Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Serdar Taşçı Almanya'yı tercih etti

Default Serdar Taşçı Almanya'yı tercih etti

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından VfB Stuttgart'ta oynayan Serdar Taşçı, Almanya'nın kendisi için ''futbol vatanı'' olduğunu söyledi...

Serdar, VfB Stuttgart'ın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada,
    Almanya'da doğup büyüdüğünü, ancak anne ve babasından dolayı Türkiye'ye de sıkı şekilde bağlı olduğunu belirterek, ''Hangi ülkenin milli takımında oynayacağım konusunda karar vermek kolay olmadı. Uzun uzun düşündükten sonra Almanya Futbol Federasyonu (DFB) lehine karar verdim. Almanya'nın genç takımlarında oynadım.

Almanya benim futbol vatanım. Bu yolda devam etmek istiyorum'' dedi.

Almanya Yıldızlar Milli Takımı'na çağrılan ve İngiltere'ye karşı yarın
    oynanacak maçta teknik direktör Dieter Eilts tarafından kendisine görev verilmesi beklenen Serdar, Türkiye'nin yine de hayatında çok önemli bir yeri olduğunu kaydetti.

Nesil
    2006

Kendi seçimidir.Saygı duyuyorum.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

21 yaşına basıncaya kadar tam kararını vermesini lazım ama şimdiden almanyayı seçeceği belli gibi

Uğur Yıldırım, Malik Fathi, Nizamettin Çalışkan ve şimdi de Serdar Taşçı... Bu genç isimler, çok kaliteli futbolcular ve Türk Milli Takımı için çok önemlilerdi; fakat sağolsun F.Terim isimlerini bile duymadığını (!) söylüyor. Bu genç isimleri almalıydık; malesef hepsini Almanlar kapıyor. Daha devamı gelir bunun...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet kendi seçimidir, şimdi burda bunu da kaçırdık yazık gibi mesajlar bence gereksiz. Kendisi için hayırlısı olsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu futbolcuların Almanya'yı tercih etmesi yanlış bana göre. Sonuçta Türktür. Ama kararına saygı duyuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tam ünlü oluyor, popüler oluyor, sonunda bu şekilde bir haber geliyor.. Art arda tesadüf etmesi ilginç bir durum bence.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Egemen ben yazarken yazmış. Bence oyuncu -diğer konularda da yazmıştım,- kendisi bu seçimi yapıyorsa ben neden bizi seçmedi diye üzülmem. Eğer gerçekten Türk Milli Takımında oynamak istiyorsa zaten diğer seçeneği hiç düşünmemesi gerekir, düşünüyorsa bence gelmesin....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by WishbonE
    Bu futbolcuların Almanya'yı tercih etmesi yanlış bana göre. Sonuçta Türktür. Ama kararına saygı duyuyorum..
    Öylede bu futbolcuların bazıları daha Türkçe konuşmayı bilmiyor ve artık çoğunda Türklük kalmamış.Bunlar artık kendilerini Alman,Hollandalı gibi hissetmeye başlamışlar.Türklük bunlar için ikinci plandadır.Bunlardan bazıları görün siz 21 yaşına gelmeden Türk milli takımını seçecekler nedeni ise seçeceği diğer ülke milli takımında oynayamayacağı kesinleşeceği için

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Uğur Yıldırım, Malik Fathi, Nizamettin Çalışkan ve şimdi de Serdar Taşçı... Bu genç isimler, çok kaliteli futbolcular ve Türk Milli Takımı için çok önemlilerdi; fakat sağolsun F.Terim isimlerini bile duymadığını (!) söylüyor. Bu genç isimleri almalıydık; malesef hepsini Almanlar kapıyor. Daha devamı gelir bunun...
    fatih terim serdar tascinin milli takima gelmesi icin bizzat kendi onun ailesiyle görüstü,baski yapti,hatta oguz cetin ile birlikte gittiler,ama o almanyayi secmis.ne oluyorsa FATIH TERIM!buda kaynagi
    http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=165450

Yahu adam gidip F.Terim'in kapısında mı yatacak beni takıma al diye? Almanya Milli Takımı almış kadrosuna, o da 'hay hay' demiş, Türk Milli Takımı ise hiçbir şey yapmamış Bu kadar basit. F.Terim davet ettiği halde Almanya'yı tercih etse, dediklerinizde haklısınız.

önder turacı var sadece galiba başka bilen warmı.halil hamit ?

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    fatih terim serdar tascinin milli takima gelmesi icin bizzat kendi onun ailesiyle görüstü,baski yapti,hatta oguz cetin ile birlikte gittiler,ama o almanyayi secmis.ne oluyorsa FATIH TERIM!tabi ersun yanal gidince zora düstünüz demii
    buda kaynagi
    http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=165450
    Bu haber yalan kokuyor. Malik Fathi'yi tanıyor musunuz deyince, tanımadığını söyleyen bir adamın bunu yaptığını sanmıyorum. O, H.Şükür, Ergün, Rüştü gibilerle devam eder anca...

malih fathiyi ben ikis, sene önceden biliyodum yaşım 12ken yani

ya bu gencler gibi kac tane var ülkemizde bilmiyonmu
    herkesin kendi istegi ama onlar sonucta pisman olacaklar.bilip bilmeden fatih terimin yüzünden,kalaslari tabi almayacaz milli takima onlar gibi kac tane var ülkede,ugur yildirim kim ya bi frikik yarismasini kazandi sonra ne oldu hereevende oynuyo,nizamettin gibi kac gencimiz var bu ülkede onun yerine aydin yilmaz alinsin daha cok is yapar.malik fathi konusunda ise kendi karari.

ewet istemiyolarsa gelmesinler...

Bu bahsettiğimiz adamlardan çok var diyorsun da, bugünkü A Milli Takım kadrosunda kim var öyle adam? Ayrıca bahsettiğimiz kişiler, Alman Milli Takımına çağrıldıklarına göre, kötü adam değiller.

Adamlar KÖtÜ Dİİl Ama Zorla Alamazsin Kİ

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya ben aslında uzatmak istemiyorum, galiba anlatmak istediklerimi tam anlatamıyorum. Eğer oyuncu Türk Milli Takımında oynamak istiyorsa zaten onları seçmez, seni bir şekilde birileri görür. Terim'in tapulu malı değil ya orası, o gider yerine gelen çağırır.

Aynı hatayı Önder de yapmış, şimdi dönsün diye uğraşıyorlar. Eğer o da en baştan sadece Türk Milli Takımında oynamayı düşünseydi, şu anda oynuyor olurdu.

O nedenle ben tercihini bizden yana kullanmayanları kaçırdık diye düşünmüyorum, keşke bizi seçseydi de demiyorum. Kendi kararıdır, bizi seçmediğine göre hayatında başarılar....
    "YÜCE ATATÜRK"

Bu bahsettiğimiz adamlardan çok var diyorsun da, bugünkü A Milli Takım kadrosunda kim var öyle adam? Ayrıca bahsettiğimiz kişiler, Alman Milli Takımına çağrıldıklarına göre, kötü adam değiller.
    yakinda milli takimiz bu genclerle dolup tasacaktir,aydin,arda,oguz,kerim,can,olca,mehmet sedef(malik fathiyi aratmaz),burak,gökhan gülec,ufukhan bunlar oyuncu degilmi!!almanya ise onlari devamli milli takima cagiracagini nereden biliyon belki sirf milli takimiza gelmesin diye 1 mac oynatirsa ne oalcak..ugur yildirima bak simdi binpisman.önder turaci oda ayni.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ona bakarsan Baki Mercimek 12 sene ajax altyapısında oynadı.ajaxda Dünyanın futbolcu makinesi.Almanyada Hollanda Avrupa ülkelrinde bizimkiler gibi altyapıda 20-30 adam yoktu.Yüzlerce futbolcu var kim okula kaydoluyorsa kabul ediyorlarBu alınanlar içindende çıkıyor işte bir kaç tane.Bizim gençler süper amna takımlarımızda Milli takımımızda 30 yaş üstü adamlarla oynamaya dewam ediyorlar

ya işte sorun burda sen kadroya genç alcaksınki yetişşin hakanla oynayıp gençleri kesiyorun.aurellioyu oynatıp bizim çocukları kesiyorun(bu ayrı konu ama)

elbette hakan sükür,ergün,tümer,rüstü,ibrahim üzülmez bir gün takimdan kesilecekler ama hemen olmaz bu,avrupa sampiyonasina gidebilmemiz icin bu tecrübeli isimlerden faydalanmamiz lazim.

sen macaristanda oynatmazsan italyada mı oynatcan :d

Quote Originally Posted by y_layta
    sen macaristanda oynatmazsan italyada mı oynatcan :d
    sen gene lafi istedigin yerden anlamaya devam et..gördük malta macinda ne oldu hakansiz bisey yapamadilar,hakan 2 asist yapti.bende istiyorum genclerin oynamasini ama yavas yavas.tabakhaneye bisey mi yetistiriyonki hepsini birden takima sok.sonra sonumuz hüsran olur futbolda en önemli sey tecrübedir.bak fransaya 32lik zidanesiz,34lük thuramsiz,33lük barthezsiz,33lük makalelesiz dünya kupasina cikamayacaklardi ama onlar geldi,onlarin sayesinde dünya kupasinda final oynadilar.anlatabilmisimdir sana umarim

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    sen gene lafi istedigin yerden anlamaya devam et..gördük malta macinda ne oldu hakansiz bisey yapamadilar,hakan 2 asist yapti.bende istiyorum genclerin oynamasini ama yavas yavas.tabakhaneye bisey mi yetistiriyonki hepsini birden takima sok.sonra sonumuz hüsran olur futbolda en önemli sey tecrübedir.bak fransaya 32lik zidanesiz,34lük thuramsiz,33lük barthezsiz,33lük makalelesiz dünya kupasina cikamayacaklardi ama onlar geldi,onlarin sayesinde dünya kupasinda final oynadilar.anlatabilmisimdir sana umarim
    bu maçya ne yaptı geçmişe çok takılıyosun

Quote Originally Posted by y_layta
    bu maçya ne yaptı geçmişe çok takılıyosun
    evet takilirim cünkü gecmis bize tecrübe kazandirir,yaptigimiz bir hayati bir daha yapmayiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gidene dur diyemem giden gider zaten mesut özil,serdar taşçı,nizamettin özkan,uğur yıldırım bunlara güle güle diyelim onlar gibi biz çok oyuncu buluruz nuri sahin bunlardan çok daha iyi futbolcu almanya ona teklif yapmadımı ama o türkiyeyi tercih etti burda türkiye yi seçmeyenler kaybeder onları her zaman mili takıma almazlar orda hatırladığım kadarıyla mehmet scholl hiç alınmadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayır arkadşım saygı falan da duymuyorum işte türk falan deil bu anladık senin adın serdar deil değiştira dını almansın artık git türk olan böyle yapmaz brazilya milli takımında oynayacağıma TÜRK milli takımını seçerim ne yaparsam yapıyım kanım TÜRK tür ben TÜRK sem almanyayı seçince rahat olamam arkadş hiç de saygı duymuyorum ve tazıklarr olsun diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

kendi seçimidir de bunlar harbiden birşey sanıyorlar kendilerini oynarız filan diye kandırıyorlar herhalde bunları.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri