1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 120 piyango biletine, orijinal imzalı forma

Default 120 piyango biletine, orijinal imzalı forma

Galatasaray maçı öncesi Maraton tribününde bulunan Fenerium mağazasından 120 piyango bileti alan taraftarlarımız ücretsiz olarak hemen, oyuncularımızın orijinal imzaladığı çift taraflı formaya sahip olacak. Şimdilik sadece Maraton tribünündeki ana mağazada yapılacak bu piyango satışı için sınırlı sayıda forma bulunduğunu söyleyen yetkililer, çift taraflı formanın orijinal kutu içinde 120 adet piyango bileti satın alan taraftarlarımıza verileceğini açıkladılar.

Nesil
    2006

Güzel bir uygulama Piyongo biletini satmak için yapılıyor Aziz Başkan'ın ticari zekasına hastayım.

1200 YTL'ye denk geliyor imzalı bir forma. 110 YTL'lik formayı 1200 YTL'ye satmak... Ben yakıştıramadım Fenerbahçe'ye.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Tamam promosyon ama 120 piyangoyu kimse ölesine almaz imzalı forma almak için alırlar bence..O da pahalıya gelio

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

normal olarak 100.yıl forması alır hergün samandıra'ya gider herkeze imzalatırım daha ucuza gelir bunu zaten alabilecekler bellidir herlade

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Güzel bir uygulama Piyongo biletini satmak için yapılıyor Aziz Başkan'ın ticari zekasına hastayım.
    katılıyorum çok zekice bir davranış
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    normal olarak 100.yıl forması alır hergün samandıra'ya gider herkeze imzalatırım daha ucuza gelir bunu zaten alabilecekler bellidir herlade
    Aziz Yıldırım onuda düşünmüştür futbolculara eğer imza isteyenler olursa vermeyin gitsinler piyango alsınlar demiştir Bu tabi işin şakası.Doğru bence.Eğer maliyeti eGowiCh'in dediği gibi 1200 YTL oluyosa gerçekten çok fazla.

Mesaj Yetkileri