Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Humberto Suazo İstanbula mı? Geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Humberto Suazo İstanbula mı? Geliyor...

G.Saray golcüsünü buldu

Meksika’nın Monterry takımında forma giyen Şilili golcü Humberto Suazo’nun menajeri Fernando Felicevic, Galatasaray’dan transfer teklifi aldıklarını iddia etti. Şili’de bir spor programına konuk olan Felicevic, sarı - kırmızılı kulübün yaklaşık bir yıldır Suazo’nun peşinde olduğunu kaydetti.

Özellikle Şili Milli Takımı’nda attığı gollerle adını duyuran 26 yaşındaki forvetin ara transferde Türkiye’ye geleceğini vurgulayan menajer, "Aslında transfer sezon başında gerçekleşecekti ama son dakikada bazı problemler yüzünden Suazo, Galatasaray’a gidemedi. Fakat bu kez oyuncum fırsatı kaçırmak istemiyor. Suazo ara transferde İstanbul’a gidecek" ifadelerini kullandı.

Colo Colo’da coşmuştu

Fernando Felicevic, sarı - kırmızılı kulüple maddi konularda anlaşmanın sağlandığını da ileri sürdü. Suazo’nun, Meksika’ya adapte olamadığı için Monterry takımından ayrılmak istediğini ifade eden Felicevic, "Galatasaray’ın teklifi ciddi ve bizim için tatmin edici" diye konuştu.

Şili futbolunun en önemli golcüleri arasında gösterilen Humberto Suazo, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından, 2006’da uluslararası maçlarda 17 golle dünyanın en golcü oyuncusu ilan edilmişti. Suazo, geçen sezon Şilini'nın Colo Colo takımında 34 gol atarak dikkat çekmişti.

Kaynak : Milliyet

Bu haberin doğru olmasını çok isterim ama kaynağa güvenmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalan haberdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şimdi kafama takılan su var;Menejeri söyle bir acıklama yapsa bütün ajanslar gecerdi..Sanırım oprogramı sadece milliyet izlemiş..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hem olabilir hemde olmayabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ile adı geçtiğinde videolarını izlemiştim iyi bir oyuncu gibi görünüyor

Müthis bir forvet,gol makinasi oldugu belli.Galatasaray`a gelmesini cok isterim ama habere pek inanmiyorum dogrusu...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Haber'in DoğruLuk Payı N Acaba

Takımda Gormeyi Çok Isterız Ama Sanmıorum Ole Bı Sey Olduğunu

Nesil
    2006
    Yer
    -

Adam bir harika , inşallah yalandır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Fm oynarken mi görmüşLer ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Humberto Suazo mükemmel bir adam.Beşiktaş'a en çok gelmesini istediğim forvetlerden birisi.G.Saray'a gelirse çok üzülürüm.Umarım doğru değildir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah yalan haberdir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Adnan sezginde Futbol extra dergisinde zaten yaptıgı acıklamada Suazoyu almak için cok ugrastıklarını söylemiş

Quote Originally Posted by ADNAN SEZGİN View Post

SUAZO VE ALVES İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM

Bu transfer döneminde almak isteyip de alamadığınız oyuncular kimler?

Cola Cola’da oynayan Şili Milli Takımı’nın santrforu Suazo’yu almak için çok uğraştım ama olmadı. Heerenveen’deki Alves için kulübü çok para istedi. Grafite ile para konusunda anlaşamadık. Mesela biraz daha param olsaydı Pato’yu alırdım. Mesela Postiga. Bu da isimlerden biriydi. Ama Postiga’yla her konuda anlaşmıştım. En son eşinin gelmek istemediğini söyledi. Sonra çağırdım, onunla da yemek yedik ama eşi çok sıcak bakmayınca bu transferden vazgeçtik. Postiga ile Portekiz’e gidip görüşmüştüm.
    Bence Adnan Sezgin peşini bırakmaz..Sonucta gittigi kulüp real madrid degil....Neden olmasın ki

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ya GS alip ne yapacak Umit Hakan ve Nonda nelerine yetmiyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Abi Ümit Karan golcü degil ki.Yani ne zaman gördük onun böyle takir takir goller attigini,teke tekte kacirmadigini falan.Bitiriciligi iyi degil.Hakan Sükür desen bugün var yarin yok Nonda ile tek gitmez ilerisi icin.Yani bize Suazo gibi golcü lazim,buldugunu atacak golcü lazim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ama yaşları 31,36,31 birde bu açıdan bakmak lazım.suazo mutlaka alınmalı.çok klas hareketleride var.gollerinin yanı sıra.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gs'ye Forvet şart Nonda'da o kadar golcü bir isim degil genelde penaltıdan gol attı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Artık çileden cıkmaktan bıktım...

İnşallah gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

copa america'da brezilya'ya attığı muhteşem golle iyice tanımıştım o adamı gol makinesi adeta inş gs alamaz biz alırız

İnanmak istiyorum ama olmuyor işin şakası Suazo tam aradığımız adam transferinin çok zor olacağını zannetmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Bence doğrudur haber. Gelmesini çok isterim doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olası : %30
    %70 olmaz gibime geliyor.
    Ajanslara güvenirim sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Forvet'ten önce dc ve gk lazım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Monterrey bırakmaz, ayrıca haber doğru değil.Bu saatte görüşme olmaz..
    Monterrey'de aldığı para Gs'ın vereceğinden daha fazladır, Monterrey çok zengin..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ayrıca bu adam Monterrey'e bu sezon geldi nereye gidiyor yahu Türkiye'ye gelirse takımını uçurur gibime geliyor

Abi Ü.Karan kendini yere atmaktan v vole/rövaşata vurmaya çalışmaktan başka bir şey yapmıyorki. H.Şükür ztn yaşlandı.. GS ye yetmiyor.. Nonda'da sadece penaltıdan gol atıyor iyi sağlam adam ama bitiriciği zayıf...

Eğer H.Suazo alınırsa çok güzel transfer olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Delantero del Monterrey

AGENTE DE SUAZO INSISTE QUE SEGUIRÁ EN MÉXICO PESE A QUE TUVO OFERTA DE TURQUÍA

Fernando Felicevic contó a Terra.cl que su pupilo se mantendrá en la institución que adquirió el pase hace pocos meses. Contó que es “imposible” que retorne e Colo Colo y expuso que recibió una propuesta del Galatasaray, pero fue desechada por los “Rayados”. (TERRA.cl)
    SANTIAGO, octubre 26.- Definitivamente Humberto Suazo seguirá defendiendo la cas**uilla del Monterrey, pese a que ha tenido propuestas para dejar el club azteca.
    Así lo contó Fernando Felicevic, agente del jugador a Terra.cl, ya que dijo que es imposible que retorne a Colo Colo y el club azteca ya descartó una oferta que tuvo desde Turquía.
    “El sigue en México y de otras cosas no hay nada”, afirmó sobre un posible nuevo destino de “Chupete”.
    Consultado por la eventualidad que vuelva al Cacique, como se ha especulado en los últimos días, dijo que “es imposible”.
    Por último, reconoció que su representado tuvo una propuesta desde el fútbol turco, pero no llegó a buen término. “El Galatasaray lo quería, se habló antes de Copa América, pero Monterrey desechó esa situación”, finalizó.

http://www.terra.cl/deportes/index.c...onal&id=868991

Şili ve meksika basınında cıkmış.......

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri