beşiktaş olduğunu siyah-beyaz formayı giyerek gösteren 23 yaşındaki Filip Holosko, ''Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaşamımı simgeliyor. Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum'' dedi.

Önüne konulan dört formadan Beşiktaş'ın formasını tercih ederek üzerine giyen Holosko, ''İşte benim gönlümdeki takım ve renkleri'' dedi.
    Bu cümleler çok hoşuma gitti.Hırslı bir kişiliğe sahip gibi gözüküyor.İnşAllah devre arasında Beşiktaş'ımıza gelir.Higuain yolcu

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Forma giymişse hayırlı olsun diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne dersiniz deyin Besiktasta is gormez.....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray'da görür ama de mi

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Hocam neden bu kadar emin konuşuyosunki . Sanki oyuncu ile ilgili net bir bilgin var. Bu sezon kaç tane manisaspor maçı izledin?

Bu oyuncuyla juventus filan ilgileniyor şuan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle bişey dedimmi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Burda sanki ortam gerilecekmiş gibi bir his var içimde yanılıyorum değil mi beyler...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

higuain den 10 kat iydir.

Ahh keşke gelse formada yakışıyor hem

keskesi falan yok holosko gelmiski boyle konusuyor,hayirli olsun

belki oyle aman aman futbol yetenekleri yok ama cok begendigim bir futbol stili var adamin
    takimiza yarar saglayacagi asikar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Herhangi bir takımda forma giyen bir futbolcunun durup duruken rakibi olduğu takımın formasını giymesi normal mi...?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Değil, devre arası gelir Holosko.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Holosko ıyı bır forvet Bjkde ıs yapar Nobre v Hıguaınden dha ıyı. Ama Şu an VesteL manısanın oyuncusu ve sözlesmesı varken Cıkıpta bu acıkLamaları yaparak v Bjk formasını gıymek etık mı ? düşünsenıze boyle bır oLayı IstanbuL takımlarından bırı yapsa nasıL bır tepkı aLır ? DıyeLım haftaya cıktı Ibrahım Toraman gıydı Fener formasını ben fenerde buyuk ıs yaparım dıyor örnegın .. Besıktas taraftarı bu oyuncuya karsı nası bır tutum ıcerısınde oLur ? yönetıcıler teknık dırektor fLn ne yapar ? Ayrıca Manısa taraftarının yerınde oLmak lazım ama anadoLu kLubu oLdugun ıcın hemen ustune forma gıydırıLıyor cok basıt tabı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Shamur1 ;

Çok haklısın ama adamın da tepki koymaması forma giymemek için çok ilginç.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri