1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Yenı Sheva Cımboma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Yenı Sheva Cımboma

Adnan Sezgin'in, menajer Tarhan'ı Arshavin'i izlemesi için Makedonya-Rusya maçına gönderdiği öğrenildi. Rus yıldız, stili ile Shevchenko'ya çok benziyor
    Çok yönlü golcü
    Ara transfer döneminde etkili bir forveti renklerine katmayı planlayan G.Saray, şimdiden çalışmalarına başladı. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, menajer Ogan Tarhan'ı Rus Milli Takımı'nda oynayan Andrey Arshavin'i izlemesi için 15 Kasım'da Makedonya-Rusya maçına gönderdiği belirtildi. Menajer Ogan Tarhan'ın, 2-0 Rusya'nın üstünlüğü ile biten maçta 2. golü atan Arshavin için G.Saray yönetimine olumlu rapor verdiği kaydedildi.

Altı milyon Euro
    Zenit takımında oynayan Arshavin için gerekirse Fatih Tekke'den de bilgi alınacağı vurgulandı. Zenit'in kaptanı olan Rus forvet, 2000 yılından beri 168 maçta 30 gol attı. Daha çok asistleri ile tanınan Arshavin, sürati ve futbol zekası ile Shevchenko'ya benzetiliyor. Lakabı da zaten 'Sheva'. Kariyerine sağ kanatta başlayan Arshavin, daha sonra forvete geçti. 2004-2005'te Rusya'nın en iyi ikinci golcüsü seçilen Arshavin'in maliyetinin 6 milyon euro olduğu öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu oyuncu olsa super olur ama iste bu haber asil yalan haber

Kaynağı çok merak ettim..

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Kaynağı çok merak ettim..
    spor3.com,superspor.com,ajansspor.com sitelerinde var bu haber

insallah haber dogrudur,gelirse cimboma mükemmel olur

Hee bende farklı bir kaynak zannetim mesela galatasaray.org fln ama yine kolpa kaynaklar..

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Hee bende farklı bir kaynak mesela galatasaray.org fln zannetimde kolpa kaynaklar..
    evet ya,webaslana baktim oradada böyle bir transfer haberi yok.kafadan sallayip bizi heyecanlandiriyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yalan haber oldugu belli ama turkiye ogan tarhandan iyi menejer yok zaten arastirmalar yapiyor gs icin

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

höst yani. arshavini verirler mi adama ya. verseler bile bizim artık bu bataktan çıkmamız için arshavinleri almamız değil, satmamız gerekir. mesela ardayı bi satabilsek 10-15 kağıda filan süper olur. bizde bu yönetim varken rivadan da bi şey olacağı yok zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

sağ sol bek,ön libero,oyun kurucu hepsi var da forvet lazım bize...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yinede forvete böle bir oyuncu hiçde kötü olmazdı bence
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri