1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: PSV ile ortak pazar

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default PSV ile ortak pazar

G.Saray ile Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki rakibi PSV Eindhoven ‘ortak bir futbolcu izleme komitesi’ oluşturmak için anlaştı. Avrupa’nın ‘en iyi futbolcu izleme komitesine’ sahip olan Hollanda ekibinin yöneticileriyle görüşen sarı-kırmızılılar, geleceğin yıldızlarını bulmak için ortak hareket etme kararı aldı. Salı günkü maç öncesi yapılan toplantıda, gelecek vaadeden ve yıldız adayı isimlerin ortak bir komisyon tarafından taranıp, 2 kulübün bünyesine katılması için anlaşma yapıldı. G.Saray’da yeni bir ekip oluşturularak, Avrupa’nın her yerinde arayışlarını sürdürecek.

Bu arada PSV’nin hocası Ronald Koeman da, Devler Ligi’ndeki Bordeaux maçını kazanarak, sarı-kırmızılılara destek olacaklarına dair eski takım arkadaşı Eric Gerets’e söz vermişti

YILDIZ AVI
    Şimdiye dek Gullit, Romario, Kerkhof kardeşler, Ronaldo, Robben, Nistelrooy gibi isimleri dünya futboluna kazandıran PSV’nin ‘tezgahından geçen’ önemli isimler şöyle:
    HOLLANDA: Renè van de Kerkhof (1973-83), Willy van de Kerkhof (1973-88), Hans van Breukelen (1984-94), Ruud Gullit (1985-87), Jaap Stam (1996-98), Ruud van Nistelrooy (1998-01), Arjen Robben (2002-04), Mark van Bommel (1999-05), Jan V.Hesselink (2001-06),

BELÇİKA: Eric Gerets (1985-92), Luc Nilis (1994-00), Gilles De Bilde (1996-00), BREZİLYA: Romario (1988-93), Ronaldo (1994-96),
    DANİMARKA: Frank Arnesen (1985-88), Jan Heintze (1982-95 / 1999-03), İZLANDA: Eidur Gudjohnsen (1994-96),
    SIRBİSTAN: Mateja Kezman.

Harika bir haber... İnşallah GS'ye yararlı olur..

Kaynak?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

türkiye ligindeki yabancı kontenjanı göz önüne alındığında galatasarayın çok ta fazla yararlanabilmesi mümkün görünmüyor.zaten bizim yönetim futbol hayatı dibe vurma aşamasındaki oyuncuları daha çok tercih ediyor.anlaşma yüzünden ardayı psvye bedavaya verirseler hiç şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by mgungor View Post
    Harika bir haber... İnşallah GS'ye yararlı olur..

Kaynak?
    Kaynak:Vatan

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    türkiye ligindeki yabancı kontenjanı göz önüne alındığında galatasarayın çok ta fazla yararlanabilmesi mümkün görünmüyor.zaten bizim yönetim futbol hayatı dibe vurma aşamasındaki oyuncuları daha çok tercih ediyor.anlaşma yüzünden ardayı psvye bedavaya verirseler hiç şaşırmam.
    katiliyorum psv busuru yabanci genc yetenekleri ucuza alir ve altyapisnda oynatir ve ara sira 18 lik kadroya. bu genc yetenekler ilk geldiklerinde tam iy oynamazlar daha genc ve tecrubesiz ve ondan galatasaray bu oyunculari herzaman oynatamaz ve takim(yabancilar) basta kalitesiz olabilir.

umarim basarili olurlar ama sanmiyorum adamlar bulduklari iyi bir oyuncuyu once psv ye kazandirrlar artik olursa ki sanmiyorum onuda galatasaraya onerirler

Mesaj Yetkileri