Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kura Çekimi

Default Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kura Çekimi

Arkadaşlar bu cuma Fenerbahçe'mizin çeyrek finaldeki rakibi belli oluyor.Kura çekimine kadar muhtemel rakiplerimizi burada konuşup,tartışıp,analiz edelim.

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeki rakibi 14 Mart Cuma günü 14.00'da İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kura çekimi ile belli olacak.Fenerbahçe M.United, Liverpool, Roma, Schalke, Chelsea, Barcelona, Arsenal takımlarından biriyle eşleşecek. Çeyrek final ilk maçları 1-2 Nisan'da, rövanşlar ise 8-9 Nisan'da oynanacak.

Açıkcası benim gönlümden Schalke 04 geçiyor.Schalke olmassa Chelsea de olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Schalke, Schalke herkes Schalke diyor. Ben şahsen Schalke'yi istemiyorum. Çünkü Fenerbahçe'li futbolcuların Schalke'yi hafife almasından korkuyorum.Ayrıca Schalke çıkışta olan bir takım. Kalecileri Neuer çok iyi. Bence Barça gelsin. Son haftalarda çok kötüler + Messi'de yok. Barça makuldür.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Buraya kadar geldikten sonra rakip seçmek ayıptır artık Umarım takımımız için en hayırlısı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İngiliz ekibi gelmesinde kim gelirse gelsin
    Schalke en makul rakip olarak duruyor ama ben Roma'nın gelmesini istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kendi sahalarımızda büyüktü, küçüktü ayırt etmiyoruz. Önemli olan deplasmanda oynanacak maçtır. Deplasmanda en az etkileneceği takımların gelmesi avantajımıza olacaktır.

Schalke herkesin gönlünden gecen takım... AS Roma & Messi'siz dağılmış Barcelona diğer adaylar bence... İngiliz takımlar gelmesin hepsi çok ters...

4 ingiliz takimindan birisi gelecek bence.En büyük olasilik cünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İçimden Liverpool geçiyor. Ama Roma'yı isterim açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sefer tur çok zor(Schalke veya Roma gelmezse) fakat buraya gelmekde yeter bizler için.Devamınada hayır demeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zor diye birşey yok...kendilerine güvendiklerinden sonra yenemeyecekleri takım yok...kim gelirse gelsin bu vakitten sonra fark etmez...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İngiliz takımlarının coklugu ingiliz gelme ihtimalini yükseltiyor ama sanki barca gelecek gibi bir his var içimde.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Schalke veya Roma gelsin ama bana chelsea gelecek gibi geliyor bekleyip görelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tabi arkadaşlar diğer takımlarda Feneri istiyor. Az kaldı çok heyecanlı olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aman Fener çıkmasın

Alman takımının Fenerbahçe'ye oranla daha iyi bir eşleşme olacağını belirten İtalyan futbolcu, "Türk takımının çok ateşli bir taraftarı var. Bize ters gelecek bir ekip. Bu nedenle onları istemiyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile birlikte çeyrek finale kalma başarısını gösteren Roma'nın tecrübeli kaptanı Totti'den ilginç açıklama. Corriere Dello Sport Gazetesine konuşan ünlü İtalyan futbolcu, Fenerbahçe'den çekindiğini net bir şekilde söyledi. Totti yaptığı açıklamada, "Zico'nun Fenerbahçesini istemiyorum. Bunun yerine Almanya'dan Schalke 04 ile eşleşmeyi tercih ederim. Bu bizim için çok daha iyi bir eşleşme olur" ifadesini kullandı.

Kaptan Totti çok haklı
    Roma'nın tecrübeli kaptanı yaptığı açıklamanın diğer bölümünde ise, "İstanbul ve özellikle Türk taraftarların gücünü çok iyi biliyorum. Bunun için turu geçmemiz için en ideal takım Schalke" dedi. Bu arada gazete Totti'nin bu düşüncesine destek vererek, "Kendisine nasıl hak vermeyelim? Fenerbahçe çıkarsa işleri çok zor. Ama Schalke onlar için kolay lokma" yorumunu yaptı.

Kaynak: Takvim Gazetesi

demekki her takım istemiyormuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Demek istediğim şuydu. Biz İngilizler gelmesin en iyisi Schalke'dir derken Avrupa takımlarıda bizim için iyi kura Schalke ve Fenerbahçe'dir diye düşünüyorlardır. Totti Schalke'yi istemiş olabilir. Çünkü Fenerbahçe'den iyi takım değil. Schalke taze bitti yerine kim olsun deseler Man Utd. demeyeceği kesindir. Bilmem anlatabildim mi? Tabi bizim Schalke'yi istediğimizde kesin yeneceğiz diye birşey olmadığı gibi Fenerbahçe'yi kolay kura diye isteyenlerde rahat geçemeyecektir.

Sonuç olarak burada rahatsız olunacak birşey yok diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe'nin şansı burada da devam ederse Schalke ya da Roma ikilisinden birisi gelir diye düşünüyorum. Ancak Fener'in Schalke'yi küçümsemesi ihtimalinde olacakları Sevilla'ya sorsanız gayet iyi anlatırlar sanıyorum..

