Dün başladığım Fm 2008 Juventus kariyerini sizinle paylaşmaya karar verdim.

Öncelikle sezon öncesinden başlayalım.

Açıkçası sigames beni takımla ilgili bazı konularda hayalkırıklığına uğrattı.Özellikle takımın ününü kıtasal olark ayarlamaları büyük bir ayıp,yani ben asya'da oturduğuma göre böyle bir kulüpten haberim olmaması gerekir.

Neyse başladım kadroyu incelemeye oyuncuların bir kısmının özellikleri beni memnun ederken(Criscito,Chiellini) bir kısmıda hayalkırıklığı oldu(Almiron,Trezeguet).

Takım raporunu aldığımda takımın en büyük ihtiyacının defans olduğunu gördüm.Aynı zamanda orta sahasının hücuma yönelik kısmında kadro derinliği yoktu.Takımın hedefini ise şampiyonluk olarak belirleyip alabileceğim maksimum parayı yönetimden kaptım(15milyon).

Açıkçası 15 milyon beni pek memnun etmedi özellikle rakiplerimin 40 milyonu ortaya saçtığını görünce.

Defans için şöyle bir alternatif buldum.Demoda dikkatimi çeken oyuncular arasında yer alan 21 yaşındaki Manuel Da Costa'yı(PSV) takımın sol bek mevkisine monte edip burada oynayan Chiellini'yi hava toplarındaki avantajı nedeniyle ortaya çektim.Transfer 3.8 milyona gerçekleşti.

Amc mevkisi için ise önce Montolivo'ya(Fiorentina) teklif götürdüm ancak Fiorentina iki lulüp arasındaki düşmanlık nedeniyle Bayern Münih'in 12 milyonluk teklifine evet dedi.Benim önerdiğim miktar 15 milyondu.

İkinci alternatif olarak Rafael Van der Vaart'ın peşine düştüm.Uzun pazarlıklardan sonra(bir ara 18 milyon isteme cürretini gösterdiler) oyuncuyu 11.8 milyona kadroma kattım.

Ek bütçe için ise Almiron,Legrottaglie,Boumsong,Belardi'yi sattım.

Son olarak genç bir yetenek olan 17 yaşındaki rumen sağ kanat Gabriel Torje'yi 500.000 e aldım.Aslında değeri 200.000 idi ancak kulüp bununla beraber gelecek satıştan büyük pay istedi.Bende çözümü fiyattı arttırmakta buldum ve transfer döneminin kapanmasına bir gün kala imzayı attırdım.Yaşı genç olduğu için Siena'ya kiralık verdim.

Peki sezondan beklentiler neydi?Nasıl bir başlangıç oldu?