Arkadaşlar Antalya-Beşiktaş maçı yarın saat 19:00 da.Maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz
Arkadaşlar Antalya-Beşiktaş maçı yarın saat 19:00 da.Maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz
So what?
Saike
Beşiktaş ile Antalya 25. randevuda
Beşiktaş ile Antalyaspor, yarın yapacakları maçla birlikte, Birinci Futbol Ligi'nde 25. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sona eren maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 24 lig maçının 15'ini Beşiktaş, 3'ünü ise Antalyaspor kazanırken, 6 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Siyah-beyazlıların bu süre içinde attıkları toplam 56 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 19 gol kaydedebildi. İki takım arasında en son 2001-2002 sezonunda yapılan maçlarda Beşiktaş deplasmanda 4-1 kazanmış, İstanbul'daki maç 0-0 sona ermişti.
BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA DA ÜSTÜN
Beşiktaş, Antalyaspor karşısında Antalya'daki maçlarda da rakibine üstünlük kurdu. Siyah-beyazlılar, Antalya'da yaptıkları 12 lig maçının 6'sında sahadan galip ayrılırken, 2 kez yenildi, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı. ''Kara Kartallar'', dış sahadaki maçlarda Antalyaspor filelerini 24 kez havalandırırken, kalesinde ise 13 gol gördü.
BEŞİKTAŞ SON 8 MAÇTIR YENİLMİYOR
Siyah-beyazlılar, Antalyaspor karşısında son 8 maçtır ligde yenilgi yüzü görmedi. Rakibine en son 1997-98 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da yapılan maçta 1-0 yenilen Beşiktaş, daha sonra yaptığı 8 lig maçının 6'sını kazanırken, 2 kez de berabere kaldı.
ANTALYA'DAKİ MAÇLAR
Beşiktaş ile Antalyaspor arasında, Antalya'da yapılan maçların sonuçları şöyle:
Sezon Maç Skor
------- -------------------- ----
1982-83 Antalyaspor-Beşiktaş 2-0
1983-84 Antalyaspor-Beşiktaş 0-0
1984-85 Antalyaspor-Beşiktaş 0-3
1986-87 Antalyaspor-Beşiktaş 0-1
1994-95 Antalyaspor-Beşiktaş 1-1
1995-96 Antalyaspor-Beşiktaş 0-3
1996-97 Antalyaspor-Beşiktaş 3-2
1997-98 Antalyaspor-Beşiktaş 3-3
1998-99 Antalyaspor-Beşiktaş 0-3
1999-00 Antalyaspor-Beşiktaş 2-2
2000-01 Antalyaspor-Beşiktaş 1-2
2001-02 Antalyaspor-Beşiktaş 1-4
bence bjk bu maçı alır
ya maç antalyada ama ben gidemicem çünkü param yokuzun zamandır bu maçı bekliyordum ama para biriktirmek hiç aklıma gelmedi neyse antalya küme düşmezse gelecek seneye inşaallah beşiktaş bükreş maçında iyi oynadı kazanabileceğini düşünüyorum bu arada cordoba sakat değilse ilk defa bize karşı oynayacak
So what?
Saike
besiktas dinamo macindaki gibi iyi bir mücadele sergilerse maci kazanacaktir,ama defansi cok sorunlu besiktasin,forvette beceriksizler bence bu macta dinamo macinin kadrosu degistirilmeli ama bobonun biraz daha becerikli olmasi lazim,delgadonunda aynen.
dinamo maçında iyidik ama sonuç yok inşallah antalyaya karşı iyi oynarız ve kazanırız
beşiktaş zorlanmaz bile bu maçı alır
Üyelere hakaret etmek, forumda bozuk ağızla konuşmak ve birden fazla hesap açmak forum kurallarına aykırıdır.
lıgın en kotu oynayan takımlarından bırı olan besıktas tıgana ıle cıkacagı bu macta berabere kalır
Antalya kazanır maçı
[SIGPIC][/SIGPIC]
berabere biterrr.
Beşiktaş iyi futbol oynuyor ancak atağa kalkarken kaptırılan toplar defansif anlamda sorun yaratıyor. Cordoba'nın aşırı hırs yapması Antalya'ya zarar getirebilir. Muhtemel sonuç beraberlik. Akla gelen ikinci sonuç ise olası Beşiktaş galibiyeti...
berabere kalırlar
inş kazanacağız
So what?
Saike
bu maçı da kazanamazsak artık baska hiçbir maçı kazanamayız
maca az bı sure kaldı delgado ve nobre oynamıyacak zorlansak bile bu macı 1-0 veya 2-0 alabiliriz diye dusunuyom
ilk yarı bjknin 3-2 üstünlüğü ile bitmiş
Yemek yiyiordum ve salon da televizyon seslerinden durmadan gol sesleri geliyordu herhalde zevkli bir ilk yarı oldu?
pes pese golller geldi ama iddaa ediyorum besiktas puan kaybetcek
Valla süper, inanılmaz bir şey. 5 dakikada 3 gol! İnşallah maçı kazanırız.
Coşkun hat-trick yaptı, maç şu an 3-3 devam ediyor![]()
4-3 Volkan attı Antalya harika oynuyor BJK de mükemmel zevkli hayatımda bu kadar zevkli bir mac sadece 1 kere gördüm