1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Mehmet Yıldız: "Shearer gibiyim"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Mehmet Yıldız: "Shearer gibiyim"

Sivasspor'un yükselen değeri Mehmet Yıldız, Sabah gazetesine konuştu. Ligin en formda oyuncularından bir tanesi olarak teklifler aldığını ve ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağını söyleyen Yıldız, "Öncelikli hedefim Sivasspor ile başarıya ulaşmak. Ardından Milli Takım forması altında gollerimi sıralamak ve üç büyük takımdan birisine transfer olmak istiyorum. Teklifler aldım. Fakat takım ismi vermem sakıncalı olur" dedi.

"Hocamız bize 'baba' gibi davrandı"

Sivasspor formasını giymekten çok mutlu olduğunu belirten Yıldız, "Ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağım. Bunu yaparken hem Sivasspor, hem de kendi menfaatlerim ön planda olacak. Gideceğim takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu. Bülent Uygun'un göreve gelmesinden sonra gerçek kimliğini bulduğunu ve Sivas'ın bugünkü başarısınd a büyük katkı sağladığını söyleyen Yıldız, "Takımımızda hakim olan arkadaşlık havası başarımızda büyük rol oynadı. Bülent Uygun ile uzun yıllardır beraberiz. Onunla çalışmak bizim için çok önemli. Bize özgüven aşıladı. Hoca gibi değil, bir baba gibi davrandı" dedi.

"Şans bulursam affetmem"

Milli takım kadrosuna seçildiği için çok mulu olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Önümüzdeki Norveç ve Bosna Hersek maçları bizim için çok büyük önem taşıyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Eğer forma şansı bulursam gol atacağıma inanıyorum" ifadesini kullandı. Yıldız, gol vuruşlarında Bülent Uygun'un verdiği program doğrultusunda daha etkili hale geldiğini ve her çalışma sonunda yarım saat şut çalışması yaparak daha başarılı olduğunu söyledi.

"Alan Shearer'a benziyorum"

Yıldız, İngiltere'nin en iyi oyuncularından biri olan Rooney'e benzetilmesi konusunda ise, "Bu benzetmelerden hoşlanıyorum. Ben kendime İngilizler'in efsane futbolcusu Alan Shearer'ı örnek aldım. Ve ona benzediğimi düşünüyorum" dedi. Bugüne dek ligde attığı gollerin yanısıra beş gol attırdığını ifade eden Mehmet Yıldız, "Çok kolay adam geçiyorum. Rakiplerimle savaşmaya ve boğuşmaya bayılıyorum. Gol atmamın yanında asist yapma özelliğim de bulunuyor" diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son vuruşları çok kötü kendine başka "gibiyim" diyecek birisini bulsun ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Aslında Türkiye Ligi için yeterli bir oyuncu ancak bazen bunlar yetmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

çok yukardan uçuyo..biri indirsin su shearer i

oooo işte böyle biraz iyi oynayan oyuncular ya rakip takıma ya hakeme ya da bu tarz açıklamalar ile nedense uğraşıyolar..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Shearer değil de, olsa olsa Recoba gibi olur.

Mehmet cok abartiliyor,bence gücünden baska birseyi yok,top süremiyor,cok dengesizce oynuyor.Sivas macinda onu cok dikkatlice izledim hep topa bakarak,vücudunu yana yatirarak top sürdügüne dikkat ettim.Fizigi gayet iyidir,kafa vuruslarinda iyi olabilir ama cok abartiliyor bence.Düsünüldügü gibi birisi degil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tipi benziyor Shearer'a...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yakında da hangi Avrupa kulübünü istediğine dair açıklama gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

nediyo yaa bu shearer felan dalga mı geçiyoshearer'ı hiç izlememiş heralde

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Çok kolay adam geçiyorum___Demiş Antremandamı Acaba

Baya İii FutboLcuymusta Bzm Habermız Yokmus

Cok Abartmıs Fızık Gucu Super Ama

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abartmış Bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

5 maç oyun oynadım diye abartmış baya sherarer olmak 5 malçla olmuyor bence türkiyede mehmet yıldızdan daha iyileri var gökhan ünal,holosko,bobo vs

Nesil
    2007
    Yer
    34

keşke böyle konuşmasaydı ...
    Çünkü Shearerın tekniği Mehmet Yıldız'da yok
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Aslında tip ve topla duruş tarzı benziyor ama aynı şey oynaması için geçerli değil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

