İBB
Beşiktaş
Beraberlik
Konumuz açılmış sonunda hayırlı olsunGerçi ben maç bittikten sonra açılmasını istemiştim ama
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
3 gol üstünde olucağına eminim ibb erman gibi bi yıldızı satsada...iyi oyuncularda aldılar....2-2 veya 2-3 gibi bi skor cıkabılır
Belediye'nin hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldığını biliyorum. Kadrosunuda güçlendirdi. Ben bir süpriz yapıp maçı alacak diyorum
0-6 Kazanırız. Nobre hattrick yapar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş kazanır ama; temposu düşük, pozisyonu az bir maç izleriz.
Bence Maçı İBB Alacak BJK İBB İle Atatürkte Oynadığı Maçlarda Hep Zorlanıyor
İBB geçen seneye göre daha iyi. Ben beraberlik diyorum.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Yeni sezon hayırlı olsun öncelikle..
Porto maçının ilk 20 dakikası ve F.Bahçe maçının ilk 30 dakikası yaptığımız presi yaparsak İBB fazla dayanamz...
Hasagic ve Taner yoklar...
S.Özkan ve Yusuf'un durumları maç saatinde belli olacak...
----------------Rüştü-------------
Erhan-----Sivok----Ferrari---İsmail
---------------Fink--------------
-----------Ernst--Tello----------
Holosko---------------------Yusuf
--------------Nobre-------------
Böyle bir 11 bekliyorum.F.Bahçe maçından farklı olarak Bobo-Holsoko değişikliği olabilir.Yusuf oynamazsa Tello geçer oraya göbeğe Uğur girer.Nihat yine tam hazır değil 2.yarı girer...
Porto maçındaki Beşiktaş'ı izlersek İBB'yi pek zorlanmadan geçerler.
Fakat Fenerbahçe maçındaki gibi oynarlarlarsa İBB'nin en azından iki beraberlik koparacağını düşünüyorum.
Sezonun ilk maçları her zaman zor olmuştur bence Beşiktaş puan kaybedek gibi.
Zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.
Nihat gibi bir yıldızdan bir an önce yararlanmaya başlamalı Beşiktaş. Maça gelirsek Beşiktaş zorlanır ama kazanır.
bence boboyu kesinlikle yedek birakmaz denizli. cok eminim mustafa denizli bu sene hazirlik maclarinda ve fener macinda gordugum kadariyla, bobo ile ortada sagda veya solda her hangi bir yerde faydalanmak icin ugrasiyor .
bu mactada nobre ve bobonun oynayacagini dusunuyorum. boboyu sola koyacagini varsayarsak, sag tarafta holosko,yusuf veya nihat 3 lusunden biri olur.tabi nihat oynamak icin hazirmi bilemem.
Holosko ya da Bobo'dan biri oynar.Yoksa 7 yabancı oluyor.Bu maça Holosko ile başlar bence...
Belediye'den sürpriz bekliyorum açıkçası yenerlerse şaşırtmazlar beni hep sezon açılışlarını büyüklere karşı flaş galibiyetlerle yapıyor bu sezon başında da yarın ki manşetlerde Büyükşehir çalışıyor diye manşet atarlarsa şaşırmam..
Bu sezon başlayan liglerde son şampiyonlar hep puan kaybetti.Bu da sanırım rakiplerin şampiyonlara karşı ekstra bir motivasyon ile oynamasına neden oluyor.Aynı durumu bu maçta da göreceğimizi düşünüyorum.İstanbul BŞB bu motivasyonla hırslı bir futbol oynayacaktır.2 sene önce Fenerbahçe'nin ilk hafta Olimpiyat kazasını da hatırlıyoruz.Zor bir maç,sonucu kestirmek güç.
Beklediğim kadro ile çıkıyoruz;
Hakan
Erhan
Sivok
Ferrari
İsmail
Ernst
Fink
Holosko
Tello
Yusuf
Nobre
umarım beşiktaş puan kaybeder ibb den ümidim var umarım istediğim gibi ve temiz bir maç olur.
Bjk 2-1 kazanır gibime geliyor ama kolay maç olmayacağı kesin.
Fink uzaktan düzgün vurdu ve öne geçirdi takımını.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yeni transfer Fink golünü attı 1-0
İbrahim Akın mükemmel bir gol attı 1-1...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İbrahim harika bir gol attı 1-1 oldu Belediye bırakmaz bu maçı![]()
3 kişiye çalım attı ve eşitliği sağladı. . .
2 güzel gol izledik. İbrahim Bjk defansını yatıra yatıra attı golü![]()
Mustafa Denizli artık defansın kulağını iyice bi çekmesi lazım böyle golü bir şampiyon takımın defansı yenmemeli İbrahim bunu yapıyorsa Avrupa'da neler olur kimbilir..