1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Hayret Türkçe Anlatım Klavuzu?

Nesil
    2006

Question Hayret Türkçe Anlatım Klavuzu?

Oyunu bu gün aldım. Oyunda yıllardır Türkçe dili istiyoruz ama sebepli dillerden olmuyordu. Ama bütün oyunlarda olan Türkçe Anlatım Klavuzunu daha önceki hiçbir oyuna koymayan Sigames niye bu oyuna bu klavuzu koydu? Bunu çok merak ediyorum. Nasıl oludada bunu yaptılar?

Bu arada oyun hep CD olarak üretiliyor niye DVD'si yok?

Teşekkürler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bende çıkmadı sende oLması demek ki sonradan bizimkiLer tarafından ekLeniLdiğine dair bir işaret bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Oyunu dün ilk kez gördüm, sonra bugün aldım. CD Kabının içinden çıktı. Hatta oyunun yarattığı sağlık sorunlarını bile anlattı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dağıtıcı ile alakalı bir durum. Sonuçta hitap ettiği kesim Türk oyun severler. İçinden ingilizce kılavuz çıkması hoş olmaz.

Kılavuzun sonunda çevireni ayrıca yazmışlar. Ben kendisini tanımoyorum. Sigames yaptırmış olsaydı bir şekilde bir yerlerde duyardık ismini. Aral'ın yaptığı bir çalışmadır muhtemelen.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Oyunu bu gün aldım. Oyunda yıllardır Türkçe dili istiyoruz ama sebepli dillerden olmuyordu. Ama bütün oyunlarda olan Türkçe Anlatım Klavuzunu daha önceki hiçbir oyuna koymayan Sigames niye bu oyuna bu klavuzu koydu? Bunu çok merak ediyorum. Nasıl oludada bunu yaptılar?

Bu arada oyun hep CD olarak üretiliyor niye DVD'si yok?

Teşekkürler.
    klavuzdan bize aktarabileceğin gözüne çarpan bişeyler varmı..forumda fazla bahsedilmeyen

Nesil
    2006

Klavuzu okumadım için net bir şey söylemem ama okumayı düşünüyorum eğer yapabilirsem klavuzu tarayıp sizlere bir kitap şeklinde aktarabilirim. Tabii başarabilirsem.

Türklerin yapması ben sevindirmedi keşke Sigames yapsaydı. Ama geçen yıl yapılmayan klavuz bu yıl yapılmış bu güzel bir haber. Oyuna umarım ilgi artar...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

bekliyoruz batuhan...

Nesil
    2006

Kusura bakma yazılar çok küçük çıkıyor. Okunması zor. Bu yüzden ben bu klavuzu okuyup sizlere bilmediklerinizi aktaracağım. Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Batuhan ilginç ne varsa aktar....

Nesil
    2006

Göz kararı baktım. Genelde oyunun nasıl oynanacağını açıklamış. Zaten bunu anlatmama gerek yok. Onun dışında taktik finansal gibi durumların ne işe yaradığını söylüyor.

Taktik olarak. Rakibiniz güçsüz olduğu zaman son dakikalara doğru eğer öndeyseniz. Takımını zaman harcamaya ve defansif oynantın. Böylece rakip kenini bu takıma gol atamıyacağız diğerek moralleri bozuluyor ve kazanıyorsunuz. Ama mutlaka kendinizden güçsüz ekiplere yapmanızı söylüyor.

Eğer ileride ki oyuncuların hızlı ve çevik ise mutlaka onlara topları yerden ulaştırın böylece o forvet oyuncuları toplarıda daha rahat tutabilip oynayacaklar.

Oyuncuları göndermek için. Satış ekranından oyuncularınızın satışı için her türlü kolaylığı yapın. Özellikle vadelik satış yaparsanız rakipler oyuncularını daha rahat alabilirler.Sizde böylece daha çabuk oyuncudan kurtulabilrisiniz.

Teşekkürler Batuhan paylaşmaya devam edersen güzel olur klavuzdaki bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

teşekkürler sanırm sigames in kılavuzunu cevirme yapmışlar uğraşmışlar yani.

evet herhalde bizimkiler yapmış

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

batuhan,

oyunun içerisindeki kavramların türkçeleştrilmesi için bizim turksportal daki arkadaşlar gerçekten çok güzel çalışmalar yapıyor..

ancak eğer senin klavuzda, oyun içerisindeki terimleri türkçe açıklaması nasıl yapılmış merak ettim ,eğer aktarabilirsen sevinirim..

Nesil
    2006

Tam olarak Türkçe yok. Mesela oyuncu yanında LOA çıkıyor. Kiralık listesinde olduğunu gösterir. Bunu Türkçe olarak izah etmiş. Zaten buradaki Türkçe Ekip Çalışanlarında ki oyun Türkçe yıllardır aynı terimler kullanılıyor o yüzden buradaki ekibin böyle bir şeye ihtiyacı olmaz. Yani oyundaki cümleleri harfi harfine çevirme yapmamış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

evet dünde gittim istikrarımla orjinal fm 2008 aldım ve anlatım klavuzu baştan sonra harbiden türkçe
    bi an mutlu oldum nedense

Mesaj Yetkileri