"Shearer gibiyim".Bırakta ona sen değilde futbolseverler (biz) karar verelim Mehmet.Daha güzel olur bence..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Tipi benziyor Shearer'a...
    Aynısını bende düşündüm konuyu görünce.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ALan Shearar'ın kıçı oLamazsın Sen Mehmet YıLdız . Düz bır oyuncu kazma sadece fizik gücü var .Nerde sen de o Shearar'ın bitiriciLiği , AkLı, tekniği Shearar Efsaneydı ya . Adama bak ya 3-4 goL atınca Kendini Shearar La bir tutuyor . Yakında PeLe de oLur

Kaç goL atmış bu adam ya şu ana kadar. Fatih Tekke 2 sezonda 53 goL atmıştı. ÜsteLik Kısa boyuna rağmen 53 goLün 20 tanesini KafayLa atmıştı. Çoğuda akıL ve mantık işiydi. Harby deLirdim ya Umarım devre arasında gidersin İstanbuL'a da seni de 2 sene sonra Lig B de görürüz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

başlığa göre adama giydiriyorsunuz maşallah..

adam onu örnek alıyorum demiş, yasak mı yoksa birilerini örnek almak ? röportajı yapan kişi de ".. gibiyim" başlığı atmış anlaşılan haberin dikkat çekmesi için, sizde pusu da bekler gibi helal valla.

ha oynadığı futbolu beğeniyor muyum ? hayır

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tipi benziyor adam örnekte alıyor bizene. Kesin transfer teklifi yapanda Beşiktaştır. Beşiktaş sever böyle adamları almayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam büyük takım oyuncusu degil bence..

Nesil
    2007
    Yer
    belli olmuyor

bu yılın en iyi santaraforu beğenmeyenler futboldan anlamıyordur son vuruş dışında da aynı alan sherar a benziyor stili. gayet mantıklı bir benzetme roneey senin gibi kafa topu alamaz haklısın mehmet. seni beğenmeyenler serkan çalığı oynatsın forvette stopere çarpınca tranva geçirsin oboyla bütün kafa toplarını alsın sen geleceği vieri si olmaya devam et

ben de mehmet i vieriye benzetiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by muscle View Post
    bu yılın en iyi santaraforu beğenmeyenler futboldan anlamıyordur son vuruş dışında da aynı alan sherar a benziyor stili. gayet mantıklı bir benzetme roneey senin gibi kafa topu alamaz haklısın mehmet. seni beğenmeyenler serkan çalığı oynatsın forvette stopere çarpınca tranva geçirsin oboyla bütün kafa toplarını alsın sen geleceği vieri si olmaya devam et

Petkoviç'de Peter Cech'i Andırıyormu Nedersin?
    Saçmalık Adam 1 Sezonda Shearer Oldu..Seneye Ronaldo , Sonrada Henry Olucak Bu Adam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ocakta İstanbul takımına gidicem demiş..Galatasarayda olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence gayet iyi bi oyuncu fizigi güçlü afrikalı oyunculara özenmiyomuyuz hep teknigi sherar kadar degilse fizigi sherardan iyidir.tamam sherar etmez ama sonucta sherarım dememis onu örnek alıyorum demis hem sherar bu sonucta ronaldo falan degil bence mehmet yıldız kendini degilde siz sherarı abartıyosunuz gibi geliyo

Aklıma İ.Toroman k.k yediği pozisyon geldi kendini nasıl atıcağını şaşırdı yere gerçekten de fiziği güçlüymüş...

İstanbul'a gelicek bence de büyük ihtimalle de Fenerbahçe olabilir...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Ya bunlar gerçekten Sivaspor teknik direktörü ve Sivassporun yaptığı psikolojik savaş.Adamların teknik direktörü bunu alan şampiyon olur diyor.Madem o kadar iyi bu adam neden satmak istiyorsun kadron türkiye ligine yeterli gibi bir kaç takviye yap devamlılığın olsun.En iyi adamını göndermek isteyen teknik direktörmü olur allah aşkına ya???
    Dediğim gibi 3 büyüklerin yerinde olsam hayatta almazdım bu adamı.
    Ayrıca sen bu futbolunla dünyada ekol olan Sherar'ın kılı bile olamazsın.
    Not:Biri şu balonu indirsin milli maç üzeri....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by muscle View Post

Daha dur acelen ne bu yıl daha kaç maç oynadıda adamı hemen en iyi santrafor ettiniz kral olsunda görelim önce

Bu açıklama yüzünden Shearer futbola geri döner heralde utancından

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Bu açıklama yüzünden Shearer futbola geri döner heralde utancından

Olmadı Mehmet Yıldıza futbolu bıraktırır

Mesaj Yetkileri