1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Alonso'dan Schumacher'e suçlama

Default Alonso'dan Schumacher'e suçlama

Renault pilotu Fernando Alonso, ''Michael, Formula 1 tarihinin en çok ceza alan, en sportmen olmayan sürücüsü'' dedi.

Formula 1 takımlarından Renault'nun dünya şampiyonu İspanyol pilotu Fernando Alonso'dan, Ferrari'nin efsane sürücüsü Michael Schumacher'e sert eleştiri geldi.

İspanya'da bir radyo istasyonuna röportaj veren Alonso, Schumacher'in Formula 1'e, şampiyona tarihinin en sportmen olmayan yarışçısı olarak veda edeceğini söyledi.

Alonso, ''Michael, Formula 1 tarihinin en çok ceza alan, en sportmen olmayan sürücüsü'' dedi. Schumacher'i Fransa Milli Takımı'nın ünlü oyuncusu Zinedine Zidane ile kıyaslayan Alonso, ''Zidane bile spor hayatına, Schumacher'den daha büyük bir itibarla nokta koymuştur. Yine de ben Schumacher'i son 10 yılın en hızlı sürücüsü olarak görüyorum, onunla yarışmak benim için bir onurdu'' diye konuştu.

Birincilikle tamamladığı İtalya Grand Prix'sinin ardından pistlere sezon sonunda veda edeceğini açıklayan Schumacher'in bu kararı hakkında Alonso, ''Herkesin bir zamanı vardır, Michael'in kararına saygı duymak lazım. Artık durum biraz daha eşitlendi'' yorumunu yaptı.

kaynak:NTVSPOR

--------------------------------------------------------------------------

Alonso daha dünkü çocuk bir efsane olan Michael Schumacher hakkında böyle sözler söylemesini yadırgadım doğrusu...Zaten sevdiğim bir adam değildi bundan sonra ağzı ile kuş tutsa gözüme giremez...

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

alonsonun bakışları hiç iyi görünmüyor zaten fotoğrafta

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Alonso çatlasın dursun.hahaa
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

adam 15 seneden beri f1 içinde o kadar ceza alacak tabi alonsoyu görecez daha toy konuşuyo

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ßırakında o kadar kıskansın Schumacher kac senedir sampiyon oluyor(Alonso'nun kıskanma hakkı var ).F1 in en hızlı pilotu diye Alonso da itiraf etmis zaten aslında itiraf etmesine gerek yok cünkü bu cok acık birsey zaten.Michael bırakacak diye Alonso bayram ediyodur Alonso ezikligini dısarı vurmus
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kıskançlıktan başka bişey değil yaptığı. Ama bayram ettiği kesin, unutmasın yalnız Ferrari ile seneye Kimi geliyor, şampiyonluğu yine elde edemeyecek....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gönül isterdiki bu alonsonun öenesi kırılsaydıda bu lafları etmeseydi sen kimsin yaa o laf attıgın adam senin gibi 10 tanesini cebinden çıkarır çünkü o bir EFSANE

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

schumi yi gecemeyecegini anladı elinden sampiyonluk gidiyo ya schumi ye camur atma politikası uyguluyorlar cok bilmis teknik patronları flavio briatore ile birlikte schumi yi durduramazlar

Default Schumi cephesinden Alonso’ya yanıt

Ferrari pilotu Michael Schumacher'in menajeri Willi Weber, Renault pilotu Fernando Alonso'yu 'seviyesiz tavırlar' sergilemekle suçladı.

Almanya'nın Bild gazetesinde 13 Eylül Çarşamba günü çıkan habere göre, Alman pilot hakkında 'tüm zamanların en sportmen olmayan sporcusu' diyen Alonso için Michael Schumacher'in menajeri Willi Weber’in yorumu, ''inanılmaz bir hakaret, tamamen belden aşağı'' şeklinde oldu.

Weber, ''Alonso'nun yetenekli bir pilot olduğunu düşünüyorum ama şimdiki hareketi çok seviyesiz. Michael uygun cevabı pistte verecektir'' dedi.

7 defa dünya şampiyonu olan Schumacher'in 1988'den bu yana menajerliğini yürüten Weber, 'haksız ve ucuz' olarak nitelendirdiği açıklamaları için Alonso'nun özür dilemesini istedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by rhan_17

Weber, ''Alonso'nun yetenekli bir pilot olduğunu düşünüyorum ama şimdiki hareketi çok seviyesiz. Michael uygun cevabı pistte verecektir'' dedi.
    İşte olay burda bitiyor. Schumi cevabını pistte verecek. Giderayak onu kızdırmaya çalışıyor ama Schumi onun gibi yapmaz, çıkar cevabını pistte verir...

alonso bana göre atraksiyonu olmayan ve çok sade bir F1 pilotu.Sadece savunma yapabiliyor.Şampiyonluğu geçen sene nasıl aldığını herkes gördü.Ortada ne Ferrari ne de Mclaren vardı.Bıraksın ona buna konuşmayı da önce gitsin Schumi'nin elini öpsün.

bU ALONSO KENDİNİ NE SANIYO KISKANÇ P.SL.K

beyler ayip oluo ama bi insan hakkinda bu kadar da olmaz yani. alonso bu alt taraf1 o. çocuun teki.belki o kabullenmio ama öle. schumacher gibi bi pilotunda f-1 de görmek zor. onun gibisi yok. olmiicakta

ah schumi ah ne olurdu gider ayak sampiyon olsaydın

Mesaj Yetkileri