bende fm hayranıyım vaz gecmem asla ama arkataşlar cm de güzel bi kac hata var ikisinide oynuyorum cm türce yama cıkarsa güzel olur
bende fm hayranıyım vaz gecmem asla ama arkataşlar cm de güzel bi kac hata var ikisinide oynuyorum cm türce yama cıkarsa güzel olur
cm2005 oynamıstım hiç gusel degildi neyse 2007 si soylenenlere gore guselmiş fm ve cm nin 2008 ini alabilirim 2 alternatif zevkli olur zaten rakip cıkması her zaman iyidir cunku rekabet olmazsa oyun gelismez
Bölümümüz 03-04 ve öncesi için olduğundan kaldırılmıştır
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Arkadaşlar ben az önce cd ciden fm 2007 istedim(tabi cs03-04 ten beri onu oynuyom)Ama adam ban yanlışıkla cm 07 vermiş bende oyunu görünce eski günleri yaad ettim yani sizce cm ye dönüş yapmalımıyım.2.si cmyi hangi skinle oynuyorsunuz.Bİde bana başlıca cm07 hakkında bilgi verirseniz sevinirim sağolun ama lütfen cvp yazın ne olur...Ha bide bu fm ye verilen özveri cm yede veriliyormu yani tükçelerştirme bide skinler transer uptadeleri falan ... yapılıyormu
CM hayatımda hiç oynamadığım için bişi diyemicem.Ama FM yi bırakma diyebilirim...
Vala Daha Cm 2007 yi oynayamadığım için başlıca bilgi fln veremicem ama update skin olayları fm kadar yok. turksportal cm 2006 için sadece 03-04 skini yapmıştı başkada bişey yapılmamıştı.İngilizcen varsa cm'nin kendi sitesinde update fln var sanırım onlara bakabilirsin bide TaşkınMahmut bu sene türkçe yama için herzamankinden daha fazla çalışıo sanırım cm 2007 nin türkçe yaması olacak arkadaşlar demişti vala bende bu söze baya umutlandım açıkçası.
Ya cm'yi özledim diyorsunuz da zamanında cm'yi yapanlar sigames'le ortak yapıyorlardı yani sadece isim hakkı bunlarda saklı yoksa fm damdan düşmedi...
Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.
CM'i Yükledim .. Luciano Hala Fenerbahçede ve Fenerbahçede yabanci sayisini 8 olmasi lazimdi .. yani database birkaç hata var .. tabii ki hatasiz oyun olmaz; ama cm'de en önemli olan türkçe yama ve ta$kin yapacagim dediyse yapar ..
Arkadaslar Turkce isine baslarken cok buyuk sorun yasiyorum. .exe editoru lazim buna.Veri tabanini degistirmeme ragmen olmuyor olmuyor.Ayrica CM 2007 icin yeni skin yapimlarina basladim
Cok guzel bir skin hazirliyorum. Tamamen FM 2007 skininin aynisi CM 03-04 un aynisini yapicam.Tam 4 skin Kasim ayinin ortalarinda cikacak.
CM 07'yi Bende Yükledim O kadar Oynamadım ama Saha Hariç Güzel oyun diyebilirim sahayı daha güzel yapabilirlermiş..özellikle oyuncuları..
yinede güzel ya benm çok beğendim bide bi sorun var belki bilirsiniz bana yardım ederseniz sevinirim oyunu oynuyorum oyunu save etmiyo yeterli hafıza yok dio bunu nasıl yapabilirim. sağdan atıp soldan geçmeler faln herşey çok güzel olmuş oyuncularla konuşmalar taşkın abi bide türkçesini çıkardımı oyun tam bir efsane![]()
bende bugünden itibaren fm yi bırakıyorum. Benim Türkçe mi katletti.Artık eskisi gibi (03/04 ve 2006) CM ye dönüşü yapıyorum.Elveda FM. Artık seni oynamıyacağım.
Selam Cm'ciler bende geldim fm bitti artık yama filan anlamam kırdım cd'yi attım
bende cm'ye basladım bugündn itibaren cokda hosuma gitti
cm ve fm ikiside super bi oyun
ben ikisini de oynuyorum
cm 2007 nin turkce yamasi cikarsa muthis olur
cm2007nin genel özelliklerinden bahsedermisiniz belki fikrim değişir cmye dönerim bulunan bilgiler yeterli değil
arkadaşlar bencede cm 2007 9 numara olmuş birkaç eksik var ama fm 2007 yle kıyaslanınca elini öpesim geliyo walla adamların. türkçeside çıkacak merak etmeyin, database düzeltmesi eski cm ler kadar zor değil ve ve cm de dil dosyası için database ye yüklenmek pek gerekmiyooo.....
Tabiki cm oynayan Kişi FM oynamak istemiyor.Onun için kararsız kalanlar cm 2007 oynamadan anlayamazlar![]()
valla istediginizi deyin isterseniz onume para koyun ama fm yi bırakmam ben...
sana zorla oyna diyen yokki zaten FM'yi bırak diyende yok
![]()
ikisini de oynama fırsatı buldum.cm 07 bu sene çok güzel fmden de güzel alın oynayın
daha oynu oynamadım ama cm her zaman kraldır
Biraz bilgi veremez misiniz şu oyun hakkında yenilikler,güzel yönler,maç motoru,transferler,vs...?
Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.
Oynayanlar SS koysa...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Valla Yarın Oyun Elimde Bende Çok Merak Ediyorum Hadi TaşkınMahmut senden çok şey bekliyoruz
Evet yaa.Biriniz ss koyun çok merak ettim oyunu.