Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Gökhan: Bizim şampiyonlar liginde aslında rakibimiz Barcelona

Nesil
    2006

Default Gökhan: Bizim şampiyonlar liginde aslında rakibimiz Barcelona

Fenerbahçe'nin sezon başında Gençlerbirliği OFTAŞ'tan kadrosuna kattığı Gökhan Gönül, son maçlardaki etkili oyununu PSV karşısında da devam ettirdi. Genç oyuncu 2-0'lık PSV galibiyetinin son dakikalarında oyundan alındığında sahayı alkışlar eşliğinde terk etti. Bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökhan Gönül ilk hedeflerinin Avrupa maçlarında iyi sonuçlar almak olduğunu ve final bile hedefleyebileceklerini söyleyerek şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'nin geçen yıllarda şanssız bir kaderi vardı. Onu değiştirmek istiyoruz. Dünkü maça kitlenmiştik. Herşeyin bilincindeydik ve o şekilde sahaya çıktık. Fenerbahçeli her futbolcu sahada o mücadeleyi vererek galip çıktı. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz bu yıl sadece bu değil. Bundan sonraki yıllarda da bu başarıları yakalamak, bir üst turda da güzel maçlar çıkartıp galip gelip daha iyi yerlere geliriz inşallah. Hocamız Zico'nun daha önce de söylediği bir şey var. Bizim şampiyonlar liginde aslında rakibimiz Barcelona diyordu. Onlarla zor bir mücadele edebiliriz. Onun dışındaki takımlar bizim ayarımızda ve ortada geçecek maç olduğunu söylüyordu. Ben de öyle düşünüyorum. Biz öteki takımlardan kendimizi ayrı tutmuyor, en az onlar kadar başarılı ve kadroya sahibiz diyoruz. İnşallah Barcelona ile final oynarız. ben onların finale kalacağını düşünoyorum"

Kendisi ile ilgili açıklamalarda da bulunan Gökhan, "Ben buraya ikinci ligde şampiyon olup takımımızı 1. lige çıkarıp geldim. Kimse buraya gelirken yedek kalmak istemez. Ben de burada oynayabileceğime, Fenerbahçe camiasının baskısına , stresine dayanabileceğimi düşünerek geldim. Camianın hedeflerinde kendimi bu takımda gördüğüme inandığmı için geldim. Hocamın görevini iyi değerlendirip iyi maçlar çıkardığımı düşünüyorum. Taraftar sağolsun beni bağrına bastı destek verdi. Benim için onlar ekstra bir güç. Ben zamanında Fenerbahçe'ye geldim diye düşünüyorum. Basamakları birbir çıkmak varken, 1'den 5'e atlamak kötü birşey. 3.ligde başladığım profesyonel takımımla 1. lige kadar çıktım. Yaşım da çok genç değil. Artık dünya futbolunda 23 yaşında bir oyuncunun çok genç olduğunu düşünmüyorum. teknik direktörüm Zico'ya teşekkür ediyorum. Geldiğimiz ilk günden bugüne kadar yedek ve as kavramı olmadığını söylüyordu. Bu da benim için ayrı bir motivasyon oldu. Dün Yasin de iyiydi. Yedek kavramının olmadığını ispatladığımızı düşünüyorum. Söyleyecek başka şey göremiyorum" diye konuştu.

MİLLİ FORMA BEKLENTİSİ

Öncelikli hedefim Fenerbahçe camiasında başarılı olup uzun yıllar forma giymek diyen Gökhan Gönül, her Türk gencinin hayallerini süsleyen bir milli takım olduğunu ifade ederek, "İkinci hedefim bu. İnşallah orada da oynamak isterim. milli takım bana gurur verir. Fatih hocamızın futbol anlayışı karakteri, gözlerine baktığınızda maçı kazanma hırsını görebiliyorum.Oyuncu seçimlerinde yanılacağını hiç düşünmüyorum. Ben bugün çağrılsam da çağrılmasam da düşüncelerim değişmeyecek. Kim Türkiye'de yaşayıp bu kültürü alıp milli takımın başına geçip başarısızlığını ister ki. o da inanıyorum ki elinden geçen çabayı gösteriyor ve ona göre oyuncu çağırıyor. Ben onun futbol bilgisine güveniyorum. Birlik olmak gerekiyor. Norveç maçı Türk futbolunu yakından ilgilendiren bir maç. inşallah galibiyet alıp dünya şampiyonasında biz de varız deriz" dedi.

BEŞİKTAŞ HAKKINDA

"Beşiktaş ne kadar ezeli rakibimiz olsa da biz bu ülkenin ekmeğini yiyor, burada yaşıyoruz. Hepimiz kardeşiz. Sonuçta onlar bizim ezeli rakibimiz olduğu kadar kardeşimiz sayılır. Onlar sonuçta Türk futbolunun dışında bir ülke takımıyla oynadılar. 8-0 yenildiler. Bundan olumsuz etkilendik. Türkiye'yi temsil eden bir takımın bu şekilde yenilmesi bizi gerçekten üzdü. Bize artı motive oldu. Onlar kaybedince, PSV'yi burada yeneceğiz sahayı dar edeceğiz gibi bir düşünceyle sahaya çıktık. Onlar şu an çok üzgünler. Biz de onlar kadar üzgünüz. İnşallah en kısa zamanda toparlarlar"

DERBİ MAÇTAKİ POZİSYON

"Benim işim görevimi yapmak. Bu pozisyon kimine göre faul kimine göre olmuyor. Herşeyden önce şöyle bir şey var. Hakemin o düdüğü çalmasını duymayarak bizim oyuncularımızın oyuna devam etmesi, ben de duymadım. Çünkü düştüğümde oyuncularımızın koştuğunu görünce ben de hareketlendim. Herşeyden önce verilen bir faul var. Düdüğün duyulmaması ve sonucunda gelen gol. Aslında bence gol olmasaydı bu pozisyon gündeme bile gelmeyecekti. Şanssız bir andı."

08.11.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence bizim ayarımızdan yüksek 2 takım var barcelona ve man utd digerleride yani chelsea real madrid cok güclü takımlar ama interi nasıl yendiysek onlarıda yenebiliriz çünkü ahmet çakarın deyimiyle "tecavüz edebilecek" 2 tane hücum hattı olan takım var barca ve man utd o yüzden bu ikisi umarım bize gelmez

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bence bizim ayarımızdan yüksek 2 takım var barcelona ve man utd
    Yok artık daha nelerzuhaha.Tamam anladık gruptanın çıkmanın sevinci ama bu kadar abartmayalımKomik duruma düşüyorsunuz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bence bizim ayarımızdan yüksek 2 takım var barcelona ve man utd
    Yok yahu daha neler.!

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Harbi yüksek uçmuş bu sefer..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Yok artık daha nelerzuhaha.Tamam anladık gruptanın çıkmanın sevinci ama bu kadar abartmayalımKomik duruma düşüyorsunuz

bence komik duruma sen düsüyorsun.hem sizene bizim düsüncemizden biz chelseadan iyi takımızmı dedim.solemek istedigim barce gelirse tamam elendik diye dusunurum chelsea gelirse yada arsenal falan turu gecme sansımız olur.portoda clyi kazandıgı sene komik duruma düsmüstür zaten muhtemelen yada aynı sene final oynayan monaco her zaman büyükler kazanmak zorunda degil öyle olsa hiç oynamayalım direk galip sayılsınlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnşallah o günleride görürüz

Arsenal-Chelsea-Liverpool-Milan-Real Madrid ile burunu buruna Fenerbahçe ha gayret Sevilla yı saymıyom bile...

Güzel futbol oynuyor Fenerbahçe ama 4maçta 8puan yaparak bu takımların 100senedir yaptıkları ile eş değer tutmak yanlış neyse zafer sarhoşluğuna verelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaliteli bir oyuncu olduğunu ıspatladı.İyi bir transfer olduğunu gösterdi.Şahsen ben çok beyeniyorum.
    Müdahaleleri oldukça yerinde.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben stilini Mehmet Topuz'a benzetiyorum.Sadece biraz daha dağınık oynuyor Topuz'a göre...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hiç bekleme Gökhan, hemen şımar. Tamam Fenerbahçe iyi takım oldu ama, mevcut durumlarda çeyrek finalden sonrası hayal.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bencede valla iyi olur hiç olmazsa Barca'yı çıplak gözle seyretme imkanımız olur. Birde Fener galibiyetiyle coşarız tadından yenmez.

Gökhan'a gelince çok kaliteli bir oyuncu. Milli takımada uzun yıllar hizmet eder inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bence komik duruma sen düsüyorsun.hem sizene bizim düsüncemizden biz chelseadan iyi takımızmı dedim.solemek istedigim barce gelirse tamam elendik diye dusunurum chelsea gelirse yada arsenal falan turu gecme sansımız olur.portoda clyi kazandıgı sene komik duruma düsmüstür zaten muhtemelen yada aynı sene final oynayan monaco her zaman büyükler kazanmak zorunda degil öyle olsa hiç oynamayalım direk galip sayılsınlar

Çok güzel konuşmussun gerçekten...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Gökhan Gönül geçen sene çekmişti dikkatimi..Alsak falan diyordum ama bir sabah Fener'e geldiğini duydum.Transferi aniden oldu..Ne kadar iyi bir transfer oldugunu gösteriyor..Milli Takıma ve Fener'e hayırlı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe istesin Barcayıda eler..

BEŞİKTAŞ HAKKINDA

"Beşiktaş ne kadar ezeli rakibimiz olsa da biz bu ülkenin ekmeğini yiyor, burada yaşıyoruz. Hepimiz kardeşiz. Sonuçta onlar bizim ezeli rakibimiz olduğu kadar kardeşimiz sayılır. Onlar sonuçta Türk futbolunun dışında bir ülke takımıyla oynadılar. 8-0 yenildiler. Bundan olumsuz etkilendik. Türkiye'yi temsil eden bir takımın bu şekilde yenilmesi bizi gerçekten üzdü. Bize artı motive oldu. Onlar kaybedince, PSV'yi burada yeneceğiz sahayı dar edeceğiz gibi bir düşünceyle sahaya çıktık. Onlar şu an çok üzgünler. Biz de onlar kadar üzgünüz. İnşallah en kısa zamanda toparlarlar"
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe 1 yerden kaybediyor. Bir Avrupa kupası kazanırsa budan sonra Çin ligindeki bir kupayada bizimdir kesin alacaz diye ortada gezerler. Burada konu gidip kupayı alması, iyi oynaması, kötü oynaması değildir. Fazla uçmamak gerekiyor. Hele tarihinde gruptan çıkmamış bir ekip olarak. Umudumuz bu dersin ama emin konuşmazsın. CSKA maçı 2-2 bitti. Neydi ortada giden bir maç şansın ve takipçiliğin getirdiği bir skor. İkinci yarı bir anda 2-1 son dakika 2-2 avrupa böyle bir yer Gökhan kardeşim o açıdan ayaklarınızı yere basıp konuşun diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Arrow

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post

abartıLacak birşey yok,Kendimizi küçük görmeyeLim.Appiah Deivid Kezman Lugano bunLar takımın en önemLi yıLdızLarından Kezman Formsuzdur ayrı meseLe.ama bunLar biLe oLmadan Psv yi ne hale getirdik herkes gördü.

Fenerbahçe ŞampiyonLar Liginde Her takımLa Kafa kafaya oynar,Dişini geçirir bu bir gerçek Gözümüzün Önünde önümüzdeki MaçLardada Göreceksiniz.Şansında BizimLe oLması Lazım.

Gökhan GönüL bu takımda Şımaracak en son oyuncudur.Genç yaşına rağmen Son derece oLgun bir oyuncudur yaptığı açıkLamaLar uslubu herkesin takdirini kazanmaya adaydır.Barca bize rakip oLabilr CümLesi Zico nun oyuncuLarını motive etmek için kuLLanıdığı bir cümLe başlıga göre yorum yapmayaLım,okuyalım sonra yorumlayım.Gökhan finale kadar gideceğine İnanmış bunuda beLirtiyor(finaLde Barca geLsin diyor) bundan güzeL ne olabiLrki ne deseydi Çeyrek FİnaLden öteye gidemeyiz Orda biter bu iş mi diyecekti ? İnanmakLa başlar bu işler.FenerbahceLi futboLcuLarda inanıyorLar artık hiçbir takımın kendiLerinden üstün oLmadıgına..Buda birşeyLerin BaşLangıcı..

Fenerbahce gidebildiği yere kadar gidecektir bu sezon Gruptan cıkmaları bile kafi ama Çıtayı daha yukarda en doğaLıda o zaten yapabileck durumdayken neden çekiniyoruz ki ? Bir FinaL bence HayaL değiL.daha erken beLki ama oLabiLir.Porto-MarsiLya FinaLi Çok uzakta değiL kimsenin tahmin etmediği bir finaLdi

Gökhan'ı Çok beğeniyorum.soLda da CarLos ALLAH nazar değirmesin İki Bekimizinde MaşaLLah'ı var.MiLLi takım için ve Fenerbahce için uzun yıLLar boyunca önemLi hizmetLer vereceğini düşünüyorum.Ona Şans tanıyan Zico'yuda KutLuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Rosenborg NasıL iki maçta Valencia yı yendi madem ViLLa var Silva Morientes var O var bu var.Yada CheLsea'den DepLasmanda Puan aLdı.?OnLarda Rosenborg için Süper star oyuncular.YıLdızLara bakarsak Zlatan İbrahimovic var İnterde Cambiasso var var oğLu var inandıktan sonra karşına kim geLirse geLsin bence sorun yok.İnanıp cıkmak başka rakipten çekinerek korkarak çıkmak başka Maça..
    Tmm Barca'nın Süper StarLarı var ama oLmaz diye birşey yok FutboLda.Kendimize Güvenmemiz Lazım.

Görende Barca-Fener FinaL oynuyor sanacak Daha Çok çok erkenb beLki ama yinede biz kendimize güveneLim o noktaLara geLebiLeceğimize inanaLım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hedef büyümüş, vizyon büyümüş.
    Ortada futbol var, ne yani küçümsesin mi?

