Fener rahat alır.
Fener alır.
Fenerbahçe rahat kazanır...
Volkan Babacan,İlhan Parlak,Kemal,Selçuk gibi isimler.,İlk 11'de.
Kazanırız maçı zorlanmadan..
35.dk maçta henüz gol yok..
İlk yarı 0-0
Hala skor 0-0.
So what?
Saike
Antep 2.yari süpriz bir hamleyle maci 2-0 yapacak![]()
Bariz bir gol verilmedi..Vedersonun şutu çok net goldü..Neyse sağlık olsun..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Hakemin görmesi zordu gerçi ama görmesi gerekiyordu. Ama görmediler, önemli değil, gruptannasılsa çıkarız.
Bizimde yedekler pek tat vermedi.İntersitelerinde baktım.Fenerbahçe'nin yedekleride pek tat vermemiş.İnsanın aklına rezerv lig uygulamasının ne kadar gerekli olduğu geliyor..
So what?
Saike
Maçta Vederson'un şutu. Zurita'nın kırmızı kartı ve İlhan Parlak'ı şutu dışında bakşa bir şey hatırlamıyorum... Diğer anlarda uyuyordum.
grup maçları her zamanki gibi tat vermiyor illa üst turları beklemek lazım maalesef.. antep'i kutluyorum deplasmandan puanla döndüler
Vederson'un direkten dönen şutu içeriden çıkmış gibi geldi.Tekrarlarda da bir kez üst açıdan gösterdiler o da çabuk geçti.Tam olarak kestiremedim. Kesin bir şekilde pozisyonu gören var mı?
Yok serkan yan hakem denen birşey vargörmesi lazımdı...o iş için para alıyor..
er...
ya da yoksa şey kem küm..
görmemesi için mi alıyodu ? kafam karıştı..
Bizimde etkili atağımız yoktu onlarında sıkıcı bir maçtı sadece Vedersonun direkte patlayan şutu ve İlhanın pozisyonu o kadar
Biletler üç kat ucuzdu. Kale arkası 15 YTL, Fenerium G Blok 60 YTL ama gene kimse yoktu...
Eren abi bu senenin modası bu.Fenerbahçe ve Beşiktaş hakemin hatası sayesinde puan kazanamıyor,kazanamayacak gibide.Üstüne birde hakem hatalarından puan kaybediyor.Üstüne üstlükte Gs'nin bu hatalardan pozitif yönde yararlanmasıda insanında aklını karıştırmıyor değil..İnsanın aklına bin bir türlü kopmlo hikayesi geliyor ama kanıtlayamadıktan sonra neye yarar..
So what?
Saike
zurita kırmızı gördü...hemde kırmızı kart olmayacak bir pozisyon..dakika 90..
bilin bakalım antep bu hafta kiminle oynuyor..?
gördün mü şemsicim..düşünmeye kalkınca neler çıkıyor![]()
Hakem G.Saray'a yararı oldu. Zurita şimdi GS maçında yok...![]()
nedense hep işinize gelenleri düşünüyorsunuz
BU SEZON işimize gelsede görsek keşke.
So what?
Saike
İyide ben bu böyle demedim ki.Sadece şemsi komplo teorilerinden bahsetmiş..Ondan bir örnek verdim.Yoksa hakemin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum..
Kötü çok Kötü