Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Milli Takım İlkonbiri Belli OLdu Sayılır....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Milli Takım İlkonbiri Belli OLdu Sayılır....

A Milli Takım'ın ilk 11'i şekillendi sayılır...

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın Norveç ile oynayacağımız zorlu karşılaşma öncesi Ay-Yıldızlı takımın 11'ini büyük ölçüde tamamladı.

Estonya'da 4 gündür kamp yapan Milli Takım'da Fatih Terim, kaleyi yine Volkan'a teslim edecek. Tecrübeli teknik adam, savunma blokunu ise Hamit, Servet, Emre Aşık ve Hakan Balta dörtlüsünden oluşturacak.

Orta sahayı kalabalık tutmayı düşünen Terim'in, bu bölgeyi Gökdeniz, Aurelio, Emre Belözoğlu, Tuncay, Arda'dan oluşturması bekleniyor.

Nihat'ı tek forvet olarak sahaya sürecek. Fatih Terim, Estonya'da yapılan antrenmanlarda futbolcularından yerden oynamalarını istiyor.

Norveç'in hava hakimiyetinin iyi olduğunu sık sık antrenmanlarda oyuncularına hatırlatan Terim, "Havadan oynarsak rakibimizin işini kolaylaştırırız." uyarılarında bulundu.

DHA...

Yerden oynamalıyız tabikİ..Terim galiba Çok risk almak istemiyor...

Gokdeniz in yerine Yusuf oynasin, Gokdeniz ikinci yarida oynasa daha ii olur bence. Bide Forvet e Kafa Atibilen oyuncu kunlansa daha iyi olur, Boyle oynasa Arda Orta Yapinca Tek Tuncay Hava de etkili olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyibi kadro bence yerden oynamak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bence cok guzel bir kadro cikarmis Fatih terim(stoperler haric oda zorunlu zaten).

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Terim hızlı oyuncuları oynatıyor..Takımı Çok hızlı oynatacak galiba...İyi düsünce bence norvec savunması agır...Yerden oynarsak rakibi bogarız...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla Sinyor'u o kadar eleştirdik en sonunda akıllandı.Norveç'i iyi analiz etmiş.Böyle olmalı işte.Bir sistem ile oynayacak olmamız beni umutlandırıyor açıkcası..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İnsan bu kadroyu görünce dahada umutlanıyor. Güzel bi kadro kurmuş Terim.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

emre aşık nedir ya stoper mi yok türkiyede

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yıldıray olsaydı şu kadroda mükemmel olacaktı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

N'hat tek forvet kesinlikle olmaz...

Nesil
    2006

Servet, Emre Aşık ve Tuncay kadroda olmaması gerekir. Nihat tek forvet uygun. Sonuçta 1-0 bize yetiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Yav Bu Fatih Terim kadar adamcı kayırmacı bir teknik adam daha gelmez hala Emre Aşık oynuyorsa bıraksın bu işi ya.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Emre Aşık .......

Bu maçı mutlaka almamız lazım.

Yahu elinden gelse Ü.Davala & Suat Kaya'yıda alıcak Fatih Terim takıma Milli Takım Antrenörü olarak biraz daha oyuncu seçimlerinde gelecek vaadedecek isimler almalı .... Sol bek konusunda ise İ.Üzülmez kesinlikle olmaması iyi olmuş Hakan Balta'nın en önemli maçı bence kariyeri için iyi bir performans sergilerse hızla yükselmeye devam eder...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Toraman'ın bir cezası yada sakatlığımı var.?

Bakalım Tuncay inşallah saç baş yoldurtmaz. Eski koşan Tuncay olursa sahanın en iyisi olur bu maçta yoksa kaybedilecek bir maçın baş kahramanı ilan edilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Haimt yine dr.Bu adam Amr oynamalıG.Gönül Dr olmalı,Hamit Amr,Gökdeniz yedek...
    Nihat tek forvet olarak kalmaz Tuncay ona yakın oynar kanımca...
    Kadro stoperler dışında güzel...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu maçı kaybediceğimizi adım gibi biliyorum. Çünkü Fatih TERİM böyle bir kadroyla asla çıkmaz. Diğer arkadaşların yaptığı gibi de çıkmaz. Ben yine klasik bi kadro bekliyorum Fatih hocadan. 4-5-1 şeklinde bir sistem ile çıkıcak yine.

Volkan

Hamit
    Emre
    Servet
    Hakan Balta

Tuncay Şanlı
    Emre Belözoğlu
    Mehmet Aurelio
    Yıldıray Baştürk ( Gökdeniz Gelmiş )
    Arda Turan

Nihat Kahveci

Ermişmiyim ne

Nerden Bildim ilk 11 i

Ben yine söylüyorum. BU MAÇI KA-BE-DE-CE-ĞİZ !!!!!!!!

Ama bu ilk 11 le çıkarsak yukardaki yazımda da demişim zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazıkk ofansif yönden bakarsak kadro güzel bir tek Yıldıray eksik.Ama Defansın göbeginde baya sıkıntı cekeriz.Emre Aşık'la Servet'le olmaz bu iş.

Yasin Çakmak ve Toraman iyi olurdu..

Yazık olacak Yenilecegiz..

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

11 fena degil gibi. Yusuf ve Semih´nin yedek baslamasi bence dogru karar. Gerekirse mac akisini degistirebilecek oyuncular gerek kulubede. Yusuf ve Semih bu is icin iyi. Emre Asik büyük bir soru isareti. Formu ne durumda falan bilmiyorz. Insallah hatasiz oynar. Tuncay aylar önce futbolu birakmis, ilk 11 olmasi bence dogru degil. Keske Yildiray olsaydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Toraman Dahada Kötü Yasin olsa olur..Neyse bırakaluım bunları Kadrodaki oyuncuları konusalım Bu alınsa iyi olurdu falan konusmaya gerke yok..Artık maçaaz kaldı..Benim bu aralare umudum Çok arttı..

Sheriff Misafir

Servet yakacak bizi Servet

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İşte milli takımın onbiri

A Milli Takım'ın yarın Norveç karşısına çıkacağı muhtemel onbiri belirlendi
    (A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda yarın Norveç ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Ullevaall Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.

(A) Millilerde, belinden ağrıları bulunan Deniz'in yarın oynayıp oynamayacağına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ullevaall Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak olan ve Alman hakem Marcus Merk'in yöneteceği maça millilerin Volkan, Gökhan, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Mehmet Yıldız ve Nihat'tan oluşan muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: AA

Ah Servet Yarın 1gol atsa:

Servet Hatt-Rick yapıcak yarın

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Servet, Carew'i iyi marke eder ise puan veya puanlar ile döneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan Gönül'ün oynamasına sevindim.

Defansta ise mecburi görevde SERVET-EMRE 2'lisi var..

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Herkez takmış adama....Ah Servet kurtarsa bizi yarın...Emre,toraman hep dökülüyor.Genel olarak Türk savunması Felaket Tek kişiyle olmaz bu işler......Neyse İlkonbir belli olmus...

Çok iyi kadro cıkarıyor terim ayaga pas yapıcak herkez oynuyor...İlerde top tutabilecek adamlar oynuyor..

İçimde bir umut var.Bazı maçlarda oluyor.Bence yarınki maçı
    2-1 kazanıcaz ; 2-1 olmasa bile yine kazanıcaz

Kadro çok hoşuma gitti işleri çok zor keşke Yıldıray'da olsaydı bu mücadelede işte o zaman ağır norveç defansı daha da zorlanırdı sonuç olarak İmparator çok iyi bir kadro çıkartmış çıkabilecek en iyi kadro kazanmak zorundayız....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yıldırayın OLdugu her maçta Milli takım Rakip savunmayı yıpratıyor..En son Brezilya macında oynadı sanırım...

Adam Ne zaman Miil takıma Gelse sakat oluyor..Liginde oynuyor ama bunda bir iş var....

Müzmin sakat Emrah adam yahu görüyoruz onu zaten oynadığı her maçta yıldızlaşıyor ama oynadığı maç sayısı az Türkiye'nin sayılı yeteneklerinden biri bence....

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri