1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: FORTIS TK/Trabzonspor-Eskişehirspor

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default FORTIS TK/Trabzonspor-Eskişehirspor

Fortis Türkiye Kupası B Grubu 2. maçında Trabzonspor, Türk Telekom Lig A ekiplerinden Eskişehirspor'u 5-2 mağlup etti.

3. dakikada İshak'ın attığı gole, bordo- mavililer 36. dakikada Umut Bulut ile karşılık vererek maçta dengeyi sağladı: 1-1. 39. dakikada Feridun, Trabzon adına durumu 2-1'e getirirken, 40. dakikada Mehmet Al'ın golüyle maça yine denge geldi: 2-2. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor 47. dakikada oyuna yeni dahil olan Gökdeniz'le skoru 3-2'ye taşıdı. 51'de Marcelinho penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkardı: 4-2.

73. dakikada Gökdeniz'in asistine ayak koyan Umut Bulut kendisinin iki, takımının beşinci golüne imza atarak maçın sonucunu belirledi: 5-2.

Maçta Musampa ve Gökdeniz in performansları çok iyiydi.Kurtluyorum onları.Aslında ikinci yarı takım olarak iyi oynadık.Genç Feridun da verilen şansı iyi değerlendirdi birde gol attı.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tebrikler. ama iki gol yemışlerr

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

tabii abi ilk yarı eskişehirspor yani bizim takım daha iyidi gökdeniz ile ersen martin girince işler değişti

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Eskişehir'in attığı goller dışında bişey yaptığını görmedim.Yyine biz üstündük ilk yarıda.İkinci yarı ise Eskişehir bişi yapamadı
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

ikinci yarı için doğru söylüyon bizim düzgün forvet yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence ersen çok ii

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ersen falan hikaye ziya hocamız mutu devamlı 11de oynatsada gözümüz forvet görse...ben macta en cok enes ve feridun gibi oyuncuların forma giymesine savindim ayrıca musampanında nasıl bi oyuncu oldugunu görmüş olduk

ben göremedim nasil bir futbolcu

Şu Eskişehir'in 2. golüne hayran kaldım.O nasıl bir vuruştur öyle...

Birde ilginçtir ki ; maçı açtığımda TS'nin golünün tekrar gösteriliyodu hemen ardından da Eskişehir 2. golünü attı.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

ya bizim takım tabii ama golcümüz yok

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

erskişehir de güçlü bir takım ama trabzonsporla baş edecek durumda değil şu an
    zamanında da eskişehir neredeyse şampiyon oluyormuş yani anadoludan2 şampiyon çıkacakmış galatasaray kaptırmamış tabii ki yine eski günlerine dönmesini bekliyoruz

Quote Originally Posted by cengizvarts View Post
    erskişehir de güçlü bir takım ama trabzonsporla baş edecek durumda değil şu an
    zamanında da eskişehir neredeyse şampiyon oluyormuş yani anadoludan2 şampiyon çıkacakmış galatasaray kaptırmamış tabii ki yine eski günlerine dönmesini bekliyoruz
    Galatasaray kaptırmamış değil kapmış kapmış.Eh güzelim Eski'nin intikamını biz aldık.

ERSENDE AYAK YOK AMA KAFADA İYİ BEN YÖNETİM OLSAM FATİH SULTAN TEKKE İÇİN 10 u gözden çıkarırım

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    ERSENDE AYAK YOK AMA KAFADA İYİ BEN YÖNETİM OLSAM FATİH SULTAN TEKKE İÇİN 10 u gözden çıkarırım
    Komik misin?

Mesaj Yetkileri