11 Kasım 2007 Pazar
Turkcell Süper Ligi 12. Hafta
Kayserispor - Fenerbahçe
Kayseri Atatürk / 16.00
11 Kasım 2007 Pazar
Turkcell Süper Ligi 12. Hafta
Kayserispor - Fenerbahçe
Kayseri Atatürk / 16.00
Berabere biter gibi...
Çok zor bir maç...
F.Bahçe lige tam anlamıyla konsantre olamıyor,Kayseri mutlaka puan alacaktır...
Gönlüm Kayseri'den yana.
Kayseri kazanir
Beraberlik bekliyorum ama konsantrasyon saglanırsa galibiyette alabiliriz.![]()
Kayserispor alır..
Berabere bitecegini düsünüyorum,Kayseri 1-0 yapar,sonra Fb 1-1 yapar macta böyle biter![]()
Kazanırız demek isterdim ama beraberlik bekliyorum
Her iki takımı da zor bir maç bekliyor. Maçta az gol olacağını düşünüyorum. Kayseri' nin kazanmasını diliyorum.
Zor maç umarım kazanan taraf oluruz ama çok zor..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Evt gerçekten Çok Zor Ligin en zor depLasmanLarından ama yinede Zorda oLsa galibiyet bekLiyorum
Kayserispor fb'den puan alır.
Kayserispor'dan fark bekliyorum...
Tahmin oyununda 0 verdim...Fenerbahce 70 den sonra oyundan düser bence...Fenerbahce genelde 2.yarılarda göbekten cok pozisyon veriyor...Zor maç.Sürprizde cıkabilir.......
Müthiç bir maç olacağını tahmin ediyorum. Kayserispor bu ligte diğer anadolu kulüplerinin 2 gömlek üstünde bir takım. Bir de Tolunay Hocayla Topuz anlaşabilseler çok daha iyi şeyler olabilir. Fenerbahçe bu maçı kazanamaz.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
3 ihtimalli maç.Herşey olabilir.
Zor maç ama kazanırız.
Tahmin oyununda da belirttiğim gibi Kayseri kazanır.
Fb Avrupa Ruyasında Yorgunda OlcakLardır
Kayseri 3 BuyukLere KoLay KoLay YenıLmıo Bu Sezonda Ole Gıdıo
Kayseri v BeraberLik Favori Ama ŞansLı Bi FutboLLa Fb'de AlabıLır
Fenerbahçe kazanabilir...
Beraberliği maçın en olagan sonucu olarak görüyorum
Kayseri alır ama skor belli olmaz.
Bu maçta her şey olabilir.Üç ihtimalli bir maç.
Alex'in yerine Tümer yetişebilirse kazanabilir Fenerbahçe..
Ayrıca Deivid ve Lugano dinlendi, bunu da unutmamak lazım..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahçe kazanacaktır. Lige ortak oldu..![]()
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, ara vermeden başladı. Sakatlıkları bulunan Alex ve Tümer'in, Kayserispor maçında forma giyemeyecekleri bildirildi.
Şampiyonlar Ligi’nde dün akşam yaptığı maçta PSV Eindhoven’i 2-0 yenen sarı-lacivertliler, bu akşam Samandıra’daki tesislerinde, lig maçının ilk antrenmanına çıktı. Sarı-lacivertli ekipte, dünkü maçta ilk 11’de forma giyen oyuncular dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparlarken, diğer futbolcular ise ısınmanın ardından yarım alanda çift kale maç oynadı. Çift kale maçta Volkan Demirel, kaleci değil oyuncu olarak yer aldı. Yarım alandaki çift kale maçın sonuna doğru arka adalesinde ağrı oluşan Ali, çalışmayı bıraktı.
Bu arada sakatlıkları bulunan Alex ve Tümer’in, Kayserispor maçında forma giyemeyecekleri bildirildi.
Sarı-lacivertliler, Kayserispor maçının hazırlıklarını, yarın sabah yapacakları basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
Alex yok Appiah Forma alabilir bu maçta yada Deivid KazımLa birLikte oynar.Alex'in EksikLiğini hissedicez böyLe bir maçta ama keyifLer yerinde Puan kaybetmeye tahammüLümz yok takipde oLan takımız cünkü o yüzden zorda oLsa yineLiyorum gaLibiyet bekLiyorum.
Seri yakaladık, mutlaka kazanmamız gerek. İki yıldır bu stadda galibiyet alamıyoruz. Ama buna son vermek lazım. Maçın gündüz olması çok güzel. Yaşasın gündüz maçları.![]()