Galatasaray karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrasında Lig TV'ye açıklama yapan Antalyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, alınan mağlubiyet sonrasında istifaya davet edilmesi sonrasında öfkeli açıklamalar yaptı.
"İçeriye girerken tribündeki birkaç tane eşek adam 'istifa' diye bağırıyor. Maç gidiyor, oyunculara 'Oynasanıza lan, oynasanıza lan' diye bağırıyorlar. Bunlar seyirci değil, rezalet bir grup, terbiyesiz adamlar" dedi. Vural, maç 0-0 devam ederken bağırmayanlara sitem ederken, "Takımını teşvik etmeyen bu adamlar birşey olsa da takıma küfür etsek diye bekliyorlar. Türkiye'ye bakın zavallı bir ülke oldu" dedi.
ZAVALLI TİPLER, İĞRENÇ İNSANLAR"
"Adam evinde karısına, dışarıda başka birisine kızıyor gelip hıncını bizden alıyor" diyen Vural, "Bunlar zavallı tipler, iğrenç insanlar" diyerek öfkesini kustu.
"TARİHİNDE BÖYLE MAÇ VAR MI?"
Takımının çok zor şartlar altında çalıştığını belirten Vural, "Bu takım bizden önce hangi Galatasaray maçında böyle oynamış tarihinde? işte her iki takımın da istatistikleri elimde. Kazara bir golle maçı kaybettik. Futbolda sadece kazanınca alkışlanmaz, aslında bu mücadelemizi alkışlamaları lazım" dedi.
"KÖPEK GİBİ HAVLIYORLAR!"
"Bu ülkeyi, bu insanları, bu vahşileri ne zaman adam edeceğiz?" diyen Vural, tepki gösteren taraftarlar için de, "Kendi başına gelsin söylesin bakayım. Yapamazki karaktersizler, orada tel örgünün ardında köpek gibi havlıyorlar" dedi.
"GÖNÜL ADAMIYIM"
Gönül adamı olduğunu vurgulayan ve "Tertemiz bir maç oynadık, kaybettiğimiz maçta gittik rakibimizi kutladık. Kendi oyuncularımızı da kutladık" diyen Vural, "Benim kızmam oyuncuya değil, oyuncuya yönelik 'Oynasana lan' laflarına. Futbolcu sahada, oynamıyorda ne yapıyor? kızdığım şeyler bunlar" dedi.
"ADAMI DELİRTİRLER"
Takıma hiçbir şeylerini vermeyenlerin, maça ücretsiz girmek isteylerin bu olaylara sebebiyet verdiğini belirten Vural, maç öncesinde kendisini arayıp bilet isteyenlerden şikayet ederken, "Hep istemeyin, biraz da siz verin, siz katılın. Adamı delirtir bunlar. Gelmesinler... Biz böylesindense boş tribüne oynarız" diyerek sözlerini tamamladı.
"ARTIK GALATASARAYLIYIM"
Galatasaray'ın bordeaux karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacağını belirten Vural, "Bordeaux karşısında zorlu bir mücadele verecekler. Şu andan itibaren bütün Antalya gibi ben de Galatasaraylıyım" dedi.
bu konu açıldıysa çok özür dilerim ben görmedim.