Siz kendinizi küçümsediğinizden Fener'i alta çekmeye çalışıyorsunuz da farkınızda değilsiniz..

Gayet güzel demiş, şımarma değil hatta ekstra motivasyon görüyorum ben onda!..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

GebzeLi1907 evet şu sözüne katılıyorum. Fenerbahçeli futbolcular, artık hiçbir takımın kendilerinden büyük olmadığına inandı. Geçen senelerdeki tünelden çıkışa bakın, birde Zico ile yapılan ve özellikle bu seneki tünelden çıkışlara bakın. Herşeyi anlarsınız. Roberto Carlos'un da bunda payı çok büyük...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Okadarda değil naptın yahu, Barçayı bilmiyormuş gibi konuşma,düşün şimdi Messi,Henry,Eto,Ronaldinho... yeter

Şunu bir türlü anlamıyorsunuz, Takımın form tutması başka bişey, takımın büyük olması başka bişey..

Kimse hiç bir takımını küçük görmüyecek tabikide, ama kapasite var,yıldız var. Her takımda bu yok...

bak zaten barcayı küçümsemiyorum aksine barca ve manchester gelirse bizi perisan edebilirler diyorum ama digerlerinden hiç korkmuyorum yani sonucta orası sampiyonlar ligi kolay takımmı var barca man utd gelmesinde diger buyuklerden kim gelirse gelsin eleyebiliriz bence benim sahsi tercihim chelseadir keske chelsea gelse

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Okadarda değil naptın yahu, Barçayı bilmiyormuş gibi konuşma,düşün şimdi Messi,Henry,Eto,Ronaldinho... yeter

Şunu bir türlü anlamıyorsunuz, Takımın form tutması başka bişey, takımın büyük olması başka bişey..

Kimse hiç bir takımını küçük görmüyecek tabikide, ama kapasite var,yıldız var. Her takımda bu yok...
    gs real madridi arsenali yendiği senelerde kadrosu şu anki fenerden daha mı iyidi.
    dünyada avrupada ve türkiyede artık büyük takım küçük takım yok. her takım birbirini yenebilecek güçte.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Herkes herkesi yenebilir bu arada bizimle alay eden arkadaşlar kendilerine baksın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan çok iyi oyuncu ama Barça olur olmu olmaz mı önümüzdeki yıllar izleyip görüceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gökhan Gönül, Barcelona'ya gitmek istemiyor arkadaşlar başlığa bakıp yorum yapmayın konuyu biraz okuyup takip edin.

Başlığı değiştirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Fener 1-2 maç puan kazandı diye avrupa şampiyonu yaptı feneri. Herşey öyle olsa....
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 2 maç kazanmakla olmaz bu işler ..gökhan bi havaya gelmiş sölemiş.Barca kim fener kim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    1 2 maç kazanmakla olmaz bu işler ..gökhan bi havaya gelmiş sölemiş.Barca kim fener kim
    sen fenr mesajlarında nedense hep böyle tahrik edici mesajlar atıyosun kendi takımınla ilgilen arkadasım biz gs uefayı alırken sizin kadar sevindik o zaman siz ne büyük takımları yendiniz simdide biz yenebiliriz pesin hukumlu olma

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

CL çok çok zor da UEFA'yı alabilirdi aslında Fener. Avrupa'da nasıl oynadıkları ortada çünkü. Küçümsememek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Gökhan Fener 1-2 maç puan kazandı diye avrupa şampiyonu yaptı feneri. Herşey öyle olsa....
    Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Haberi okudunuz mu arkadaşlar? Okuduysanız açıklama yapmama gerek yok. Okumadıysanız neden okumadan yorum yapıyorsunuz? Hem okuyup hem bu yorumu yapabiliyorsanız da sizleri tebrik ederim.

Zico'nun da her zaman dediği gibi diye başlıyor lafa. Yanı bu laf Zico'nun oyuncuları motive etmesi için söyledigi bir laf. O da ondan alıntı yapmış. Zico her zaman bunu söylüyormuş...

Carlos da Kadıköy'de bizi yenebilecek avrupa takımı yok diyor. Hadi Gökhan genç, tecrübesiz bu lafı ettı diyelim, Carlos neden bu açıklayı yapıyor? Arkadaşlarına kendilerinin de güçlü olduğunu göstermek, motive etmek için. İşte Zico(Sözün asıl sahibi Zico, Gökhan durduk yere söylememiş), Carlos, yıldız oyuncu farkı burada ortaya çıkıyor. Büyük oyuncular büyük düşünürler, arkadaşlarının da düşünmeleri için çalışırlar.

Haberin tamamını okumadan başlığa göre dlga geçer mahiyette yazılan mesajlar silinip, uyarı sistemi uygulanacaktır.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri