1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Köpek gibi havlıyorlar!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Köpek gibi havlıyorlar!!!

Galatasaray karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrasında Lig TV'ye açıklama yapan Antalyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, alınan mağlubiyet sonrasında istifaya davet edilmesi sonrasında öfkeli açıklamalar yaptı.

"İçeriye girerken tribündeki birkaç tane eşek adam 'istifa' diye bağırıyor. Maç gidiyor, oyunculara 'Oynasanıza lan, oynasanıza lan' diye bağırıyorlar. Bunlar seyirci değil, rezalet bir grup, terbiyesiz adamlar" dedi. Vural, maç 0-0 devam ederken bağırmayanlara sitem ederken, "Takımını teşvik etmeyen bu adamlar birşey olsa da takıma küfür etsek diye bekliyorlar. Türkiye'ye bakın zavallı bir ülke oldu" dedi.

ZAVALLI TİPLER, İĞRENÇ İNSANLAR"
    "Adam evinde karısına, dışarıda başka birisine kızıyor gelip hıncını bizden alıyor" diyen Vural, "Bunlar zavallı tipler, iğrenç insanlar" diyerek öfkesini kustu.

"TARİHİNDE BÖYLE MAÇ VAR MI?"
    Takımının çok zor şartlar altında çalıştığını belirten Vural, "Bu takım bizden önce hangi Galatasaray maçında böyle oynamış tarihinde? işte her iki takımın da istatistikleri elimde. Kazara bir golle maçı kaybettik. Futbolda sadece kazanınca alkışlanmaz, aslında bu mücadelemizi alkışlamaları lazım" dedi.

"KÖPEK GİBİ HAVLIYORLAR!"
    "Bu ülkeyi, bu insanları, bu vahşileri ne zaman adam edeceğiz?" diyen Vural, tepki gösteren taraftarlar için de, "Kendi başına gelsin söylesin bakayım. Yapamazki karaktersizler, orada tel örgünün ardında köpek gibi havlıyorlar" dedi.

"GÖNÜL ADAMIYIM"
    Gönül adamı olduğunu vurgulayan ve "Tertemiz bir maç oynadık, kaybettiğimiz maçta gittik rakibimizi kutladık. Kendi oyuncularımızı da kutladık" diyen Vural, "Benim kızmam oyuncuya değil, oyuncuya yönelik 'Oynasana lan' laflarına. Futbolcu sahada, oynamıyorda ne yapıyor? kızdığım şeyler bunlar" dedi.

"ADAMI DELİRTİRLER"
    Takıma hiçbir şeylerini vermeyenlerin, maça ücretsiz girmek isteylerin bu olaylara sebebiyet verdiğini belirten Vural, maç öncesinde kendisini arayıp bilet isteyenlerden şikayet ederken, "Hep istemeyin, biraz da siz verin, siz katılın. Adamı delirtir bunlar. Gelmesinler... Biz böylesindense boş tribüne oynarız" diyerek sözlerini tamamladı.

"ARTIK GALATASARAYLIYIM"
    Galatasaray'ın bordeaux karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacağını belirten Vural, "Bordeaux karşısında zorlu bir mücadele verecekler. Şu andan itibaren bütün Antalya gibi ben de Galatasaraylıyım" dedi.

bu konu açıldıysa çok özür dilerim ben görmedim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

yılmaz vural bu. sağı solu belli olmaz valla. çok komik adam ya.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Antalya'daki taraftarlar neden boyle bir sey yapiyor anlamadim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

heh iyi konunun açıldığını sanmıştım açılmamış galiba şimdi rahat rahat uyuya bilirim

bide diğer habere yorup yapın tam süper olucak

konu hakkındaki yorumum bence haklı ayrıca artık galatasaraylı olma konusunda doğru yolu bulmuş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yılmaz hocayı delirtmişler vallla
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi adam haklı, sen git bjkyle berabere kal tepki al, gsye yenil tepki al. noolcak bu iş.fenere yenilincede sinrlenirse bu taraftar.çok beğeniyroum yılmazı walla haklı

Antalyaspor'a bu kadar iyi futbol oynatan ve GS maçını tesadüfi bir golle kaybeden bu adama yapılan tepki çok üzüntü verici...!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

yilmaz vural da dönekmis
    sezon basindan beri fenerliyim deyip durdu simdi herkez gibi gs liyim diyor

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    yilmaz vural da dönekmis
    sezon basindan beri fenerliyim deyip durdu simdi herkez gibi gs liyim diyor
    herkez gibi demiyor. Gs Bordoaux ile oynayacağı için bu hafta avrupada GS yi destekliyorum diyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Zavazingo View Post
    herkez gibi demiyor. Gs Bordoaux ile oynayacağı için bu hafta avrupada GS yi destekliyorum diyor...
    biliyorum isi biraz espiriye vurmak istedim

Nesil
    2006
    Yer
    İST

cok sert konusmus vallaha

adam hakli antalyaya cok iyi futbol oynatiyor ama belki 5 macta son dakikalarda gol yiyerek puan kaybediliyor,taraftarlar bu güzel futbolu alkislamak yerine yuhluyor.bende olsam bende ayni tepkiyi verirdim.yilmaz hoca hakli

Adam haklı. Türkiyede malesef oyananan oyuna değil alınan skora bakıyor TARAFTARLAR...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

gerets giderse gelmesini isteyeceğim 3 türk var:
    1) Fatih Terim
    2) Bülent Korkmaz
    3) Yılmaz Vural
    Bu Yılmaz hoca çok iyi biri gibi o gelirse hiç de kötü olmaz. Aslında konu bu değil ama idare edin artık

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yılmaz Vural bu ıcınden gecenı dırek dısına yansıtıyor kelıme oyunları yapmıyor kesınlıkle haklı Antalya nın kapasıtesıyle ancak bu kadar olur daha fazlasını ıstemesın kımse.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

böyle adamları stadın yanına bile yaklaştırmayacaksın ama o zaman da bizim değerli başkanlarımız taraftar kaybediyorlar diye yapmıyorlar bunu

Mesaj Yetkileri