1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Kaleye Giden Şut Sayısı

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Default Kaleye Giden Şut Sayısı

Arkadaşlar ben Galatasarayla oynuyorum.20 den fazla şutum var her maç.Ama 3-4 tanesi kaleyi buluyor.Highlightta full match gibi oynuyorum.Ama yinede gol olmuyor buda beni deli ediyor.Kaleye giden şut sayısını nasıl arttırabiliriz ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takım komutlarından uzun şutu nadir yapabilirsin..

şut antremanını önem ver.Eğer oyuncularının yaratıcılık özellikleri azsa cerativity i düşür

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    şut antremanını önem ver.Eğer oyuncularının yaratıcılık özellikleri azsa cerativity i düşür
    sadece creativity değil flair özelliği de önemli bir role sahip. ikisinin ortalamasını almaya çalış bence.

ona bakarsan hepsi önemli yanı bunun işine teknik de girer top hakimiyetide girer...Ben sadece takım komutlarındaki creativity için dedim.Zaten creativity sadece Rakip kalecinin panterleştiği rakibin 451 ve benzeri taktikle oynadığı maçlarda işe yarar onun dışında en düşükde olması en iyisi

Nesil
    2008
    Yer
    fm

kaleyi bulan şut artsa da gol olmadıktan sonra neye yarar. benim maçta 15 kaleyi bulan şutum olup 1 golüm oluyordu rakibin kaleyi bulan 4 şutu olup 2 golü oluyordu. tabi forvetlerin de bunda katkısı büyük. yani iyi forvet, daha çok kaleyi bulan şut, daha çok gol.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

uzaktan şutları kısabilirsin görünüşe göre oyuncuların şut kabiliyetleri zayıf..tabi iyi bir forvet de lazım..

Mesaj Yetkileri