-
Türk Milli Takımı'nı isterim
"Türk Milli Takımı'nı isterim"

Ulusoy’un 1 numaralı hoca adayı Lucescu, Milli Takım’ın düştüğü grubu değerlendirdi. Ay-Yıldızlı ekibimizin grup lideri olarak Avrupa Şampiyonası’na gidebileceğini dile getiren Rumen hoca, “Yunanistan dışında etkili olacak bir takım gözükmüyor” derken, teknik patronluk için de yeşil ışık yaktı.
‘Yunanistan yabancı değil’
Rumen televizyonu Antena 3’e konuşan Mircea Lucescu, Avrupa Şampiyonası kuralarını değerlendirdi. “Türkiye gruptan birinci çıkabilecek güçte” diyen Luce, “Yunanistan dışında etkili olacak bir takım gözükmüyor. Üstelik, Yunanistan ile geçen Dünya Kupası elemelerinde iki kez karşılaşan Türkiye, nasıl bir anlayış içinde olması gerektiğini biliyor. Norveç’in fazla şansı yok, Moldova zayıf, Bosna ile Macaristan yükselişte ama güçleri gruptan vize almaya yetmez” ifadesini kullandı.
Çok sıcak bakıyor
Adının A Milli Takım ve dört büyüklerle birlikte anılmasından dolayı çok mutlu olduğunu da vurgulayan Luce, şöyle konuştu: “İnsanların demek ki bana hala güvenleri var. Orada iz bırakmışım. Şu anda Shakhtar’ın başındayım ama yarın ne yapacağımı kestirmek güç. Teklif veya ciddi bir anlamda işaret aldığım zaman iyice üstüne gidip, bu işi incelerim.” Luce’nin yakın çevresine de, “Türk Milli Takımı’nın başına geçmeye çok sıcak bakıyorum” dediği öğrenildi.
alintidir
-
ama Türkler onu istermi onu da bi düşünsün...
-
Şahsen ben istemem..Fatih Terim'i tercih ederim ilk önce..Lucescu iyi hoca orası ayrı...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
-
lucescu iyi ama cok defansif kardesim ya insanın mac izleyesi gelmiyo
fatih terim iyidir onla devam edelim
-
Lucescu'nun oyun anlayışını Türk Milleti'nin istediği oyun anlayışına ters diye düşünmekteyim...
-
zaten fatih terim az önce santra özel deydi ve hiç bir sorun olmadığını 2010 a kadar görevi başında olduğunu belirtti. Teknik direktör değişikliği yapılmayacak...
-
Kalmadı böyle bir ihtimal.Geçmiş olsun.kendi adıma istemezdim zaten Lucescu'yu.
-
Ohh be rahatladım..Fatih Terim'in kalması çok çok iyi oldu...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
-
Ne güzel kurtulmuşuz Lucescu'dan niye geri getirelim ki?Ne kadar uzakta olursa o kadar iyi...
-
Abi biz şampiyonluua oynadıımız için lucascu'nun gelmesi yanlıs olur diye dusunuorum..herif kontra oynuo halbukii bizim rakiplerimizin bize karsı kontra ynaması lazım..galatasarayda neler yaptııını hatırlıyorum kan ter içinde kalıyordum maclarda her mac 1-0 2-1 bole lmaz en dorusu fatih terim..
-
-
Bu adamın ismi geçmeyen takım kaldı mı acaba.Türk Milli Takımı,Trabzonspor,Beşiktaş yahu medyaya bak bu adamı birilerine aldırtmak istiyor.
-
terim eğer olmasaydı kesinlikle isterdim
-
Mesaj Yetkileri