1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Lig A'da Kasımpaşa Farkı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Lig A'da Kasımpaşa Farkı

türk telekom lig a ya bu sene çıkan kasımpaşaspor ,recep tayip erdoğanın yaptırdığı tesislerde çalışıp maçlara harika hazırlanıyorlarr.gelecek sezonda kasımpaşasporu turkcell super liginde gorebilirizz. kasımpaşaspor tebrik ediyorumm.
    düşünceleriniz nelerdirr.

kaynak:bursa_mc

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

evet abi kasımpaşa iyi takım bu sene süper lige erciyesin yerine gelirler heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

koskoca başbakan arkalarında daha ne olsun. yanlış hatırlamıyorsam başbakan genclik yıllarında kasımpaşa spor da top koşturmuş.

Çıkarlarsa ligin renkli, keyifli takımlarından biri olurlar.

benim çıkmasını istediğim takımlar ise Elazığspor, GB OFTAŞ, Eskişehirspor.

Nesil
    2006

Kasimpaşsa Spor Klubunde Deden eski başkanlarından olduğundan dolayı onlara sempatim var en son dedem başkanken birinci ligde oynadık. Bu sene Recep Tayip Erdoğan'ın yeni yaptırdığı stad ile girdik inşallah bu sezon süper lige çıkıp paşalar gibi oynayacağız çoğunuz için süpriz olabiir ama maçlarını izlerseniz ne kadar iyi oynadıklarını görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla Gecensenede ordu yapmisti

Çıksın bakalım.Trabzonsporlu olarak bir deplasman daha fazla izlemiş oluruz canlı canlı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    çoğunuz için süpriz olabiir ama maçlarını izlerseniz ne kadar iyi oynadıklarını görebilirsiniz.
    valla ben takıp ediyorum benım için hiç sürpriz olmaz son maçında sebata 6 tane attılar .harika oynuyorlarrr.hem iddaa danda takıp ediyorumm

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ben sizden fazla dikkat ediyom ordunun rakibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

6 7 sene önce stadları tarlaydı şimdi ise 1. lig stadları kadar neredeyse bu değişimin nedenini de anlamak güç değil.önemli görevler de olan kişiler tarafından kollanan bir kulüpseniz işiniz kolay futbolda hem de çok para da bulursunuz imkan da.şimdi kimse de bana kazandığı bu ayrıcalıklarla beraber ligde de kollanmadığını ispatlaayamaz.umarım bir mucize olur da çıkmaz.çünkü o kadar zor şartlarda lige devam eden kulüpler var ki hak eden almalı.ama türk futbolu her zman byle işlyecektr buna eminim çünkü millet olarak ayrıcalıkları çok severiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

stadlari 1lig seviyesinde abartmiyom denizliyle yarisir hatta gecer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    6 7 sene önce stadları tarlaydı şimdi ise 1. lig stadları kadar neredeyse bu değişimin nedenini de anlamak güç değil.önemli görevler de olan kişiler tarafından kollanan bir kulüpseniz işiniz kolay futbolda hem de çok para da bulursunuz imkan da.şimdi kimse de bana kazandığı bu ayrıcalıklarla beraber ligde de kollanmadığını ispatlaayamaz.umarım bir mucize olur da çıkmaz.çünkü o kadar zor şartlarda lige devam eden kulüpler var ki hak eden almalı.ama türk futbolu her zman byle işlyecektr buna eminim çünkü millet olarak ayrıcalıkları çok severiz.
    İyi de Kasımpaşaspor hakkıyla zaten buralara kadar geldi. Ayrıca maçlarının birkaçını da canlı izleme fırsatım olmuştu. Herhangi bir kollanma olmadan rakiplerini dağıtıyorlar.

Evet Belki Diyarbakırspor ekonomik olarak zor durumda olmasına rağmen üst sıralarda olabilir ama bu Kasımpaşanın Suçu değil ki.. Unutmayın bir kızı 10 kişi ister bir kişi alır. Bu yıl dediğin gibi kim hakediyosa o çıkar. Görünüşe göre en fazla hakeden İst. Bşb. ile Kasımpaşa.

diyarbakirspora yardim edilseydi,tesisler yapilsaydi zamaninda simdi bir ankaragücü,bir bursa,bir trabzon kadar ünlü olmustu.diyarbakirspor hala cok SIKINTILI ama 2.ligde gercekten iyi durumda.paf takimindan cikan oyuncularla oynuyor,takimi su an muhammed ali tasiyor.tek basina.

Nesil
    2006

Başbakan kolluyor diyorlar ama şunu hatırlatıyım Erdoğan siyasette atılmadan önce Dedem başkanken onun yardımcısıydı ve o yüzden bir Kasimpaşaspor klubu ile bir sevgisi var ve onlara stad yaptırdı ama nasıl oynadıkları ortada bence Kasimpaşaya futbol hakkında herhangibi birşey söylemek yanlış olur. Yiğidi öldür hakkını yeme!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    diyarbakirspora yardim edilseydi,tesisler yapilsaydi zamaninda simdi bir ankaragücü,bir bursa,bir trabzon kadar ünlü olmustu.diyarbakirspor hala cok SIKINTILI ama 2.ligde gercekten iyi durumda.paf takimindan cikan oyuncularla oynuyor,takimi su an muhammed ali tasiyor.tek basina.
    Keşke olsaydı. Ama Diyarbakırspora Halkı bile sahip Çıkmadı. Sportoto, İddaa gibi oyunlara diyarbakırsporun rakibine para yatırıp futbolcuları yenilmeye zorlayan bir halkı vardı Onların.

Keşke onlarada bir stad yapılsa GSGM den yardım fonu aktarılsa ben istemezmiyin onların tekrar aramızda olmasını...

Kasımpaşa nın ligde oyynadığı kaç maçı izledin ki? Eğer izlemeden böyle yorumlar yazmışsan ayıp etmişsin. Adamlar gerçekten güzel oynuyor.

Nesil
    2006

Arkdaşlar bu konu Kasimpaşaspoır'u ilgilendiriyor lütfen Diyarbakırspor hakkında bir tartışma açacak mesajlar yazmayalım sonra halimi FB-GS gibi olur. Son uyarımdır Diyarbakır ile ilgili mesaj istemiyorum. Kasimpaşa ile ilgili olursa sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

dolu dizgin gidiyolar ama lig a da işler belli olmuyo her takım birbirini yenebiliyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bu hafta zorlu bi maçları var buyukşehir belediyesporla oynuyorlar.

Mesaj Yetkileri