Galatasaray rahat alır ama Omotoyassi ve Larssona dikkat.
Galatasaray alır ama Henrik Larsson'a dikkat etmek lazım.
Kolay maç olur...
Galatasaray zorlanmadan kazanır...
Aman diyim Larsson'da yaş 35 ama iş bitmemiş rahat kazanırız....
alırız bu sefer rahat
Nerede aliriz ? Futbol mu oynuruz,ne rahat almasi,birakin bunlari...
Bu futbol sistemi ile,bu teknik direktörle gruplardan cikamayiz biz ...
Galatasaray'A başarılar diliyorum.İNşallah kazanırlar..
So what?
Saike
Kazanacıgımızı düşünüyorm
Beklendiği kadar kolay maç olmaz.Gs kazanır.Larsonn gol atabilir.
Maç Samiyende NormaL ŞartLar aLtında Gs nin rahat aLması Lazım ama FutboLun düşüş var yinede TökezLemez bence bu maçta
çok kötü oynuyoruz yine uzun top yaparsak 1 puan zor alırız
Kazanacağız![]()
I'm back...
Berabere biter.
Helsinborg puan çıkarıcak
Galatasaray bana göre gruptaki en kolay maçını oyanaycak..kazanır
Eğer bu maçta kazanan taraf olamazsak umutlar iyice tükenir...
Tek düşünce galibiyet olmalı..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Su büyük konusmayı bırakalım temkinli olalım...Helsinborg tam bir deplasman takımı...Kontradan ilk golü biz yersek sasırmayın...
Baran Korkma kallini bu maçta hata yapma luksu yok...
Helsinborg puan cıkarıcak diyen arkadaslar neye göre bu lafları söylüyor..analizi yapın bakalım hele..
İki takıma da başarılar!Zor maç.
Sen bunu yanlis kisiye söylüyorsun Aygün,bak bakalim Kalli geldiginden beri basimin taci etmismiyim,ben en basindan beri muhalefetim ona.Simdi de hakli oldugumu görüyorum.
Yönetim konusuna hic girmeyelim zaten,Adnan Sezgin,Haldun Üstünel ve Adnan Polat disinda hepsi 0 benim icin ...
Helsingborg Sion gibi takim.Cok gol atip cok gol yiyorlar,eger onlarin hücum futbolcularini durdurabilirsek rahat aliriz.Ama ben buna inanmiyorum,Servet gibi bomba tasiyan bir futbolcu var elimizde...
Bu ara forumda,dışarıda,sağda solda Beşiktaş'lılar çok gergin(ben dahil) bende Liverpool maçı konusunda bir kaç saçmalık gördüğüm için böyle bir şey yazdım ama üzgünüm..
Avrupa maçlarında rakibi hiç bir zaman desteklemedim,desteklemem.İçimden gelmiyor ama her zaman da GS yada FB'yi desteklemiyeyim,tarafsız izleyeyim diyorum,yapamıyorum.İçten içi FB,GS kazansın istiyorum ama artık böyle olmayacağına eminim..
Hak eden kazansın demekten başka söyleyeceğim bir şey yok..
Maç için ise GS'yi bir adım önde görüyorum,fazla da zorlanacağını sanmıyorum ama futbol bu,top yuvarlak..
Rakip Buraya defans yapmaya gelecek..
Tromso gibi olmasinda.sansiz bir gol yemezsek mac bizim