Ayrıca zor rakip yok diyenleri anlamıyorum. Fenerbahçe burada ki takımların hiçbirisiyle denk değil ki ? Daha iyileri ve kötüleri de var Fener'e göre. Bu nedenle herhangi bir ralkibi hafife almak veya çok büyütmek yanlış olur..

Ben Liverpool gelecek diye hissediyorum.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence roma gelsin yani kadıköyde yenersek zaten italyan takımlarının hiç biri daha kendi ligindeki sonunculara fark atamıyolar yani bir galibiyetle romayı eleyebiliriz ama schalke kurası süper olur ingilizlerde inşallah birbirleriyle eşleşip birbirlerinin başını yerler

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Fenerbahçe'nin şansı burada da devam ederse Schalke ya da Roma ikilisinden birisi gelir diye düşünüyorum. Ancak Fener'in Schalke'yi küçümsemesi ihtimalinde olacakları Sevilla'ya sorsanız gayet iyi anlatırlar sanıyorum..

Ayrıca zor rakip yok diyenleri anlamıyorum. Fenerbahçe burada ki takımların hiçbirisiyle denk değil ki ? Daha iyileri ve kötüleri de var Fener'e göre. Bu nedenle herhangi bir ralkibi hafife almak veya çok büyütmek yanlış olur..

Ben Liverpool gelecek diye hissediyorum.
    Yahu Tarık Şampiyonlar Liginde adamların ne zaman şans yanında oldu ?? Her maç saçmalıklar FB lehineydi...Şanstan kastın Avrupa'nın son 2sezondaki en iyi takımı Sevilla kurrası ise bence o kadar da şanslı bir kurra değildi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Gözler Nyon'da

Sevilla'yı eleyerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan Fenerbahçe'nin rakibi yarın belli oluyor...
    13.3.2008

Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi yarın belli olacak. İspanya’nın Sevilla takımını eleyerek, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma başarısını gösteren Fenerbahçe için yarın önemli bir gün yaşanacak. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek ve yarı final maçlarının kuraları İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek.

UEFA’nın Nyon’daki merkezinde, TSİ 14.00’de başlayacak kura çekiminde önce çeyrek final eşleşmeleri belirlenecek, ardından da çeyrek finalde turu geçecek takımların yarı finaldeki muhtemel rakipleri belli olacak. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur maçlarının ardından Fenerbahçe ile birlikte İngiltere’nin Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United, İspanya’nın Barcelona, İtalya’nın Roma ve Almanya’nın Schalke 04 takımları çeyrek finale yükselmişti. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin ilk maçları 1 ve 2 Nisan’da, rövanşları ise 8 ve 9 Nisan’da oynanacak. Kupada yarı finalde ilk maçlar 22-23 Nisan’da, rövanşları ise 29-30 Nisan’da yapılacak. Final maçı ise 21 Mayıs’ta Rusya’nın başkenti Moskova’daki Luzhniki Stadı’nda oynanacak. Öte yandan Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekiminin ardından, yarın aynı yerde TSİ 15.00’de, UEFA Kupası çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekimi de gerçekleştirilecek.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arama yapmadan konu açmayınız. Birleştirildi, buradan devam.
    (/s)

Nesil
    2006

Barcelona gelsin. Büyük oynayalım. Yenilirsek Barça'ya elenmiş olacaz. Elendiğimiz tur Çeyrek Final olacak. Kaybımız yok. Elersekte büyük eleyeceğiz. Sükse yapacağız. Fenerbahçe büyük takımlara karşı daha iyi konsantre oluyor. O yüzden Barcelona.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Schalke gelecek diye içime doğuyor.İçlerinden en makuluda Schalke bence.Küçümseme falan olmaz merak etmeyin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

2 gecedir rüyamda Chelsea'yı görüyorum bakalım ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çoğu arkadaş Roma'yı istiyor.Roma çok zor gol yiyor.F.Bahçe'nin Sevilla'yı elemsindeki en büyük etken Sevilla defansının kötü performansından çok fazla bulduğu pozisyonlar ve goller.Mexes ve Juan çok uyumlular ve şu an çok formdalar.Robinho,Raul,Baptista'ya adım attırmadılar.De Rossi'nin önliberodaki müthiş performansıda cabası.Bu yüzden Roma gelmesin bence.En mantıklı tercih Schalke'dir heralde.İnşallah o gelir.Ama içimden Roma ve Liverpool geçiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İçimden bir ses Barcelona diyor...Bizim için en Hayırlısı OLsuN..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Roma gelecek diye hissediyorum bende ama bi kaçmızın dışında pek ingiliz takımı düşünen yok hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Özellikle Liverpool ve Manchester yaş tahta.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Barcelona geçiyor içimden.Maçı hangi kanal veriyor bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kurrayı demek istedin sanırım Aygün, saat 13.40'ta Star Tv'de.
    (/s)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri